Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Shokugeki no Souma


Sam

Öne çıkan mesajlar

  • 11 ay sonra ...
  • 3 ay sonra ...
  • 7 ay sonra ...

5. sezon üçüncü bölüm ne zaman gelcek ya  15 mayısı gördüm sevindim ama gelen giden yok ? bi de manga okumayalı çok uzun zaman oldu ama bu anime bana yine manga okutur, nerden okuyabilirim mangaları?

 

edit: mangayı buldum googleda arayınca skdjf 

beşinci sezon mangadaki kaçıncı sayı oluyo? önce kaldığım yerden bitireyim sonra baştan dönüp izlediklerimi de okuyim dedim (çakal mode activated)

Drall tarafından düzenlendi
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 4 ay sonra ...
  • 1 yıl sonra ...

2018'den itibaren bayağı koptum anime'den maalesef, backlog'a geri dönmeye çalışıyorum olabildiğince. son iki sezonu eş zamanlı izleyememiştim maalesef. bu hafta oturdum izledim nihayet. 2 yıl geç kaldım başlığa. ?

4:

Spoiler

zor oldu ama çevirdiler, erina'nın şef olarak ilerlemesi ve souma ile ilişkisiyle güzel tamamlandı.

5:

Spoiler

baştan garip oldu ana mesele çözülmüşken ama son bölümlerde güzel bağladılar, ailelerin geçmişini işlemesi ve nakiri'lerin nihayet sorunlarını çözmesi çok güzel oldu, şahsen çok beğendim finali. gerçi çok hızlı atladılar bazı kısımları, iki sezonluk yapsalarmış daha iyi olurmuş. sezonun favorisi bayrak astırdı tabii dünyanın beş büyük mutfağından biri TORUKO, iki yemeğin de kilit taşlarının pilav ve dondurma olması ahah. hele son bölüm bence mükemmeldi, duygulandırdı son dakikalar.

çok eğlendiğim ve sevdiğim bir seri oldu baştan sona her açıdan, tadı damağımda. izlerken hep bitimine yaklaşıyorum diye hüzünlendirdi. devamı gelse diye istemeden edemiyorum ama herşey çözülüp bu kadar da tadında bitmişken gelmese de son derece tatmin oldum.

mangakalar ve stüdyonun eline sağlık. ?

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Dogruya dogru ben de cok keyifle izledim bunu bastan sona, yemekle biraz ilgisi olan ve animeye adim atmis herkese de tavsiye ediyorum denk geldikce ama son 2 sezon gercekten cok kotuydu. 

Hani yemekler falan bi noktadan sonra bozdu, saniyorum zaman beni yaniltmiyorsa mangakanin danismanlik aldigi sefler falan projeden cekildi mi veya bunun mealinde biseyler oldu,sonra baya big chefs menusune dondu yemekler oradan bir albeni kaybetti. 

Ardindan olay orgusu ve hikaye bambaska yerlere gitti ordan bi gol yedik gibi geliyor seyirci olarak. SNK landik gibi dusunuyorum. 

Sonra butun bunlarla birlikte butce de yerlerde olunca kayan statik paneller, tekrarlayan muzik vs seriden cok sey aldi goturdu.

Buna ragmen ilk iki sezonun muhtesemligi hatirina seve seve izledik o apayri.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Yemekler eski tadında değildi, bir de pacing sıkıntısı vardı. Bugün baktım zaten komple çıkarmışlar mangadaki bazı kısımları noir şeflerine karşı olan, bir sezonluk kesinti olmuştur belki. Manga finaline ek birkaç chapter varmış, onları son bölüme sıkıştırmışlar. Yukarıda kötü bitti denmişti işte o ekler düzeltmiş belli ki. Dietisyen ayrılmıştır belki manga ekibinden, o kısmı görmedim ama açıklıyor olabilir durumu. İlk üç sezon bence de yemek kapışması olarak daha başarılıydı ama aile meselelerini çözmesi açısından ben memnun kaldım son kısımlardan. Belki ileride timeskip bir hikaye yaparlar, mangaka ve çizeri yeni bir projede göstermiyor henüz mangaupdates.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...