Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Orman Nehri Orta Dünya RunUO Sunucusu Açıldı


T-u-x

Öne çıkan mesajlar

Ultima Online ile tanışma öykülerinden tutunda oyun içerisinde yaşanan hayata dair anlatılan hikayeler gerçekten etkileyici. Sadece oyun diyerek girilen bir dünya ve ancak girişten sonra anlaşılacak bir haz , sinir , zevk , hırs , duygusallık ... vs . Tamamiyle duygu karmaşasına yol açan bir oyundur Ultima Online . Hal böyleyken ve o da bu dünyada yerini almışken , bizlerin de onun dünyasına kayıtsız kalmamız düşünülemezdi. Başlarda oyunu defalarca sildiğim ve çok sevdiğim birinin eve her geldiğinde tekrar yüklemesiyle başladı benim UO serüvenim. Ozamanlarda kullandığım sınırsız GPRS bağlantısı ile kendisinin karakterini makroya bırakma isteğine anlam veremezken , oyun grafiklerini daha o yıllardan yadırgamıştım.

Nereden bilebilirdim ki , şuanda bir oyun yapmak isteyeceğim , level sistemi olmayacak , izometrik grafiklere sahip olacak ve gerçek dünyada ki gibi bir yaşam , oyun içinde bizleri bekleyecek. Yani UO gibi olacak.

Arkadaşımın karakteri ile elime balık oltasını alıpta bir kaç balık tutup sonrasında kızartıp yememle birlikte , o olta elime yapıştı. Gerçekten de Ultima Online , insanı kendine çekmekte çok usta bir oyun.

Ozamanların Türkiye şartları için seçeneği , ya sphere server yada orjina OSI idi.

Emulator kavramına burada pek girmek istemiyorum , zira site bir anda UO emulators paylaşım sistemine dönebilir. Aslında okadar fazla ve çeşitli programlar var ki , aradan geçen onca yıl sonunda hala henüz tanışmadığım yazılımlar olduğunu görüyorum.

Serverımız Orta Dünya haritalı ve Run UO sistemi üzerine kurulu olmakla birlikte , herkesin önce , bir OrmanNehri Orta Dünya UO Shardı eksikti dediğini duyar gibi oluyorum. Lakin ayrıntı Run UO ve Middle Earth haritalarını birleştirmekte gizli.

Uzun soluklu bir server olmasını ümid ediyorum , her free server kurucusunun başlarda hayal ettiği gibi.

Sistemlerimiz , haritamız ve diğer gerekli bilgiler anasayfa üzerinden verilecektir. Lafı daha fazla uzatmadan sizleri OrmanNehri RunUO shardımıza beklediğimi söylemekten büyük bir mutluluk duyarım.

Güç Sizinle Olsun ... Herkese İyi Oyunlar...



Ayrıca üzerimde çok emeği olan Ring of Life ve Ring of War yönetim kadrosundan burada bahsetmemek büyük bir vefasızlık örneği olur.

Oyuncu olarak başladığım RoL ve RoW da hapis cezasına çarptırılmamla tanıştığım değerli insanlar sayesinde yönetici kadrosuna alındım.

Sırasıyla Seer , Counselor, GM, Developer ve nihayet Admin seviyesine yükseldim.

Ozamanlar çaylak bir bilgisayar mühendisliği öğrencisiydim ve bugün kurduğum shard'da account sistemi dahil tüm özel scriptleri kendim hazırlayabiliyor isem , ozamanlardan scripting programlamaya heves etmemden dolayıdır.

Her rütbe alışımda yanıma gelip , Sens , çıkar robeunu tekrar giy demesini hiç unutamadığım Null,

Siyah cübbesi , çıplak ayakları ile bineksiz gezen Raistlin Maejere,

Turuncular içerisindeki Dalamar,

Asabi Darachai Ferumar,

Heleki içlerinde biri vardı ki ... Değerli adaşım Mandos ve kardeşi ... (gerçek isimleri bilerek kullanmadım)

Birde Deli grubunun tüm değerli üyeleri ve şuan aklıma gelmeyen nicesi ...



Orman Nehri Middle Earth RunUo Server Owner

Moddyn

Bizleri ziyaret etmek ve Orman Nehrinde yerinizi almak için
http://ormannehri.com/
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

imamizer said:

üye olduktan sonra 10 yıldır foruma mesaj atmak için hiç mi bi gerekçen ihtiyacın olmadı abi? bana bunun cevabını ver.

Ya vallahi şu mesajını okurken hem kendimden utanıyorum , hemde gülmekten yarılıyorum. Ama haklısın nediyim ...
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

dana22 said:

valla lord british in iktidardayken de bir haltini gorememistik ama..

Richard amcam iyidir ya. Nereden, kimden ne kazanacağını iyi biliyo. Shroud of the Avatar da , yönetim kadrosu ile yemek yemek için 10.000 dolar veriyo herifler , habide tag ları Founder oluyo...
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

yok ya direkt asalak adamlar..hani richard 30 sene once parlak fikirleri ve es kaza dusunduklerini uygulayabilecek imkanlari oldugu icin bir yere geldi..su anda adamin parlak fikir dediklerinin 10 kati herhangi bir platformda var..bir cok android app in oyunu bile daha parlak..

halk boyle iken ..10 000 us ile sahane android app yazdirirsin ne dusunuyorsan
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Şans faktörü konusunda haklısın hocam ama , Ultima serilerini katmadan tek bir şey söyleyim Ultima Online hakkında . Gerçekten hala eşi benzeri yok. Taraflı konusuyorum zannetmme. Richard Garriott ın yüzüne söyledim , SotA UO nun yanından geçemez. 2side onun eseri. Sebebide çok basit. Gerçek hayatta level yok yetenek var , hangi konuya eğilirsen o konuda uzmanlaşırsın. UO nun sırrıda bu. Ama yeni oyun level sistemli ve bencede pek şansı yok gibi. Ama destekliyorum orası ayrı.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...