Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

DAMPYR


i_died_for_you

Öne çıkan mesajlar

sen bana okursun canım :lol:
* üşenir *[signature][hline]Msn:[email protected]|Icq:172734901
Mail:[email protected]|Resimleri:Mayh3m'in resim arsivi
Sözlük:Haqan (kimdir, nedir, ne değildir?)

Ne Yapar Bu İnsan?
- c+ c# Scriptler Yazar
- Grafikle ugrasir
- Web design ile ugrasir
- Radyo yayınları yapar
- Kahve icip evde tarzan gibi dolasır
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Yanılmıyorsam 1970'lerde üretilmiş bir İtalyan ÇR'si idi ama seveni varki hala bir hayran kitlesi var.Dampyr namı ile bilinen karakterin annesi bir insan ve babası ise bir vampir.Haliyle o hem insan hem de vampir ırkının en iyi özelliklerine sahip bir avcı olmaya doğru ilerleyebiliyor.ÇR'sini henüz okumak nasip olmadı ama çok dramatik bir öyküsü olduğu söyleniyor.

Ana karakterin kendi türünü avlayan bir tür "melez" gece avcısı olması 1980'lerden başlayarak Vampire Hunter D'ye , 1990'larda Castlevania , Blade ve Blood : Last Vampire'ye ve 2000'lerde Devil May Cry ve Hellsing gibi farklı platformlardaki denemelere ilham kaynağı olmuş gibime geliyor.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

said:
nightstalker, 20 Ocak 2005 11:10 tarihinde demiş ki:
Lütfen göz boyuyla değerlendirme yapmayalım.


Göz boyuyla alakası yok olayın. Ben Uzak Doğuluların yaptıkları çizgi romanları beyeniyorum. Dampyr de öyle mi diye bir göz attım topic'e ama maalesef Dampyr Sergi Bonelli'nin çizgi romanıymış. Çizimler manga tarzı değil yane. O yüzden benim için out. Gözlerin küçük çizildiği öyle çok japanese manga var ki! Gelip de benim gibi hergün anime seyreden birine böyle göz boyuyla değerlendirme yapıyorsun dersen olmaz işte. Demek ki sen baktığın şeyin manga mı yoksa çizgi roman mı olduğunu bile daha anlayamıyorsun... Yani bu sana göre manga ve ben göz boyuyla değerlendirdiğim için bunun manga olduğunu anlayamıyorum. :lol: Manga deil bu. Italyan mı, İspanyol mu japon anime-manga çizim tarzıyla alakası olmayan Bonelli diye bir amcanın çisgi romanı o arkadaşım. Her çizgi roman manga değildir. Manga ve animelerin çizgi roman ve animasyonlardan farklı kuralları vardır. Bir Batman'le Berserk'i asla aynı kefeye koyamazsın. Hepsinin yeri ayrıdır ve isteyen istediğini beyenir. Herneyse işte.[signature][hline]-Bang!
Cowboy Bebop...
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

wala feci sarıyo nediim bi kitapta beş hikaye oluyo soluksuz bitiriorm bi günde eminim ki herkesin haşuna gider :)
özellikle öyküdeki hatun karakter tesla ve harlan drakanın her öyküde aşık olduuu sayısız kadın hepsi müthiş farklı ve ilgi çekici hatunlar:)

insan hayallere dalıyo ''ulan yokmu gecelerin efendisi gelsede ısırsa benide...'' die...

ama yok :(
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 6 yıl sonra ...
×
×
  • Yeni Oluştur...