Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

akıllı bileklik


Milamber

Öne çıkan mesajlar

On 07.01.2020 at 10:32, paradoksalkedi dedi ki:

nabiz ve uyku bende dogru calisiyor, sporda ozellikle dogru gosteriyor nabzi, workouta aliyorum tabii yuzerken falan veya kosarken. aksam hic tuvalete kalkmadigim icin denemedim awakei ama sadece gece calisiyor uyku seyi.

benim asil alma sebebim notificationdi zaten ama spor bonus oldu.

deep sleep kaç gösteriyor abi sende? bi de Mi Fit'i mi kullanıyosun? automatic heart detectionı 30m'den 1m'e alıyorum spora girince gerek var mı bilmiyorum workoutu da başlatıyorum çünkü.

 

ağırlık kaldırırken harcanan kaloriyi çok overestimate ediyor bu arada 2 kat falan rahat

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

On 07.01.2020 at 10:03, tiLi dedi ki:

160 TL'ye Mi Band 4 aldım. nabzı düzgün ölçmüyor. yataktan yeni kalkıyorum 115 diyor, sporda barfiksten hemen sonra bakıyorum 75 diyor. saate baktığım anda nabzımı görmek istiyordum ben...

uykuyu düzgün tracklemiyor. gece tuvalete kalkıyorum rahat 5 dakka, awake 0m diyor. deep sleepler 20-45m arası diyor doğru olabilir kötü uyuyor olabilirim. gece yatağa yatış ile sabah yataktan kalkış arasını trackliyo anca.

koluma sımsıkı taktım bir tık daha ötesi kangren artık. Mi Fit'ten başka bi app mi kullanmak lazım? adımları Google Fit de sayıyordu abi niye aldık bu cihazı şimdi?

ayarları var nabzı hep ölç dersen daha çok şarj yiyor o yüzden opsiyonel

ben uyku için aldım bakalım 3 tavsiye verdi şimdiden

google fite veya android sleep'e baglamak icin notify & fitness for mi band indirin

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Nabız işi en azından bu bütçe aralığında yalan ya. Samsung sport var bende o da 15-20% falan şaşıyor. Garmin marmin doğru ölçüyorsa bilmiyorum da benim şimdiye kadar kullandıklarım hep patates çıktı.

 

Akıllı bileklik-saat olayını sırf telefon için kullanıyorum ben, telefonu duymama derdi yok ya da tek mesaj için her seferinde telefonu çıkarıp bakma derdi yok. Onun dışında gereksiz gibi asddfg

µh tarafından düzenlendi
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 1 ay sonra ...
  • 2 hafta sonra ...
  • 1 yıl sonra ...

akıllı saat konusu var mıydı bulamadım. 
Xiaomi mi watch LITE hediye geldi bana. Sanırım bilekliklerin saat tasarımlısı. Apple watcha benziyor. Kullanan var mı? 

Samsung akıllı saat istiyordum hediye gelince bakayım dedim. Amacım sadece aktiviteleri tutsun vs bildirim almayı sevmiyorum zaten. 

 

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • Genel Yönetici

Samsung Galaxy Watch Active2 kullanıyorum, geçen sayfalarda ne kadar memnum olduğumu yazmıştım zaten. Ama asıl amacım notification benim, spor özelliklerini kapattım, nabız tutuyor bir. Güzel cihazlar, gimmick çıkmadı. İşkolikliğe bonus veriyorlar ama ?

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

iki yıldır amazfit gts kullanıyorum xiaomiden düşük olabilir ama ilkel bir alet olmasına rağmen çok işime yarıyor. sadece istediğin an saate bakabilmek bile güzel. timer mutfakta çok lazım oluyor, sabah çalar saat yerine titreşimle uyanmak çok daha iyi. xiaomi de tam gps var mı bilmiyorum amazfit sadece takip için kullanıyor gps i.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...