Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Milli Takım


souldarkorn

Öne çıkan mesajlar

Türkiye A Milli Futbol Takımı, Hollanda ile oynayacağı 2016 Avrupa Şampiyonası grup eleme maçı öncesi hazırlık kampı için Almanya'ya gitti.

Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim yönetimindeki kafilede şu isimler yer aldı:

"Volkan Babacan, Fehmi Mert Günok, Harun Tekin, Gökhan Gönül, Şener Özbayraklı, Mahmut Tekdemir, Serdar Aziz, Mehmet Topal, Caner Erkin, Hakan Kadir Balta, Gökhan Töre, Volkan Şen, Ozan Tufan, Hamit Altıntop, Selçuk İnan, Mehmet Ekici, Emre Belözoğlu, Olcay Şahan, Alper Potuk, Umut Bulut, Burak Yılmaz."

Kazım Kazım, Mevlüt Erdinç ve Hakan Çalhanoğlu'nun Almanya'da kafileye katılacağı açıklandı.


Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Uğur Meleke'nin bugünkü yazısı ibretlik resmen, şöyle bir tldr koyuyum da vaktiniz varsa kesin okuyun.

said:
5 yıl önce...

Tarih 7 Şubat 2010. Varşova’daki Euro 2012 kuralarına Türkiye ikinci torbadan, Belçika ise dördüncü torbadan giriyor.

Türkiye o gün UEFA’nın en iyi 15’inci milli takımı. FIFA sıralamasında 66’ncı durumda olan Belçika ise Gabon’un, Arabistan’ın, Bahreyn’in gerisinde.

UEFA kulüpler sıralamasında da bizim 11’inci bitirdiğimiz 2010’u onlar 14’üncü kapatabiliyorlar.

Euro 2012 eleme maçlarında rakibimize sadece bir puan kaptırıyoruz, 3-2 ve 1-1’lik sonuçlarla.

5 yıl sonra...

Belçika, FIFA sıralamasının 4’üncüsü. Brezilya ve İspanya’nın üstünde. Türkiye ise Kongo’ya, Yeşil Burun Adaları’na geçilerek 57’nciliğe düştü.

UEFA kulüpler sıralamasında da Belçika son 5 senede her yıl bir basamak yükselerek 10’unculuğa tırmandı. Gelecek yıl 9’unculuğa çıkacaklar. Bizse bu sezonu 12’nci bitirdik. Avrupa kupalarında Anderlecht Galatasaray’ı, Brugge Beşiktaş’ı sürklase etti. Üstelik çok daha ekonomik kadrolarla.

......


Tamamı >>> http://www.milliyet.com.tr/ugur-meleke-belcika-turkiye-yi-nasil-10-0-2034271-skorer-yazar-yazisi/
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Türkiye, 15 Ekim 2013’te, Hollanda maçı sonrası Beşiktaşlı Gökhan Töre ile Leverkusenli Hakan ve Ömer Toprak arasında geçen olayı tartışmaya devam ediyor.

Olay Hakan ve Ömer’in suçlamalarıyla boyut kazanmış, Hakan’ın babasının, oğlunun, Gökhan tarafından basılan odasında yaşadıklarına gösterdiği tepkinin HÜRRİYET’te yer alması günlerce tartışılmıştı.
Son olarak Fatih Terim Milli Takım’ı boykot eden Hakan ile Almanya’da görüşmüş, buzlar erimiş ancak Ömer ile aynı sıcaklık yaşanmamıştı.

TOPRAK YİNE REST ÇEKİNCE…

Ve Terim, yarın oynanacak Hollanda maçı öncesi açıkladığı kadroya Gökhan ile birlikte Hakan ve Ömer’i de çağırırken, Ömer Toprak’ın, “Gökhan olduğu sürece ben milli formayı giymem” diyerek takıma katılmaması olayı bir kez daha gündeme oturttu.

1 yılı aşkın süredir Hakan Çalhanoğlu, babası ve Ömer Toprak otelde yaşanan kavgayı değişik platformlarda anlattı..
Peki ama Gökhan Töre’ye göre olay nasıl yaşanmıştı?
Beşiktaşlı futbolcu, Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim’e nasıl bir açıklama yapmıştı da, Milli Takım’daki yerini korumuştu?
Bu soruların yanıtlarına yine HÜRRİYET ulaştı.

BENİ ISRARLA BARA ÇAĞIRDILAR

İşte Gökhan Töre’nin Fatih Terim’e anlattıkları:
– Hollanda maçını kaybetmiştik. Hakan Çalhanoğlu ve Ömer Toprak Ortaköy’de Reina Bar’a gitmişler. Moralim bozuktu. Eve gitmiştim. Hakan ve Ömer telefon ederek beni de yanlarında görmek istediklerini, barda locada olduklarını belirttiler. Yorgun olduğumu söyledim ama ısrar ettiler.

– Türkiye ve Almanya’dan iki arkadaşım da yanımdaydı. Israra dayanamadım ve arkadaşlarla beraber Ortaköy’e gittim.

– İçeri girdiğimde şoke oldum. Çünkü Ömer’in yanındaki kişi, önceden problemim olan biriydi. Bu şahıs, kız arkadaşım 15 yaşında iken ona elle tacizde bulunmuştu. O dönem kavga etmiştik. Öyle biriyle aynı masada olmak istemedim.

UYARDIM AMA ÖMER UMURSAMADI

Masada Ömer’e mesaj attım. ‘Bu adamın ne işi var burada’ diye… Bana Almanya’dan, misafiri olduğunu söyledi. Onunla aynı yerde olamayacağımı ilettim ama misafiri diye üstelemedim. – Tüm masanın hesabını istedim. Kız arkadaşımı taciz eden şahıs garsona müdahale ederek, “Benim hesabımı kimse ödeyemez” dedi. Ben de onun hesabını ayırdım.

– Olay arkadaşlarımı da gerdi. Ömer’e neden bu ortamı oluşturduğunu, bu şahsın bir zamanlar kız arkadaşıma elle tacizde bulunduğunu söyledim. Kendince bir şeyler söyledi. Umursamadı.. Sinirlendim ama barda olay çıkarmamak için kendimi tuttum.

GELİN AŞAĞIYA DEDİM, GELMEDİLER
Hakan ve Ömer Milli Takım’ın kamp yaptığı otele gittiler. Ben eve gittim. Evdeyken Ömer’le mesajlaştım. Yine umursamazdı. Sinirlendim, otellerine gittim.

– Odalarına telefon açtım, lobiye davet ederek konuşacağımı söyledim. ‘Hayır’ dediler. Ben de yedek anahtarı alarak odalarına çıktım.
– Hakan ve Ömer’e kenara çekilmesini söyledim. Tacizci ile konuşmaya başladım. Hakan ve Ömer korkmuşlardı. Kenara çekildiler. O şahısla tartıştık. Hatta itişme kakışma oldu. Bizi ayırdılar.

– Kimsenin ağzına silah dayamadım, kimseye silah göstermedim. Yanımdaki arkadaşımda silah olduğu söyleniyor. Bunu bilmiyorum. Bildiğim şey, ben silah taşımam.

ASIL SORUN GÖKHAN’IN ARKADAŞIYDI
Hakan Çalhanoğlu geçtiğimiz yıl olayı Alman ZDF kanalına anlatırken, otelde büyük kavga çıktığını söylemişti. Hakan şöyle konuşmuştu: “Olay, Ömer’in arkadaşı ile Gökhan Töre’nin eski kız arkadaşı arasında bir mesele. Gökhan, Ömer’in arkadaşının bizimle olduğunu öğrenmiş. Yanında bir adamla odaya geldi. Kapıyı açmadık. Aşağıdan odanın anahtar kartını almış. Sonunda kapıyı açtım. Gökhan ve arkadaşı içeri girdi ve adam ceketinin cebinden tabancayı çıkardı. Ömer’in üzerine yürüdü ve ‘Yat oraya yoksa seni vururum’ dedi. Gökhan ile Ömer’in arkadaşı yumruklaştılar ama silahlı adam bir şey yapmadı.”

GÖKHAN TÖRE HAYATIMLA OYNADI

Terim’in kendisiyle görüşmediğini söyleyen Ömer, “Gökhan özür diledi ama bu küçük bir özürle ortadan kalkacak bir olay değil. Arkadaşlarıyla bizi silahla tehdit ettiler” dedi.
Milli Takım’ı yine boykot eden Ömer Toprak, konuyla ilgili olarak Alman basınından Süddeutsche Zeitung’a konuştu. Bu şartlarda Milli Takım’da oynamayacağını tekrarlayan Ömer, yaşadığı olayı anlatırken, “Hakan ile bulunduğum otel odasına birden Gökhan Töre ve arkadaşları geldi ve bizi silahla tehdit etti. Çok korkmuştum. Olayı aramızda çözeriz diye polise gitmedim. Fatih Terim’e danıştım. Terim, Gökhan’ı 1 yıl kadroya almadı. Geçen yıl tekrar davet etmesini garipsedim. Gökhan benden özür diledi ama bu özürle kalkacak şey değil. Gökhan kariyerim ve hayatımla oynadı” diye konuştu.

NURİ VE OLCAY DESTEKÇİM
Bayer Leverkusen’in maçı için Almanya’ya gelen Terim’in kendisiyle görüşmediğini de anlatan Ömer, Leverkusen ve Milli Takım’dan arkadaşları Nuri Şahin ve Olcay Şahan’dan destek aldığını söyledi. Ömer, Milli Takım defterini kapatmadığını, Türkiye’yi seçtiğine pişman olmadığını da belirterek, “Ama sahada olduğumda, takım arkadaşlarımın güvenini hissetmeliyim” dedi.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Hakan'ın anlattığıyla neredeyse birebir hikaye, Hakan kız mevzusu olduğunu söylememişti/bilmiyordu sanırım. Kız olayını Ali Ece'den ve birkaç BJK'li yazardan vs. duymuştuk. Yeni ayrıldığı kız arkadaşını bafilemişler deniyordu hatta buraya da bir wot'ta yazmıştım, uzun uzun anlatıp.

Böylelikle git git olay Ömer'in gavat ve şero olduğuna doğru gidiyor. Hakan'la Gökhan'ın zaten sorunu yok. O gün Hakan çok korkmuş, yükselişte olan adam olarak babası olayı duyunca ortalığı galeyana getirmişti ama Gökhan özel olarak özür dileyip, hediyeler vs. de almış Hakan'a sanırım sdfasdfasd

Ömer GG ama ya, siktirsin zaten.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

ahahahahah nasi bi kafa lan o

gokhan arkadasiyla beraber omer'in arkadasini dovmek icin odasini basiyor, gokhan'in arkadasi omer'e "yat oraya yoksa seni vururum" diyor, fakat gokhan sucsuz omer serefsiz.

vay arkadas, oldboyz kafasi her yerde.

ama neyse, omer iyi bi futbolcu degil zaten o kadar. zaten gokhan da bizim milletimize ve milli takimimiza daha uygun bir oyuncu.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

fizban said:

ahahahahah nasi bi kafa lan o

gokhan arkadasiyla beraber omer'in arkadasini dovmek icin odasini basiyor, gokhan'in arkadasi omer'e "yat oraya yoksa seni vururum" diyor, fakat gokhan sucsuz omer serefsiz.

vay arkadas, oldboyz kafasi her yerde.

ama neyse, omer iyi bi futbolcu degil zaten o kadar. zaten gokhan da bizim milletimize ve milli takimimiza daha uygun bir oyuncu.


KARI KIZ MEVZUSU OLM
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

gökhan namusumuzdur.

http://img.hurriyet.com.tr/_np/3931/26633931.jpg

said:
fakat gokhan sucsuz omer serefsiz.


demeyeyim diyordum bir de ama neyse; gökhan'ın suçsuz olduğuna dair nerede bir şey dedim fiz asdfsda oldboyzluk yapan sensin gökhan'ı sevmediğin için. ha keza cezasını öyle ya da böyle aldı, mental olarakta aşama kat etti ki iyi bile olmuş olabilir gökhan nezdinde bakarsan olaya. bu seneki performansının kilit noktasında geçen sene yaşadığı apaçiliklerden edindiği tecrübeler vs. yatıyor.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

DarKRideR said:

said:
– Tüm masanın hesabını istedim. Kız arkadaşımı taciz eden şahıs garsona müdahale ederek, “Benim hesabımı kimse ödeyemez” dedi. Ben de onun hesabını ayırdım.


http://images.rapgenius.com/fb37931842aa484a9e633dbcf1883d03.394x440x1.jpg


hahahahahaha
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

DarKRideR said:

ha keza cezasını öyle ya da böyle aldı, mental olarakta aşama kat etti ki iyi bile olmuş olabilir gökhan nezdinde bakarsan olaya. bu seneki performansının kilit noktasında geçen sene yaşadığı apaçiliklerden edindiği tecrübeler vs. yatıyor.
otel odasini silahli arkadasinla basip takim arkadasini tehdit ettirip o sirada birini dovmenin bedeli 3 mac milli takima cagrilmamak mi? SERIOUSLY?

ben gokhanla ilgilenmiyorum. isterse cagirilsin. sanki hollanda'ya 10 gol atacak. ben bu milli takimdan, basindaki adamdan, federasyondan, kaptanindan, herseyinden nefret ediyorum. gokhan gibi pislik kucuk mahalle kabadayilari da bu milli takima yakisiyor.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...