Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

- Twisting Nether


Exure_

Öne çıkan mesajlar

Merhaba arkadaşlar,

Warlords of Draenora kalabalık bir kadroyla girip kısa sürede Highmaul normal/heroic temizleyen guildimiz, vakit sıkıntısı olan ve expansiondan sıkılan arkadaşların ayrılmasıyla Blackrock Foundry progressinde main kadrosu için yeni arkadaşlara ihtiyaç duymaktadır. Birbirine saygılı, sadece raid için değil raid dışında da gelip bizlerle geyik döndürebilecek, classına hakim bütün classlardan ve speclerden arkadaşları guildimize başvurmaya bekliyoruz. Detaylı bilgi için bu başlığa veya oyun içinden Walkingsteak / Jahrkul / Adeptarius / Rnegadé arkadaşlarımmıza yazabilirsiniz.

Clavicula Nox - 2/7 Mythic Highmaul - 8/10 Heroic Blackrock Foundry
http://noxgaming.guildlaunch.com
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 3 hafta sonra ...
knox said:

>classına hakim

ahahauhauuhahaha


Teşekkürler değerli yorumun için =)

Dün itibariyle heroic 10/10 olduk, hala her class ve specten alımımız devam etmekte. Önce boş günlerde HM Mythic progressini ilerletmek ve ardından bir an önce BRF Mythice başlamak istiyoruz fakat önümüzdeki en büyük engel kişi sayımız, kemik kadromuz 15 kişi civarında ve eğer 20ye tamamlayabilecek birkaç arkadaş daha bulabilirsek mythicleri de denemek istiyoruz. Aramıza katılmak isterseniz guild sitemiz http://noxgaming.guildlaunch.com
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 1 ay sonra ...
Sevgili paticik tekrar selam,

Burayı güncellemeyeli baya olmuş, bu süre zarfında BRF Mythicteki ilk 3 bossu kestik, Hans'gar ve Franzoku da bugün yarın indireceğiz. Boş vaktimizde bi de gidip HM'yi 3 yaptık. Şu an itibariyla 3/10 BRF 3/7 HM Mythic sahibiyiz, hala bizim kendine güvenen dps arkadaşlarımızı zorlayacak yeni dpsler aramaktayız, genel olarak her spec/classtan iyi oynayan oyunculara kapımız açık. Bilgi için oyun içinden Jahrkul veya Walkingsteak'e ulaşabilirsiniz. =)

http://noxgaming.guildlaunch.com
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 1 ay sonra ...
Tekrar merhaba Paticik;

Yeni contente aramıza katılan yeni arkadaşlarla birlikte hızlı bir şekilde başlayıp ilk haftadan 11/13 HC gibi Türk guildleri arasında başarılı bir progress yaparak en iyi Türk guildleri arasında 4.lüğe kadar yükseldik. Şu anki hedefimiz olabilecek en kısa sürede heroic temizleyerek mythic progresse başlamak. Tabii bunu başarmak için hala yeni arkadaşlara ihtiyacımız var, eğer siz de guildimizin bir parçası olmak isterseniz oyun içinden Jahrkul, Vheyras, Silmerila, Søulwïnd dörtlüsünden birine ulaşabilir, veya sitemizden başvuru yapabilirsiniz:

http://noxgaming.guildlaunch.com
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

FesTivaL said:

Tebrikler


Teşekkür ederiz =)

An itibariyle Mannoroth da indirerek 12/13 HC olduk, öncelikli olarak Mage ihtiyacımız var fakat kendine güvenen bütün arkadaşları guildimize başvurmaya davet ediyoruz. Yakında mythic progresse başlayacağız ve 20 kişilik kadromuzdaki eksikleri kapatmak ve kadromuzu iyileştirmek niyetindeyiz, bizimle iletişime oyun içinden Jahrkul - Silmerila - Vheyras - Søulwïnd'e whisper atarak, veya sitemizden ( http://noxgaming.guildlaunch.com ) başvurarak geçebilirsiniz.

http://www.wowprogress.com/guild/eu/twisting-nether/Clavicula+Nox
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 3 hafta sonra ...
Merhaba paticiiiiiiiik :)

Burayı güncellemeyeli baya bişey oldu, HC Archi indirdik 13/13 olduk, üzerine Mythic ilk 2 bossu da patakladık. Şu anda kadromuza 1 adet DK(dps), 1 adet Balance Druid ve 1 adet Rogue lazım. Bu classlar haricindeki arkadaşları da ilvl/deneyim/oyunculuk bazında değerlendiriyoruz. Aramıza katılmak isterseniz;

http://noxgaming.guildlaunch.com
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 3 hafta sonra ...
Kısa bir aradan sonra tekrar karşınızdayız paticik :)

Bu kısa arada mythicte 5/13 olmayı başardık, yarınki raidimizde Gorefiend'ı denemeyi planlıyoruz. Kadromuzu epey güçlendirdik, progressimizi hızlandırmayı planlıyor ve yeni expansiona kadromuzu koruyarak güçlü bir şekilde başlamayı istiyoruz. Bunu başarabilmek için şu anda Balance Druid ve Rogue spotlarımız açık. Bu iki spot öncelikli olmak üzere diğer arkadaşlarımızın da başvurularını değerlendirmekteyiz.

İstediklerimiz mythic seviyesinde item level, en az 715 (1-2 hafta içinde legendary bitirecek şekilde) ring, tercihen legendary ring. Bunların haricinde sizden beklediklerimiz haftada 4 gün olan progress runlarımıza yüksek devamlılık (Salı, Çarşamba, Perşembe, Pazar 20:45-00:30). Tabii bütün bunlar haricinde robot gibi oyuna girip raidden raide bizle takılan insanlar da istemiyoruz, gün içerisinde devamlı 15 kişinin üzerinde olan TS sunucumuzda bizle muhabbet etmenizi, ortamımızı zenginleştirmenizi bekliyoruz. Bütün bunlara uyum sağlayabilecek arkadaşlarımızı oyun içerisinden Jahrkul, Walkingsteak, Soulwind, Silmerila veya Vheyras'a ulaşmaya veya sitemizden (http://noxgaming.guildlaunch.com) adresinden başvurmaya davet ediyoruz.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Flam said:

Böyle bir item durumuna sahip olsam sizi tercih etmem için ne önerebilirsiniz?

Garip.


Soruyu anlamadım ama sanırım ne sunabileceğimizi sormuşsun, sunabileceklerimiz şu anlık 5/13 olan bir mythic progressi, gün içerisinde ve raid sonrasında geyik muhabbet, bunların haricinde diğer guildlerden ekstra sunduğumuz bir şey yok zira diğer guildlere göre beklediğimiz ekstra bir şey de yok mythic seviyesinde bir gear ve 715/legendary ring beklentisi gayet normal bu seviyedeki bir guild için.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 3 hafta sonra ...
Selam tekrar paticik,

Geçen resetin son gününde Gorefiend indirmeyi başardık, 6/13 mythic olduk. Bu duvarı da aştığımıza göre artık gerçek progresse başlayabiliriz :). Hala oyuncu alımımız devam etmekte, rogue/balance/mage öncelikli olmak üzere tüm class ve speclerden iyi oyuncuları bizlere katılmaya davet ediyoruz. Oyun içinden Walkingsteak'e ulaşabilir veya sitemize başvuru yapabilirsiniz.

http://noxgaming.guildlaunch.com
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 4 hafta sonra ...
×
×
  • Yeni Oluştur...