Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Milli Takım


souldarkorn

Öne çıkan mesajlar

  • 3 hafta sonra ...
  • 2 hafta sonra ...

Fransa'nın defolarını çok iyi çalışmışız, fiziki avantajlarını da dengeleyince ve bizim çocuklarda üst düzey oynayınca harbi mucize oldu. Şenor haini kafası yerinde olup, gerçekten çalışınca rakibe başarılı sonuçlar alıyor zaten oyunun savunma kısmında ama goller çok ekstra olsa da kapıyı araladı işte, böyle böyle çok çok ekstra 3 puan resmen.

Yine klasik Şenor oyunu işte kusursuza yakın savunma, bok gibi hücumlar ama skor geldiği sürece sıkıntı yok. Fransa gibi takımları bu şekilde tokatlayabiliyorsun. Bunun yanına harbi bir Tamer Tuna koymak şart takımın hücum kısmını oynatsın diye bizim 15/17 arasında olduğu gibi. O zaman harbi şu jenerasyon ile çok iş yaparız. 

 

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Hasan Ali fazla iyiydi bu arada, West Ham bundan sonra peşini hiç bırakmaz direkt alır askjfhsda Mbappe sildi adam burada en iyi sol bek o diyince laf yedik asıl çöplerden piii

Dorukhan'ı da bu yaz buralarda bırakmazlar. Sezonun üstüne bu maçtaki performansı direkt götürür. Herkes iyiydi bugün ama bir de Merih cidden.

Juventus stoperi böyle fark yaratıyor tek başına işte. Bir tane boşa atışları yok. 

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

evet dark bayağı bilendi ? , Şenolun benim gözümde tek yanlışı arka planda dönen oyunlara alet olması. Seyirci üzerinde bayağı kredisi vardı yok milli takımla görüşmem vs diyip gizlice görüşerek kontrat yapması. Millet arkanda dururda o kadar da değil be. ? . Başkan gözümde çok düştü federasyona oynuyordu ama reisden izin alamamış herhalde, neyse bir dahaki sefere.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

ben hepsine bilenmedim. samet'i severim mesela. beyinsiz bir çomar sadece ama onun dışında takıma zararı olmadı. bilic'e de zamanında fazla güvendiğim için saydım ama çapsız bir çomar olduğu için hayal ettiğimiz noktaya gelemediğini fark edince mesela o da kesildi. yine de çok laf etmiştim 2. sezonun son kısmı ayrı.

şenol güneş içten pazarlıklı, hain, arkadan komplo çeviren bir anadolu çomarı ama. nefretim ondan kaynaklı.

yoksa performans olarak bakarsak ben halen diyorum ligde, daha doğrusu ülke standartlarında savunma setlerini en iyi oynatan hocaların başında gelir. daha iyi savunma oynatan çok az hoca var. ama mesela bakıyorsun milli takıma gönderilmedi diye bu sene onu bile sabote etti. milli takım işi olduktan sonra ise tekrar düzene soktu ve takımın savunması hücumdaki bütün rezilliklere rağmen bizi taşıyan unsur oldu 2. devrenin önemli kısmında.

milli takımda da bu oyun yapısı ile zaten başarılı olur kendini verdiği sürece. bkz şl gruplarında ise 2 senedir hazırlandığı ve gerçekten bir şeyler istediği tek dönemdi o da şovunu yapacak diye. takım kusursuza yakın oynattırıldı ve o başarı geldi. ligde yapmadı, niye çünkü orada iş çeviriyordu. bjk umrunda bile değildi. 

şenol güneş budur. kazığını yiyene kadar herkes "NE BÜYÜK HOCA YA" diye takılıyor. Milli takımda da canı sıkılsın atar kazığını oraya da rahat olun. 

Nitekim günde 5 öğün laf ettiği, nefret kustuğu adam ve yapı daha yönetimdeyken gidip oraya imza atmak için taklalar atıp, bjk'de iş çeviren bir karaktersiz bu adam. 

Natanyal tarafından düzenlendi
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

 
 
 
54 dakika önce, Darksun dedi ki:

Şenolun benim gözümde tek yanlışı arka planda dönen oyunlara alet olması.

 

Arka planda yönetim çok uğraştı bu sene ama sebebi geçen seneden beri gelen bu anlattığım olaydı. Adamın 2 senedir umrunda değil BJK ve bizim kekolarda istifa ettiremediler. İstifa ettiremeyince onlarda baydırmaya çalıştı. İki tarafta tazminat için direndi.

Adam tazminat verirseniz istifa ederim diyor yönetime kaç kere, bizimkilerde vermemek için tutuyor ama istifa etsin diye de her boku yiyorlar. 1 sene bunların Anadolu çomarı çatışmasında yok oldu gitti. 

Adam zarar verdiği gün gibi ortadayken Quaresma'yı sürekli oynattırıp, sonuç vermeyen ve vermeyeceği belli oyun ile diretip takımı resmen diplerde tuttu. Quaresma olmayınca çıkardığı takım kendiliğinden maç kazandı ve şampiyonluk potasına girdi. Ki o takımı bile 2 maçta bir bozdu, sözde kurt hoca bir şeyler deniyor oldu ama yok yani gördük hepimiz...

Bu adam içten pazarlıkçı, çıkarcı bir Anadolu köylüsüdür. Artıları fazladır ve çoğu açıdan TR'deki en iyi isimlerdendir kabul ederim ama isterse iyidir, istemezse seni yok etmek için her türlü pisliği yapar Anadolu çomarı. Onu kabul edin, ortak noktada buluşalım. 

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Yani bir de düşüşünde temel etken Tamer Tuna'nın ayrılması zaten. 2 sene şampiyonluğu bize ŞG tek başına getirmedi. Son iki sene, yani tek sorumlu iken oynattığı hücum oyunu ile 15/16'da biz o güçlü Fener karşısında çok çok zor şampiyon olurduk. Zaten şampiyon puanı toplayan, gayet başarılı bir takımdan çok daha iyi olduğumuz için şampiyon olduk. O da akıcı ve kolay durdurulamayan hücum setleri sayesindeydi.

Tamer Tuna işin o yönünü yapan adamdı bariz çünkü gittiği gibi BJK o hücum yönünü, çeşitliliğini kaybetti ve o oyunun birebir aynısı Göztepe'de gözükmeye başladı. O sayede güzel puanda topladı ilk yarıda BJK ile aynıydı ama işte orada da ŞG'nin kattığı şeyleri katabilecek bir yapı olmadığından ligin ikinci devresinde hızlı düştüler mesela.

Birbirlerini kusursuz tamamlıyorlardı. Ben diyordum hırstan geçen senelerde BJK'ye o iki şampiyonluğu Tamer Tuna tek başına kazandırdı diye, tabii aşırı abartmaydı ama etkisinin en az %50 olduğu da artık ortada.

ŞG'yi öyle bir adamla kombine edersen zaten bayağı verim alıyorsun. Yoksa tek başına göreve koyunca ne kadar ortalama kaldığını görmek için son 2 sene BJK'ye iyice bakmak yeterli oluyor. 

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...