Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Total War: Warhammer


Sorieno

Öne çıkan mesajlar

Bana kalırsa paradoxun çoğu oyundaki dlc yaklaşımı gayet iyi. Stellarisin her dlcsi ayrı güzel mesela. İlgilendiğin konuysa gidip alabiliyorsun hemen. İlgini çekmezse kayıp yaşamadan almadan geçebiliyorsun. Çünkü olmazsa olmaz değişikleri beleş updatelere koyuyorlar.

Keza cities de öyle. Yeni gelecek dlcyi millet senelerdir öküz gibi istiyordu.

Bence siz bu adamların 8 10 senedir aktif olarak destekdikleri oyunların dlc listelerine bakıp gereksiz tribe giriyorsunuz. Senede 3 tane dlc çıkarmadan o kadar süre neden beleş içerik sağlasınlar? Citiesde ekstra fluff isteyene radyo kanalı satıyorlar, stellaris ve eu da falan unite skini satıyorlar. Bunları da direk atlayın zaten. Dlc listelerini bunlar kabartıyor.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

insanların çoğunda bütün oyunu daha vanillasını oynamadan direk dlcli haliyle alma isteği var. yoksa oyunu eksik oynuyorlamış gibi düşünüyorlar herhalde. öyle olunca da durum dlcler ile birlikte ortaya çok yüksek bir rakam çıkıyor.

ancak paradoxun dlcleri genelde hep çok spesifik dlcler. hepsinin alınmasına ihtiyaç olmayan dlcler. vanillasını test etmeden daha yapabileceğin bir seçim değil. insanlar bunu anlamakta zorluk çekiyor ne yazık ki.

bu arada adamların bu periyod boyunca oyunu sürekli dlc harici de desteklemesi ve sürekli patchlemesi gayet güzel. desteklemeyi bırakmıyorlar oyunu. hiç dlc bile almasan oynadığın oyun sürekli değişiyor, gelişiyor.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 2 hafta sonra ...
Frostbite said:

Cokomantis said:

local files'ı şettir diye bi tarama yapınca falan olmuyor mu kısa yollu?


Yok bro bulamadi bozulan dosyayi


C:Users{insert user name}AppDataRoamingThe Creative Assembly

dosyaları tarattığın halde sıkıntı varsa kesin buradaki script dosyalarından, save'ini yedekle geri kalan ne varsa sil.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 3 hafta sonra ...
  • 3 hafta sonra ...
×
×
  • Yeni Oluştur...