Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Galatasaray 2015 - 2016 Sezonu Genel Tartışma - 1


Cons

Öne çıkan mesajlar

FM random name regen ismi gibi ismi var adamın :D

Pek bilinecek adam değil gördüğüm kadarıyla zaten, 20 yaşında bilinen adam ya Rooney oluyo ya Messi, o da bize uğramaz zaten. Bi de Martins vardı ama ona yaşını küçülttü diyorlar.

Real Madrid altyapısından çıkma, bonservissiz alınmış adam. Yabancı transferi kalkmışken güzel yatırım, güzel transfer. Tutar mı tutmaz mı bilmem, tutmasa da dert değil.

Bir de Tanman'ın gidişinin iyi etkileri hemen görülmeye başlamış, genç oyuncuya yatırım, haber vermeden sürpriz transferler falan güzel şeyler. Bir de Özbek'ler gitse demek ki İbra gelecek.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Jose Rodriguez 16 Aralık 1994 Villajoyosa'da doğdu. Sağ ayaklı orta saha oyuncusunun orta alanın ortası, sağı ve ofans ortasaha bölgesinde oynayabildiği göze çarpıyor. Futbola Hercules takımında başlayan oyuncu daha sonra Real Madrid alt yapısına transfer edildi. Real Madrid u19 takımında gelişmeye devam eden futbolcu, daha sonra Real Madrid Castilla'da forma şansı buldu, son olarak İspanya'da Türk lakaplı futbol takımı Deportivo La Coruna'ya kiralandı ve 1 sezon burada futbol oynadı.


İddia diyenler var. Benimde şu kafama takılıyor. Yaşlı olsa tamam da genç 21 yaşında adamı bize neden satarlar. Demek ki gelecek vaat etmiyor. Gerçi Ribery gerçeği de var. Bölgesinde adam kalabalığı vs bir şeyde olabilir. Neyse bakacağız göreceğiz
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Marsilya'ya gitmeyebilirdi adam gibi kontratla.

Bu adama gelince, takımı Real Madrid. 21 yaşında bir adamın burada kendini gösterip as kadroda oynaması çok zor. Adam oynayabileceği takım istemiştir, bu takımlardan da en yüksek pozisyondaki GS'dir, iyi maaş da verince gelmiştir.

İlla yıldız olacak diye bir şey yok, ama bu altyapı üstüne parlarsa ne güzel.

Benim tek korkum Hamza'nın açıklamaları, kasetlerini izledim hayran kaldım, kesinlikle kaçırmayalım falan demiş. Bu adam kazara Jese Rodriguez'in kasetlerini izleyip Jose Rodriguez'i aldırmış olmasın? Yapar mı yapar. Denge sonuçta.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
×
×
  • Yeni Oluştur...