DeLi_CeVaT Mesaj tarihi: Şubat 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2003 havadan olsa gerek,net çok yavaş..hiç bi site açılmıyo (56K), ama pepelek'in hızında bir değişme yok.. merak ettim..[hline]all i want to do is live.. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Şubat 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2003 bilgisayarın kaydeder ya bazı dosyaları o yüzdendir herhalde temporary internet files geyiği[hline]Waiting anxiety For a fair judgement deserved kings of chaos Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeLi_CeVaT Mesaj tarihi: Şubat 2, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2003 yok o yüzden deil.. diğer düzenli girdiim forum yavaş çünkü..[hline]all i want to do is live.. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2003 evet pepelek çok hızlı. ama kablonetim çok yavaş. pc de çok yavaş, ekran kartı da. natural selection'da 30 fps üstüne çıkamıyorum, hotmail açılmıyor, kingsofchaos açılmıyor, yahoo açılmıyor... ancak pepelek son sürat devam ediyor..[hline]I am QAOSbringer! Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KARAMURAT Mesaj tarihi: Şubat 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2003 pepelek gücü küçümsemeyin[hline]Thief of pepelek Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivan Mesaj tarihi: Şubat 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2003 said: Thalion, 02 Şubat 2003 17:44 tarihinde demiş ki: http://web3.ttnet.net.tr/mrtg/ttnet_uplink.html Yukarıda vermiş olduğum link Türkiyenin toplam Yurtdışı çıkışının grafiksel router istatistiklerine ait.. bugün içerisinde toplam 950Mbit civarında olan yurtdışı çıkışımız 100Mbit e kadar indi.. Grafikte de görüleceği üzere halen de bu şekilde devam etmekte.. sistemin düzelip düzelmediğini oradan takip edebilirsiniz.. [Bu mesaj LeadeR tarafından 02 Şubat 2003 18:57 tarihinde değiştirilmiştir] Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… arcane Mesaj tarihi: Şubat 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2003 yemin ederim site açamıyorum şu an pepelek dışında en basit şey bile açılmıyor[hline]Waiting anxiety For a fair judgement deserved kings of chaos Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… DeLi_CeVaT Mesaj tarihi: Şubat 2, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2003 icq da kolay bağlanmıyo..kesiliyo bi süre sonra..[hline]all i want to do is live.. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… ivan Mesaj tarihi: Şubat 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2003 DAoC a giriyorum 2dk sora atıyo server ya off.[hline]Seyid the Scout @ Excalibur Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Volfied Mesaj tarihi: Şubat 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2003 diğer türk sitelerini de bi deneyin, sanırım arkadaşınj dediği doğru, dış hatlarda bir şey var sanane salisesinde açıldı arabul da açılıyo hemen[hline]'Cause everyday we pay the price, With a little sacrifice... Bob Marley - Jammin' Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… DeLi_CeVaT Mesaj tarihi: Şubat 2, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2003 düzeldi bile..ohhh bea..[hline]all i want to do is live.. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… 6 yıl sonra ... arouser Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 BUNLARI UNUTMUSSUNUZ AMINA CAKTIKLARIM ay afedersiniz buyuk harfle yazmisim. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… PrudenT Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 ben bunu yazayım da banlenen arkadaşın mesajı yok olsun hadi. eveet şimdi ben uplamışım gibi oldu fsdg Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… gecko Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 evet yukardaki mesajın üstünde bol küfür vardı asdasdas yep Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… 2 hafta sonra ... Kane&Lynch Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 56k vay be modemden gelen sesi bile özledim sdf Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… delimanyakcapkin Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 ozleyenler icin gelsin Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… gecko Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 herkes adsl e geçtiği zamanlarda 2 yıl 56k kullandım pişman değilim. fakirim lan ben. ama gururum var. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… 3 hafta sonra ... Coder Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 14k be var mı ötesi Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Muhabbete Katıl Şimdi mesaj gönderip sonrasında kayıt olabilirsiniz. Eğer hesabınız varsa giriş yapın ve hesabınızla mesaj gönderin. Bu konuya yanıt ver... × Zengin metin olarak yapıştırıldı. Restore formatting Only 75 emoji are allowed. × Paylaştığınız link otomatik olarak mesaja iliştirildi. Bunun yerine link olarak göster × Önceden girilen içerik getirildi. Editörü temizle × You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL. Resmin linkini yapıştırın × Masaüstü Tablet Cep Telefonu Yanıtı Gönder Paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Takip edenler 0
arcane Mesaj tarihi: Şubat 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2003 yemin ederim site açamıyorum şu an pepelek dışında en basit şey bile açılmıyor[hline]Waiting anxiety For a fair judgement deserved kings of chaos Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeLi_CeVaT Mesaj tarihi: Şubat 2, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2003 icq da kolay bağlanmıyo..kesiliyo bi süre sonra..[hline]all i want to do is live.. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivan Mesaj tarihi: Şubat 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2003 DAoC a giriyorum 2dk sora atıyo server ya off.[hline]Seyid the Scout @ Excalibur Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Şubat 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2003 diğer türk sitelerini de bi deneyin, sanırım arkadaşınj dediği doğru, dış hatlarda bir şey var sanane salisesinde açıldı arabul da açılıyo hemen[hline]'Cause everyday we pay the price, With a little sacrifice... Bob Marley - Jammin' Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeLi_CeVaT Mesaj tarihi: Şubat 2, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2003 düzeldi bile..ohhh bea..[hline]all i want to do is live.. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arouser Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 BUNLARI UNUTMUSSUNUZ AMINA CAKTIKLARIM ay afedersiniz buyuk harfle yazmisim. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 ben bunu yazayım da banlenen arkadaşın mesajı yok olsun hadi. eveet şimdi ben uplamışım gibi oldu fsdg Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 evet yukardaki mesajın üstünde bol küfür vardı asdasdas yep Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kane&Lynch Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 56k vay be modemden gelen sesi bile özledim sdf Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
delimanyakcapkin Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 ozleyenler icin gelsin Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 herkes adsl e geçtiği zamanlarda 2 yıl 56k kullandım pişman değilim. fakirim lan ben. ama gururum var. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coder Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 14k be var mı ötesi Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar