Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Mavi Köşk - Girne kıprıs


yildirimokur

Öne çıkan mesajlar

Bugün burayı gezdim baya etkiledi beni. Anlatmayı yazmayı pek beceremem o yüzden ekşiden falan okuyun işte. İzleyin araştırın hacım, Kubrik filmlerinden çıkmış manyak ötesi bi şey bu yer.

" kktc'de girne yakınlarında mutlaka gidilip görülmesi gereken ilginç bir müze ev. italyan asıllı kıbrıslı rum silah kaçakçısı paulo pavlidis'in yıllar önce yaptırdığı ve rivayetlere göre italyan aktris sophia loren'in de bir gece konakladığı dönemine göre hayli lüks bir yapı. şarap akan çeşmeler, yüzme havuzu, odaların renklerine göre renk renk masalarla donatılmış tavernası, pavlidis'in silah kaçıran gemileri gözlemlediği denize nazır manzarası, evin içerisinde yer alan lüks eşyaları ve tabloları ile son derece ilginç bir mekan. "


https://www.youtube.com/watch?v=f89FDmLSO7A

Bize dediler ki : eşyalara dokunmak yasak, fotoğraf çekmek yasak. Adamlar nikah masasını çalmışlar aqasdf

https://www.youtube.com/watch?v=qhnvclo4RsY
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 2 hafta sonra ...
bu yer aslında paulo paulides in evi gerçek işi araba tüccarıdır ve ek olarak avukatlık yapmaktadır yiğeni paulides mafiya adamıdır son mafiya hesaplaşması durumunda yüklü miktarda paraları alıp kaçmıştır ve avukat yiğeninin yanına gitmiş ve ondan yardım iştemiştir gerçek olan budur iyice araştırıp öğrenin sevgili arkadaşlarım
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Kitap okuma koltuğu ve kütüphanesi güzeldi. Birde hitabetini güçlendirmek için bir platform yaptırmış kendine (avukat olduğu için). Parti akşamlarında havuzuna attığı elmayı yakalayan kişi ile (erkek/kadın fark etmeden) bir gece geçirmesi olayı iyiydi. Enteresan bir herifmiş kısacası.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...