Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Wolcen: Lords of Mayhem


Daesu

Öne çıkan mesajlar

Şu an için online oynanacaksa eğer küçük bir bilgi; güzel lag var oyunda. Hype bitince o lag geçer diye ümit ediyor insanlar. Firma da, bu kadar yoğunluk beklemiyorduk, lag sıkıntısını çözmeye çalışıyoruz şeklinde açıklamalar yapmış. Ayrıca lag yaşamak için önce oyuna girmek lazım. Oyuna girerken server kaynaklı hata alınabiliyor. Launch day için olağan şeyler bunlar

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

İlk gece offline başladım. Online'a hiç bulaşmadım üşengeçlikten ama bir iki kere denedim hala girilmiyordu.

Oyun güzel olmuş son hali. Endgame önemli; çok sıkıcıydı alpha/beta sürecinde (tabii lvl20 ve 3-5 skill ile oynuyoduk). Grafiklerini beğeniyordum zaten polishingi de güzel yapmışlar. Kasmadan, akıcı gidiyor oyun. Pasif skill dalgasının hala zayıf olduğunu düşünüyorum ama. Aktif skill çeşitliliği de halen az. Bimiyorum lvl 35'im henüz. İleride yeni skiller falan açılıyodur, bilmiyorum. Neyse, oymatıyor kendini oyun. Son dönemdeki olumsuzluğumu kırdı.

Oyunda ciddi buglar mevcut. En boktanı act reset. Birkaç kere başıma gelince nette aradım; hemen herkeste oluyormuş. Ofişıl post atmışlar bunu düzelticez diye ama dün gece düzelmemişti. Olay şu; diyelim act 2 yapıyosun. Bayağı ilerledin. Save noktalarını da açtın falan. İşin çıktı kapadın oyunu. Bir açıyosun sonra hooop act 2 hiç yapılmamış gibi en başa dönüyosun. Tüm actlerde bu sorun var. Saatlerin heba oluyor. Çok fena bir hata. Act 3'e geldim oyunu hiç kapamadan dün. Can sıkıcı.

Selamisahin tarafından düzenlendi
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...