Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Beşiktaş JK 2015 -2016 Sezonu Genel Tartışma - 1


Llama

Öne çıkan mesajlar

Alexis TS maçında olacak sanırım. Olmadı Tosic zaten iyi idare ediyor. Tosic'in sıkıntı işte mobil olmadığından Rhodolfo ile bayağı geride karşılıyorlar ve Atiba ileride yakalandıysa takım ortadan atak yiyebiliyor ama 2 maça özel önlem alınsın. Mersinden sıkıntı olmaz zaten de TS de kötü olabilir.

Ersan'a 7 iyi ya, keriz parası oldu. Severdim ben de her şeye rağmen üzüldüm şahsen de bu teklifi bir daha bulmak imkansız. En mantıklısı göndermekti.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Esnaf said:

bu ersan a adanaspor dayken biz daha iyi teklif yapmıştıkta adam kabul etmeyip çok daha düşük fiyata beşiktaşa gitmişti.şimdi tam takımın vazgeçilmezi olmuşken gitti adam helede avrupa şampiyonası öncesi.nasıl para verdilerse artık


3 yıl 10 milyon euro veriyorlarmış. Bizim 7 milyon euro da peşin olarak ödenecekmiş.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Ersan'ı 7 milyon euro ya satmak büyük başarı tosic'i de stoper bölgesinde oynatabileceğine güvenerek gönül rahatlığı ile satıldı sanırım. Ancak ben fm de bile en az 4 stoper bulundururum takımımda şampiyonluk için oynayan bir takım bu ve senelerdir sakatlık problemi yaşanıyor inşallah bu sene öyle saçma bir durum yaşamadan bitiririz sezonu.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Çok güzel veda mesajı yayınlamış :)

"2010 yılında, 23 yaşında genç bir futbolcu olarak geldim Beşiktaş'a. Çok büyük isimlerle aynı formayı giyme şansına sahip oldum. Çok güzel ve özel anlar, anılar yaşadım. İki kez zor sakatlık dönemi geçirdim. Her defasında da, en zor anlarımda, hayatımın sonuna kadar çok büyük sevgi ve minnetle hatırlayacağım destekler gördüm. Kulübüm, takım arkadaşlarım, tüm kulüp çalışanları ve taraftarlarımız... Herkese burada geçirdiğim 6 güzel senede bana kattıkları ve üzerimdeki emekleri için teşekkür ederim. Her zaman "vefa" gördüğüm kulübüm için "feda" düşünmeme bile gerek olmayan bir durum oldu.

Şanlı Beşiktaş tarihine Ersan Adem Gülüm adını yazdırıp, güzel anılarınızda yer alabildiysem ne mutlu bana! Hayat bir gün belki yollarımızı tekrar birleştirir. O zamana kadar hakkınızı helal edin.

Sevgi ve saygılarımla Ersan Adem Gülüm."
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

çin devlet başkanı kafayı yemiş
50bin futbol okulu açılmış. ve ingiltere liginden sonra en çok yatırım yapan ligmiş dünyada. ve en kısa zamanda dünya da izlenen ilgi duyulan ikinci lig olma isteyi varmış adamlarda
bu ara transfer döneminde ondan böyle paralar yatırmışlar hep futbolculara
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
×
×
  • Yeni Oluştur...