Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Galatasaray 2014 -2015 Sezonu Genel Tartışma - 4


WaNTeD

Öne çıkan mesajlar

fenn said:

Parasi formadan cikar demedim ki zaten onceki mesajda yazdigim gideceklere verilen para ve formadan gelen para ibo ya verilse kasadan para cikmayi birak girer bile dedim.


Burada reklam, stad gelirlerinden bahsetmedim bile. Bu konularda akıllıca davranırlarsa ve şans yaver giderse ibo ya kasadan para bile çıkmayabilir. Maddi konuları böyle birde diğer konuları ele alırsak alınması çok faydalı olacak ki sanmıyorum pişman olacağımızı
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

çok yakın bir kaç arkadaşım bu akşamki galatsaray maçından rahatsız ve keşke bu şekilde şampiyon olmasak diyorlar çoğu gsli bunun farkında şike yaptıklarını normal şartlarda şampiyonluğun hayal olduğunu biliyor .
bu sene galata nın şampiyon olması gerekiyordu onu yapacaklar tartışcak bişey yok . galatanın şampiyonluğu hem ekonomik olarak hemde yönetimsel açıdan ilaç gibi gelecek . benim zaten bu seneden umudum yoktu geçen sene ve ondan önceki sendelerde fenerbahçe 3 temmuzdan dolayı yara aldığı için onlara verildi şampiyonluk , ondan öncede gene galatsaray verildi . arada bir bursaspor oldu ki oyun ortaya cıkmasın .

beşiktaşın bu sene şampiyon olması şampiyonlar ligine gitmesi önümüzdeki sene arenanın açılmasıyla birlikte beşiktaşı çok büyük bir güç haline getireceği için malum lobiler fenerbahce ve galatsaray hakimeyeti bozulmasın gelir kaynaklarından olmamak için cabalarını bir sonucu ligin bu hali.

keşke bir fırsatı olsada ingiltere ligine alsalar bizi yada ispanya bir kaç sene 4-5 bitiriz ligi sonraki senelerde bi real barca chealse man.ciy vs ile aynı kalitede takım oluruz.gs ve fb de bu pis düzen içinde debelenip dururlar .
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
×
×
  • Yeni Oluştur...