Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

xhearon tekrar açılmış


Fransuxa

Öne çıkan mesajlar

yok 1 haftada full set alamıyosun zaten. dün ben bütün gün deprem attım 20 tane falan zor almışımdır. şans. benimle aynı anda atan bi gavat vardı 3 er 5 er alıyodu nası beddua ettiysem kesildi onunda alması. zor yani. geliştiriyolar şu anda işte. eski scriptleri 56b ye uyarlıyolar yavaş yavaş falan. ha millet en başta tabi konyalı gençler saldırmış deli gibi manyak gibi kasmışlar ilk başlarda yeni diye trivia oranınıda yükseltmişler millette bacaklık virtue cloak kalkan falan var. aksiyon yapıyolar. yeni kasanlar biraz eziyet çekiyo ama ben eğleniyorum şahsen.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 2 hafta sonra ...
abi eski sistem. türkiye'ye hardgamer getirdi bu sistemi level ve tier üzerine kurulu her levelda belli ölçekte STR artıyor. Questpoint ve trivia point üzerine kurulu bir sistem. kestiğin yaratıklardan trivia puanı kazanıyorsun bu puanlar ile quest point alıyorsun ve quest point itemleri oluyor. bir nevi artifact. sitede quest point itemler yazan yere tıkla zaten orada görürsün.

25 level üzerinden dönüyor sistem. level 26 da Tier 1 oluyorsun. öyle oynamışlar bu serverda yani sistemi normalde level 25 oldugun zaman tier 1 oluyordunda oynanabiliyor tabi.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...