Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Total War: Warhammer


Sorieno

Öne çıkan mesajlar

  • 3 ay sonra ...

The Everchosen returns! Announcing the Spring Invitational, to take place on 6th and 7th April.

We’ll have more information soon but for now, mark the dates in your diaries – and if you’re interested in a first look at the new, unannounced WARHAMMER II DLC then tune in.

Godumun oyunu... Hem pahalı, hem de sürekli çıkan dlcler yüzünden para yetiştirmenin imkanı yok. 

Bize yine fitgirl yolları görünür. en azından bir önceki DLC'yi indirirken kendimi konsepte uygun davranıyorum diye kandırmıştım.

Aceace tarafından düzenlendi
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 2 ay sonra ...
  • 4 hafta sonra ...
  • 1 ay sonra ...
  • 2 hafta sonra ...
Spoiler

böyle bi şerefsizlik yok ya, nordland İSYAN! edip de prestige'im yok diye tutamamıştım empire'da ("durduk yere" 40 yıllık eşime dostuma savaş açmışım gibi reliability yerlere düştü) gittim 2 turn dövdüm bunları açıkta

2 tane mi ne boktan şehirleri var bunları da alırım lan ben diye yürürken alttan orclar girdi dev orduyla, axe bite pass'ta tuttum sırf garrison'la

üstüne suyu ısınan ufak bi vampire faction'ı savaş açtı durduk yere (moot'a çökmüşlerdi. moot'un komşusunu konfedere edince the night gathers çektiler direk)

sonra bi de nordland'in komşusu kankası olan bi elf faction'ı savaş açtı. nord'u elf'i batsın (ama yazdım bi kenara) diye peace bastım nord'lara, tokat manyağı yaptığım için kabul ettiler direk. elf kankaları hala savaş halinde ama. daha sonra bakıcam artık

moot'un yanındaki county'den hediye gelen lvl1 heroya biraz asker bastım, moot'u aldım. tutamam been bburayı, sack&occupy'dan sonra bırakayım, girdiklerinde garrison'la ne dövsem kardır derken bi baktım 290gp veriyo sack&occupy'a. ulan zaten yeni level almışım, BASTIM UNTAİNTED verene, tutucam lan burayı yer misin yemez misin dedim. (bu arada karl franz ve yancı ordusu nordland'den march'lıyo ama 4 turn falan var varmalarına lel)

sonraki turn moot'u almaya gelen undead ordusunu dövdüm, sonra peşlerinden gidip ovada kıstırıp orda da yok ettim son askerine kadar.

yetmedi aynı turn attrition yerken son kalan şehirlerine de İS THERE NO ONELSE diye girip faction'ı sildim (bu arada bu vampirler kuduz gibi aynı turn 2-3 yere savaş açtığı için aradan şehri almaya gelen başka bi empire faction'ı da avucunu yaladı lel) 

2 turn'de mi ne oldu bunlar. yarasa oklamaktan, crypt ghoul kesmekten saç diplerim ağrıdı artık. dur bi soluklanayım derken nordland SELAM, FEALTY'İM BİTTİĞİ İÇİN ÇIKIYOM BEN EMPİRE'DAN BAYBAY dedi gene >_>' prestige basıp otur oturduğun yerde KALDIRMA BENİ AYAĞA dedim bu sefer ama çüş yani, füze ataydınız, anama söveydiniz ne bileyim.

eedit: ha bi de gerçek vampire faction'ı aka vampire counts da non aggression pact'i bozdu. baltazar gelt de çekirdek çitliyo aşağda. sağol kanka ya, yok takıl sen biz iyiyiz burda.

tldr empire'ı güzel şenlendirmişler smiley24.gif

Cokomantis tarafından düzenlendi
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...