Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

[ DIVI ] - Divide Et Imperaa | GH - Gunnar's Hold


yazuach

Öne çıkan mesajlar

www.diviteam.com

[ DIVI ] - Divide Et Imperaa guildi online süresi yüksek, yaş ortalaması 25 in üstünde olan, birlikte oynamaktan keyif alan ve ortak hayale - amaca sahip takım arkadaşları tarafından kurulmuş bir topluluktur.

Çekirdek kadromuz; Uzun süre boyunca deneyimli guildlerde yer almış ve Small Scale Groups - GvG - sPvP konularında hatrı sayılır tecrübeler kazanmış kişilerden oluşmaktadır.

DIVI olarak, WvW'yi odak noktamız belirlemiş bulunmaktayız. Bir kaç ay içerisinde gelmesi muhtemel ek paket ile genişleyecek (değişecek) oyun içeriği de(GvG - Stronghold) hedeflerimiz arasındadır.

Önyargıları, egoist ve bencil yaklaşımları bünyesinde barındırmayan bu ekibin tek amacı, başarılı ve uzun soluklu bir Türk guildi kurmak ve organize etmektir. Kadromuzun tecrübe etmiş olduğu en önemli şey başarının; takım sinerjisi-birlikteliği ile doğru orantılı olduğudur. Bu nedenle "takım" bizler için herşey demektir.

Üye alımı mülakat yöntemi ile yapılacak olup, bu mülakat guilde katılmak isteyen arkadaşlarımızla TeamSpeak kanalımızda karşılıklı sohbet şeklinde gerçekleştirilecektir. İki tarafta memnun olduğu vakit üye adayımız için iki haftalık deneme süresi başlayacaktır. İki haftanın sonunda takımın bir parçası olmamakta ısrar edenler ile yollarımız ayrılacaktır.

Bu deneme süresinde esas olan kişinin üstün oyun kabiliyetinden çok birlikte yürüdüğü takım arkadaşları ile olan uyumu, online olma süresi ve tabiki kendisini ne derece takımın parçası olarak gördüğü ile ilgili olacaktır.

Bizler için önemli olan;

Kişinin kendisine saygı duyması, muhattabının yaşı ne olursa olsun onada en az kendine duyduğu kadar saygı duymasıdır. Online süreniz yüksekse ve bizler gibi WvW ile yatıp kalkıyorsanız tecrübeli olup olmamanızın önemi yok. Birlikte oynadıkça gelişeceğimizden emin olabilirsiniz.

Guildimizin işleyiş şekli ve disiplin anlayışına gelecek olursak;

• Üyelerimizin raid günlerine (online ise)katılımı beklenmektedir.
• Represent etmek zorunludur.
• Raidlere guild tarafından belirlenmiş olan buildler ile katılmak zorunludur.

Katılacak kişilerin kendilerine main ve secondary olmak üzere iki class seçme zorunluluğu bulunmaktadır. Üyelerimizin raidlere main classları ile katılımları beklenmektedir.

İsteyen arkadaşlarımız Gunnar's Hold Community Resmi Teamspeak sunucusunda bulunan guildimiz ismine ait odamıza (DIVI - Divide Et Imperaa) ziyarette bulunabilir. Sormak istediğiniz bütün sorulara içtenlikle cevap vereceğimizden emin olabilirsiniz. Teamspeak dışında oyun içi iletişime geçmek isteyenler içinse hesap isimlerimiz;

Mert - danielamokachi.3978
Murat - Arch Enemy.8062
Soner - deadlypoi.1528

www.diviteam.com
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Bizde şikayetçiyiz serverın bu durumundan. Şuan için kesin birşey söyleyemem ancak guild toparlansın, istediğimiz seviyeye ulaşalımda duruma göre bizde server değiştirmeyi düşünüyoruz gibi. Zaman neler gösterecek bilemiyorum tabiki ama planlarımız içinde var.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Alımlarımızı devam ediyor. Tartışmayı seven, ilgili, karakteri düzgün, aktif bir şekilde oyunu oynayan, öğrenmeye ve öğretmeye her daim açık oyuncuları aramızda görmek istiyoruz. Tecrübeli olup olmamanız önemli değil. Siz hevesli ve öğrenmeye açık olduğunuz sürece biz elimizden geldiğince yardımcı olmaya hazırız. Guild hakkında merak ettiklerini sormak isteyen, ortamı merak eden vs. olursa bana ulaşsın. Özel mesajla ts adresini verebilirim.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 2 hafta sonra ...
yazuach said:

Bizde şikayetçiyiz serverın bu durumundan. Şuan için kesin birşey söyleyemem ancak guild toparlansın, istediğimiz seviyeye ulaşalımda duruma göre bizde server değiştirmeyi düşünüyoruz gibi. Zaman neler gösterecek bilemiyorum tabiki ama planlarımız içinde var.


Valla arkadaş tası tarağı topladım, kaçtım ben o SFR denen beladan. Şu an ruins of surmia serverındayım. iyiki de gelmişim, Yetenek kokan orta ve küçük çaplı guild raidleri oluyor, üstüne birde iki üç arkadaş roam atabilme durumu oluyor. Hangisini seçerseniz seçin mutlaka kçük bir servera gidin derim naçizane.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Mevcut server dolayısıyla border queleri çok yüksek bu yüzden queler müsade ettiğince her gün raid yapmaya çalışıyoruz. Bir süre sonra başka bir servera geçeceğiz SFR kalıcı değil bizler için.

+30 üyemiz mevcut, 20 kişi raidlere hazır. Kısa vadede büyük rakamlara ulaşmak gibi bir hevesimiz yok. Zamanımız bol ve Gw2'den başka oyun oynamıyoruz.

40-50 arası, katılım oranı yeterli oyuncu sayısına ulaştığımızda üye alımlarını kapatacağız.

Üye alımlarımızı TeamSpeak üzerinden tanışarak özenle yapıyoruz. Uzun vadede World vs. World kısmında iddialı olduğumuz kadar Guild ortamının güzel ve kalıcı olması konusun da da ciddiyetle çalışıyoruz.

İki hafta deneme süresini oyuncuların "üstün yeteneklerini" ölçme mantığıyla kararlaştırmadık. Esas olan kendisini ne derece takımın parçası görüyor ve ne derece özen gösteriyor bunları görmek. Neticede üyemiz olup yolumuzu ayırmak durumunda kaldığımız bir çok arkadaşımızda oldu geçen sürede.

Gw2'den ne istediğini bilen arkadaşlarımızı takımımızın parçası olmaya davet ediyoruz.
Saygılar,
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 5 hafta sonra ...
Yeni Serverımız Gunnar's Hold(EU) olarak belirlenmiş olup, 26 üye mevcuduyla SFR'den Gunnar's Hold'a guild olarak transfer süreci tamamlanmıştır. Tick yada PPT'nin çok önem arz etmediği, roamerlerın bolca olduğu ve aynı şekilde küçük organize gruplar ile güzel combatların çıkarılabildiği yeni serverımız bizi heyacanlandırdı.

Bizimle birlikte oynamak isteyen arkadaşlarımız için alımlarımızın devam ettiğini belirtmek istiyoruz.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Teşekkür ederiz :)

GH %90 bütün matchuplarda rakipleri tarafından double team olayına maruz kalan bir server. Genelde Alman ve Fransız serverları ile eşleşiliyor. Duruma göre sonuncu yada ikinci bitiriyor matchupları.

Community PPT, Tick yada birincilik üzerine herhangi bir kaygı barındırmıyor. Tamamen zevk alma üzerine odaklanmışlar ve guildler arası iletişim olsun, oyuncular arası iletişim olsun şahane işliyor.

3-4 kişilik roam gruplarından 15-16 kişilik guild gruplarına kadar küçük ama organize oyuncu birliklerinden oluşuyor GH.

Bütün BL'lerde sadece bir tane mavi tag açılıyor main blob 30 kişiyi geçmiyor. Dediğim gibi guild grupları ve random oyuncuların roam grupları üzerine işleyen bir sistem mevcut.

Rakiplerin oyuncu eksikliği yok dolayısıyla sürekli aksiyon bulmak mümkün. Que derdi hiç yok maxiumum que 12-15 oluyor oda sadece bir bl için.

Kendi adıma Silver ve Gold ligde hemen hemen bütün serverları dolaştım veya kıyısından uğradım. Oyuncunun ne aradığı ile ilgili GH nasıl sorusu. Benim bütün ihtiyaçlarımı ve beklentilerimi karşılıyor şuanda. Ancak büyük blob grupları, sürekli aktif olan bir karma train yada her BL'de mavi tag aranıyorsa Gold lig'den şaşmasın derim o arkadaşlar için. Umarım biraz daha açıklayıcı olmuştur server izlenimleri.

Saygılar,
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 1 yıl sonra ...
Uzun bir aradan sonra herkese tekrardan merhabalar.

DIVI olarak Desolation serverında "iddiasız" ama küçük ve sadık bir grupla WvW roam ve küçük grup raidlerimize devam etmekteyiz. Oyunu hala daha oynayan, yeni başlayan ve WvW'ye katılmak isteyen, oyunu bırakıp dönmeyi düşünen bütün arkadaşlarımızı WvW Türk guildi olan DIVI guildimize bekliyoruz.

Amatör bir heyecanla ancak profesyonel bir ruhla WvW dışında hiçbir ilgi alanımızın olmadığını tekrar beyan ederek, aynı ilgiye sahip bütün Türk oyuncuları guilde davet ediyoruz. WvW raidler dışında guildi rep etme zorunluluğunuz da bulunmuyor.

Soner isimli arkadaşımıza oyun içi whisper yada mail yoluyla ulaşabilir, detaylı bilgi alabilir ve Desospeak Teamspeak adresinde bulunan DIVI guild odamızda ilgilenirseniz bizlerle tanışabilirsiniz.

Desolation'da olmayıp server transferi yapması gereken arkadaşlara şahsen bende yardımcı olabilirim gem konusunda. Soner size guild daveti yolladığı taktirde her şekilde gold desteğine hazırım.

Teşekkürler,

Oyun içi iletişim bilgileri: Soner - deadlypoi.1528
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 2 hafta sonra ...
WvW gayet aktif durumda. Şuan her akşam 9 kişi falan online oluyor guildde. Bir çok başvuru oldu son haftada ancak biraz daha seçici davranıyor öncesine göre. Şimdilik akşamları guildçe roam yapıyoruz. Beraber oynadığımız başka bir international guild var daha var serverda. Şimdilik onların raidlerine katılıyoruz sık sık. Güzel oluyor gayet eğlenceli. Hot başında baya ölü durumdaydı WvW ancak şuan toparlandı diyebilirim desert borderlandlerin kaldırılmasıyla ve azda olsa Anet'in oyuncuları dinlemeye başlamasıyla.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...