Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Beşiktaş JK 2015 -2016 Sezonu Genel Tartışma - 1


Llama

Öne çıkan mesajlar

hannover'in stoperi

hollanda'dayken bayağı iyiymişte almanya da son zamanlarda kötüymüş falan. orhan uluca, ali ece falan alman ligini bayağı iyi biliyorlar onların yorumlarını beklemek gerek sağlıklı değerlendirme için.

edit:

kesin haber değilde sanırım marcelo'yu kiralıyoruz, karşılığında da milosevic'i kiralık olarak gönderiyoruz. böyle olacaksa cidden harika iş olur.

hem milosevic'e bir şans daha tanınacak, hem iyi bir futbol ülkesinde kendini gösterme ve ileri adım atma şansı olacak. milli takım için oynaması gerekiyordu ve o da onun için kastırır.

bizde de bir türlü kafasını oyuna veremeyen milosevic yerine tecrübeli, olgun bir rotasyon oyuncusu her şekilde artı hamle olur. hem de defans dörtlüsünü de bozmaya gerek kalmadan.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

çok erken ve gereksiz başlamış fiko sağa sola laf atmaya, ahmet çakar bu sefer haklı harbi senin azizle mahmutla uğraşacak çapın yok. en azından onların diliyle uğraşacak çapın yok. sen mahalle piçi değilsin, sen apartman çocuğusun tarzı bir şey demişti ki haklı yani.

ha keza kulüp içindeki godoşlara ettiği benzer çaptaki büyük laflarda da iyi etmiş. her fırsatta ayağını kayırmaya çalışıp yıllardır, bu aralar sürekli arkasında duran godoşlara elbet laf söylenmesi gerekiyordu.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
×
×
  • Yeni Oluştur...