Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Milli Takım


souldarkorn

Öne çıkan mesajlar

3 saat önce, TheGreatWall dedi ki:

Şenol güneş adlı futbolun f sinden anlamayan boş adamın çok hızlı bir şekilde istifa etmesi, yabancı sınırlaması gibi çağdışı bir saçmalığı savunduğu için ve belki de tarihin en güçlü milli takım kadrosunu rezil ettiği için bütün ülkeden özür dilemesi gerekir. Rezil herif. Hemen istifa et ki yerine biri gelsin turnuvaya kadar takımı adam etsin. 

aldigi 3.2 milyon dolari unutmussun. bu adami cok sevdim cok savundum ama bi insan her eline gecen firsatta salak oldugunu belli ediyorsa yapacak bisey yok.

bana da 3.2 milyon dolar verin ben de yabanci sinirlamasi yuzunden takimi faroe adalari statusune getireyim

basarisinda falan da degilim ikiyuzlu aciklamalari olduktan sonra isterse dunya sampiyonu yapsin, o kadar yerli ve milliyse ilk is maasinin 3.2 milyon TL'ye cekilmesi olmali.

sardalya tarafından düzenlendi
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

abi ekmek olmuş 2 lira

tabi ki 3,2 milyon euro maaş alacak adam

rte bile daha az kazanıyor onun sesi çıkıyor mu

şenolun güttüğü 23 koyun

tayyip 82 milyona bakıyor

yol yapıyor, köprü yapıyor ve sadece tek yönden ücret alıyor, tek kusuru var arkadaşlarına yaptırdıklarından gidiş-dönüş ücreti alıyor ama hakkını yemeyelim onlara da dolarla ödeme yapıyor

hiç mağdur etmedi adamları

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 4 ay sonra ...

Bakma zaten iyi top filan oynamamistik neredeyse attigimiz her sut gol oldu 3 macta da. Tamamen bireysel beceriler sayesinde. 

Ozan kotu bu arada. Liverpool'da da burada iyi degil sanki olmayacak gibi cok agir. Caglar tek basina oynadi defansta.

Italya filan parcalar bizi Euro'da boyle oynarsak.

 

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Direkt şenol güneşe yazar bu. Ne yaptı ne etti berabere bitirdi maçı. Cidden 2 0 , 3 1 den letonyaya berabere bitirmek daha zordur. Bu kadar kötü td performansı uzun süredir görmedim. Zaten klasik paniklemeye başlayınca beşiktaşta da takıma hemen yansirdı, milli takımda da aynen. Her dakika oyuncuya şuraya gel buraya git. Sürekli müdahale edilmez oyuncuya ya. Değişiklikler ile zaten şg nin net olumlu etki ettiği beşiktaşta ancak 2 3 mac sayarsın. Bu macta ise dibe vurdu. Korkak adam ya ft nin cesaret olarak 10da 1 i degil net. Biri egodan digeri de korkakligindan ölecekler. 

FuCKiR tarafından düzenlendi
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

8 saat önce, Sotto dedi ki:

 

Ozan kotu bu arada. Liverpool'da da burada iyi degil sanki olmayacak gibi cok agir. Caglar tek basina oynadi defansta..

 

şuna katılıyorum bende çok fazla hata yapıyor ve çok gereksiz fauller yapıyor.tecrübesizlik olabilir ama sırf liverpool da diye de 11 de başlatmaya gerek yok.merih-çağlar her şekil daha iyi şuan görünürde.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...