Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Botcular banlandı


Sequo

Öne çıkan mesajlar

Tek gold kaynağı parayla token alanlar değil ki abi. Bugüne kadar nasıl döndü bu ekonomi. Sen kendi insani kapasitenin üstünde materyal sokmuş oluyorsun ekonomiye, karşılığındaki gold kaynaklarına gerçek para eklendi diye her şey düzelmiş olmuyor, yine yaratıyorsun düzensizliği.

Kardan zarar ediyor şirket, diğer oyunculara da haksızlık oluyor. Blizzard'ın tek düşündüğü ilk kısmı, o ayrı.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Valla uzun uzun yazardım ama bu forumda hala Blizzardın kendisinin AH'ye token koyduğunu sanacak kadar olaydan uzak adamlar olduğu için fazla kasmaya gerek olmadığını düşünüyorum.

Olası 2 durum var sadece, gerisi hayal dünyası.

1. durum: 2 farklı oyuncu aylık oyun oynama süreleri için normal yol ile ödeme yaparlar ve blizzarda bu durumda 2 oyuncudan 1 aylık süre için 26 dolar kazanır.

2. durum: Oyunculardan biri kendi aylık oyun süresini normal yollardan öder ayrıca 20 dolar ödeyerek token alır ve AH'ye koyar. 2. oyuncuda bu tokenı X kadar gold ile satın alır. Sonuçta X kadar gold bir oyuncudan diğer oyuncuya geçer ve blizzardda bu durumda 2 oyuncudan 1 aylık süre için 33 dolar kazanır.

Her iki durumda da piyasadaki toplam gold miktarı değişmemiştir.

Lütfen yorumlarınızı bu iki durum çerçevesinde yapınız, çünkü 3. bir şık falan yok.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Bot kullandığı için reportlanan dahil hiçbir tanıdığım banlanmadı ilginç. Ve aynen zaten para için yapanlara çok koyan bir durum değil düzenli olarak banlanıyor onların accountlar parasını çoktan çıkarmış kara geçmiş oluyor wavede fark çoğu hesap gittiği için daha çok zarara girmeleri.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Her türden botter var banlananlar içinde. Eskiden genel olarak farmerlar tarafından kullanılan bot son yıllarda ağırlıklı olarak casuallar tarafından kullanılır hale geldi.

Farmerlardan kastım 100-150 account ile sürekli farm yapıp yanında insan çalıştıran bunu iş olarak yapan gold sellerlar.

Banwavein bu kadar acı vermesinin asıl nedeni oyundan sıkılıp wowun klasik amelelik işlerini yapmak için bot kullanan arkadaşlar. Birde botu raidlerde rotation için kullananlarda var tabi.

Şahsen bende botun competitive alanlarda kullanılmasını yanlış buluyorum. Genel olarak bot kullanmayan oyuncuların en çok rahatsız olduğu noktada bu zaten. Senelerdir bu konuda sıkıntı olmaması için arena desteği koymadık hiç bir zaman. Fakat yinede 3rd party pluginlerle insanlar arenadada kullanıyorlar botu.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

raphus said:

Fakat yinede 3rd party pluginlerle insanlar arenadada kullanıyorlar botu.


bu kısmı anlamadım ben. arenada bot mu kullanıyor insanlar ? bot ne yapabilir ki arenada ? sonuçta tam bir cluster fuck.

eğer addonları kast ediyorsan ona bir şey diyemem, tee arena ilk çıktığı zamandan beri tek istediğim arenada addonların tamamen disabled olmasıydı. hatta epey insan vardı aynı görüşü paylaşan


ben sanırım aralık-ocak gibi fishing için bot kullanıyordum. epeydir de acc kapalı. banlandığımı naısl anlarım ? mail gelmemiş. battle net e baktım para yatırın diyor hesaba ama bir yerde canceled/banned/suspended gibi bir yazı yok. banlanmamış da olabilirim tabi de madem milyonlarca acc gitti kesin beni vurmuştur fasd
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...