Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Beşiktaş JK 2015 -2016 Sezonu Genel Tartışma - 1


Llama

Öne çıkan mesajlar

moriarty said:

of işte tam bu yüzden ya... tamam abi sizsiniz siz.


oğlum iyiyiz tabi lan. ligin tozunu attırdık lig başından beri, averaja bak, siz bizim geçen sene biliç'li halimizsiniz bir gol at üzerine yat, kötü futbol, kanser taraftar. Bir maç iyi oynadınız diye gaza geldiniz havanızdan geçilmiyor sadece.

2 hafta öncesine kadar hanginiz iyi top oynuyoruz garanti şampiyonuz diyodunuz? süper kadronuz var ama oynatamıyo hoca sorry, bizim kadro sizden bir gömlek aşağıda olsa da hoca sağolsun şov yapıyoruz. kupayı da sallamıyoruz, ki sallanmamalı da bence, şampiyonluk ve garanti şl'ye gitme çok daha önemli hem prestij açısından hem de maddi açıdan.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Gereksiz maç olarak görüyordum ben de ama aşırı gerekliymiş, 1.5 ay önce 4 attığın takıma karşı iki maçta bu kadar aciz kalabilecek duruma düşmüşse takım bayağı bir değişikliğe ihtiyacın olduğunun sinyali olarak görülsün.

Hani zemin leşti, kendi oyununu oynayamıyor takım vs. neyse ki kendi oyununu 3 haftadır hiç oynayamıyor; yanlışta ısrar etmenin olayı ne ya...

Koskoca bir maç sonuca bağlanması %5 olasılıklı boş kanat hücumlarını ve şişirilmiş kenar ortalarını izlemekle geçti. Maçın bir yere bağlanmayacağı ekstra bir gol çıkmazsa belliydi de şu yenilen gol sosu oldu resmen.

Gerekli mesajlar alınmıştır umarım, çok iyi oldu. elenmemize zaten sevindim maç yükünden de böyle aciz şekilde elenmemiz gelecek için daha iyi olur inşallah.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

applev0dka said:

Gölü gördüm o ne ya.
Boyko formsuz sanırım ya.
geçen sene takimi tasimis bir kalecinin 6 ayda böyle patates olma ihtimali yok.


Ya bir Space Jam vakası var ya da kardeşini, ikizini falan kitlediler bize. Aynı adam kesinlikle değil, aşırı öz güvensiz her şeyden önce.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

abi elenmeye, yenilmeye nasil sevinir bir taraftar ya ahah.

kucuk takim psikolojisi heralde, gazozuna olsa isterim takim oynasin da alsin kupayi.

haftada 1 mac yapalim da ligi belki alriiz mantigi tam bir caresizlik gostergesi.

sanki sampiyonlar ligini alacaksin ha, alacagin kupa da lig kupasi.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Liebe said:

fenerbahçe bu ikisinin üzerine avrupada da devam ederken ztk'dan elenmeye sevinmek nedir yahu


ekstra 6 maç desen en kötü, oyuncu sakatlanma ve fiziken düşüş adına ekstra 6 maç demek. bir takım için şampiyonluk içinde bulunduğu stabil durumdan çıkış için tek yolsa ve rakibi kendisinden en az 6 maç fazla oynayacaksa sevinirsin. aynı zamanda senin kadro eksilmesi riskin olmayacak tam tersi olarak vs... sevinmen gerekir.

bu acizlik değil, mantıktır. küllerinden doğan çökmüş takımların hepsi hedefini mantık sınırları içinde koyup ona göre hareket etti diye başarılı oldu. Mal gibi önündeki her boka saldırıp, osuruğu tükenince elde sıfırla kaldıklarından vs. dolayı değil.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
×
×
  • Yeni Oluştur...