Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Milli Takım


souldarkorn

Öne çıkan mesajlar

Şenol Güneş'in olumsuz yanıt vermesinin ardından Mircea Lucescu ile görüşmeye giden TFF Başkanı Yıldırım Demirören, Rumen hocayı ikna etti! Lucescu ilk olarak 4 maçlık bir anlaşma yapılacak. Ay-yıldızlı ekip play-off'a kalır ya da Dünya Kupası vizesi alırsa tecrübeli teknik adamla yeniden masaya oturulacak.

http://skor.sozcu.com.tr/2017/08/02/son-dakika-milli-takimin-yeni-hocasi-lucescu-oldu-648657/
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Lucenin gelmesi mantıklı ama keske terim elendikten sonra kovulsaydı da başarısızlığını da alıp giderdi. Şu an takım elendi ama yeni gelene kalıcak ihale sddfgh

Kötü kısım, luce gsye gitse ne güzel tudor kovulunca o başa geçerdi. Şimdi terim ilk haftada tudoru yer.
Terim ve arda ayısından kurtulursak hem lig hem milli takım toparlar.
Gerzek medyanın bu ikisine mecburmusuz gibi algı yaratmasından senelerdir kimse top oynamıyor milli takımda. Arda barcada oynuyor ve terimin de mazisi iyi diye şu yarrak kürek futbola mecbur bırakıyorlar milli takımı.

Luce gelsin enes cengiz hakan emre oğuzhan okay vs üzerine takım kursun sonraki turnuvalarda iş yapar zamanla.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Tam 5-6. vites almış giderken Terim e salça oldu ve her sene ş.l. de ilk 8 e girermiyiz acaba diye konuşurken adı sanı duyulmadık takımlara elenir hale geldik. Gerçi şu son zamanlarda payı yok ama duraklama ve gerilemede pay sahibi diyebiliriz.

Şu yabancı kuralı evlere şenlik, dünyanın parasını verdiğimiz adamları oynatamadığımız gibi komik rakamlara elimizden çıkardık. Dandik , değeri beş para etmez adamlara çuvalla para gömdük. Daha önceden belliydi kural bizimkilerde umursamazlık yaptılar. Tek suçludur diyemem kendilerine ama pay sahibi.

Melo nun gönderilmesinde bile etkisi var diye düşünüyorum tam emin olmamakla birlikte.

Bu arada ne oldu yabancı kuralı geldi diye yerli Messi, Ronaldolarımız yetişti mi?
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Yalnız burada yanlış düşünülüyor. Terim'in koparılması ile ŞG'nin koparılması aynı durum değil. Terim'in zaten Aysal ile arası açılmıştı ve o sezon BJK deplasmanındaki 2-0'lık galibiyet harici galibiyetimiz yoktu adam gibi ilk 5-6 hafta sanırım. Şenol ise son 2 senenin şampiyonu ve BJK güçlenmeye devam ediyor. Yönetimin güveni tam. Aynı şartlar yoktu.

Demirören'in GS'nin önünü kestiği konu 5+3 yabancı kuralıydı. GS oturmuş bol yıldızlı kadrosunun üstüne (O zamanki durumları ile değerlendirin) Bruma ve Chedjou'yu da koyunca panik başladı
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 2 hafta sonra ...
×
×
  • Yeni Oluştur...