Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

TED (Talks) / Konferansları


vivavale

Öne çıkan mesajlar

bi şişko olarak son derece katılıyorum fat shaming konusuna, tamamen kendi iradesizliğinden gnam gnam ucuz kalorili yemek yemekten şişmişsin, sonra gelip bunu meşrulaştırmaya çalışıyorsun. hani 5-10 bilemedin 20 kg fazlan olur alışkanlıkları kıramazsın falan anlarım ama peruklu john goodman gibi gezip biz güzeliz çünkü güzeliz dersen olmaz. anca bbw fetişçilerine güzelsin bacım. artan obezitenin altında yatan sebepleri çürütmek yerine semptomları normalize etmeye çalışmak gerçekten aşağılık bir durum, güzel tespit axsdsids.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

vivavale said:


evet değerli patiler, bu hafta izinliyim evde kafa dinleyeyim dedim biraz. kafa dinlemekten kasıt yatmak değil tabi. meh

din konusunda araştırmalara devam ederken uzun zamandır aklımda olan TED konferansları ile ilgili bir topik açmayı düşünüyordum, fırsattan istifade edeyim dedim ve patide TED konferanslarının topiği olması gerekir bunun yeri de Bilim & Teknik tir diye düşündüm.

Nihayet topiği ete kemiğe büründürmek bugüne nasip oldu. bu girişten sonra topiği açmanın verdiği sevinçle ilk paylaşımları ben yapayım dedim.

videodaki kadın Lesley Hazleton, araştırmacı yazar bir teyzemiz. uzun zamandır büyük hayranlıkla takip ederim kendilerini. kur an ve Muhammed Peygambere çok farklı bakış açısı bulunmakta. yabancı olmasına rağmen kur an ı bu kadar sade bir çeviri ile fikirlerinde kullanması beni çok etkiledi. bu vesile ile TED konferansından bir kaç kesit buraya ekleyeyim.

Tabi ki bu topik din topiği değil o yüzden TED konferanslarında ilginizi çeken konuşmalar olursa buradan paylaşabiliriz.

hadi başlayalım.




konferanstan bir kaç kesit








çok iyi ama işine gelmeyenin her türlü gelmiyor...
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 1 yıl sonra ...
  • 8 ay sonra ...
  • 6 ay sonra ...
  • 4 hafta sonra ...
  • 2 hafta sonra ...
×
×
  • Yeni Oluştur...