Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Silmaril Uo


BeIlow

Öne çıkan mesajlar

Beyler mutiş fikrimi açıklıyorum. Hırsız kasıp hırsız loncası kuracaz. Tabi guildi kurmayacaz açık etmemek için, biz birbirimizden haberdar olcaz sadece. guilldeki herkes belli renkte bir şapka takacak mesela. Terör estirip operasyonlar filan akıl almaz pislik işler falan yapacaz. Sonra Bi gun para biriktirir guild kurarız craft guildi adı altında para aklarız. Skyrimdeki thieve guild gibi olacak birbirimizin arkasından iş çevirmeyecez. Sonra ver elini zenginlik Ocean twelve falan gibi janti oluruz. Bakarsın işler buyur steal snoop yanına combat kasarız Action hırsızı oluruz. Warlocklar büyü atmaya korkar. Şimdi diyeceksiniz bunu tek başına da yaparsın. Ama işte öyle değil. Her hırsızın günlük hasılatının likidite olarak tekabulu lonca kasasına akacak ve her hafta buradan lonca üyelerine para aktarılacak. En çok iş yapana en çok para en az iş yapana en azz para. Maaşlı hırsızlık. Sigorta giderleride bu kasadan karşılanabilir isterseniz. İş kazası sonucu atınız mı oldu guild kasasından alıcan. Ama bunun limiti olacak tabi günde 10 kez atım oldu diyip para almak yok. Haftada 3 at 5 at limiti olacak.

işte ben tüm bunları yazdım da hepi topu 3-5 Player var şurda. Diyeceksiniz ki neden yazdın. Fantazi işte demin düşünürken oha lan çok zevkli dedim bu burda dursun bakar bakar iç çekerim.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Çok güzel bir server, elinize emeğinize sağlık.

Fakat, server açıyorsunuz da olay sadece player lar için fantastik bir ortam oluşturmak, etkinlikler ayarlamak, kısacası tamamen eğlenceye abanmak değil bence. Bu etken gerçekten en önemlisi belki ama bunun yanında, staff kadrosunun tutumu, davranışı gibi şu ana kadar yine çok iyi olduğunu gördüğüm ve bir de playerların ruh halini kestirebilmek gibi etkenler var.

Bu sonuncusu yüzünden bir serverın içinin boşaldığını gördüm kaç kere. Şu an, siz bu serverı daha iyi, süper edelim derken kapattığınız süre boyunca bu kısmı zorlamaya başladınız bence ve bir miktar player kaybınız zaten halihazırda oldu. Daha ısrar ederseniz, kaş yapayım derken göz çıkarıp serverı boşaltacaksınız, diye düşünüyorum.

Benim yorumum, saçmasapan da olabilir ama sadece o kadar uğraştınız içimden geldiği için kişisel fikrimi katmak istedim.

Edit: Web Sayfası artık organizasyonun veya alakalı içeriğin en önemli temsili haline geldi. Sayfanın, bilmiyorum ben şu anda giremiyorum, bu şekilde sıkıntılı oluşu da kötü bir imaj yaratıyor. Onu da bir an önce istikrarlı bir hale getirirseni player sayısı artışı daha hızlı olur öncekine göre diye yine kendimce bir fikir beyan etmek istedim
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

BeIlow said:

Teşekkürler. Farkındayız bu durumun ama betayı açarkende söylemiştik, beta bittikten sonra bir süre kapatacaktık serverı. Web sitesi şu anda yapılıyor ve umuyoruz bu akşam tekrar aktif olacağız.


Yok abi, yanlış anlama beni, tamam söylemiş olabilirsiniz, söylediğinizi bende biliyorum ama genel insan psikolojisi işte, ne kadar söylersen söyle, motivasyonuna göre, ruh haline göre takılıyor. Sadece bir yorum katmak istedim, player sayısının çoğalmasını bende çok istiyorum.

Wishmaster said:

Kaçtığı falan yok lan. Açılacak, hepinizi kesecem yeni karakterlerimle. Fingolfin diye karakter açacam daha.


ben hırsız kasıyorum, tüm emeklerini çalarım. İsmini de gördüm, sırf senin için ciks giyinip, incognito atıp, yanına masum masum yanaşıcam. Tabi kendimi açık etmem de çok mantık oldu :)

edit: Wishmaster'a cevap yetiştirdim
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

diablotg said:

Bu sonuncusu yüzünden bir serverın içinin boşaldığını gördüm kaç kere.


asdfg lafım burası için değil, buradaki genel yo oyuncu kitlesi için de değil, zaten takip etmiyorum konuyu pek. ama görünce içimi bi konuda dökesim geldi;

serverda 1-2 saat oynadım. brit madende bi adamı sıkıştırdım, gz içinde yer hani. maden kazdırtmıyorum. bana 5k para vereceksin diyorum o kadar. başka bi hakaret taciz hiçbirşey yok. para vermezsen atını keserim diyorum. atından indimi atına atak veriyorum. beni kesti hatta crim oldum adama. onlarca defa kesti tekrar tekrar reslenip gidiyorum. adam page attı abi. gm geldi şikayet ediyor beni. burayı düzgün bir server sanıyordum, o yüzden gelmiştim diyor. bildiğin trip atıyor adam, sitem ediyor admine. admin oyun içi bu olay karışamam dedi gitti haklı olarak.

yıllardır bir sürü server gördük, girdik baktık oynadık vesaire hep şunu gördüm ki bizim uo oyuncumuz kadar nazlısı yok. hani bulunmaz hint kumaşı sanki, gm'e page atar ya bu niye böyle, şu neden böyle, böyle olmazsa guildçe oynamayız, gz de kesiyorlar, hırsız charlar rahat bırakmıyor çalıyor bu nasıl server gibi tonla şikayet. bildiğin sorunlu müşteri tripleri.

öyle bi artislik, öyle bi kendini süper önemli sanmalar, öyle bi kaprisler anlatamam sanki parasını verdi sunucunun da maaş ödüyor adminlere. alt tarafı free shard işte, gir bak. beğenirsen oyna beğenmezsen oynama yani kime havan atarın.

buna rağmen bizim uo oyuncumuzun bu kadar adam yerine konduğu başka orjinal (para verdiğin oyunları diyorum yani) oyun bile yok anasını satayım. uo da çoğu adminin orta son öğrencisi fıratcan'nın önünde bile efendim, siz, biz diye konuştuğunu gördüm kaç defa. fıratcan ise makroda alt tab yapıp pipisiyle oynarken falan kesilmiş oluyor üstelik asdfgh

2 saat page e cevap gelmezse admin yok, ilgilenilimiyor diye başlıyor yaygaraya.

konu uo oynamaya gelince kaliteyi hayatında bu kadar standartlaştırmış, bilgili ve bilinçli bi tüketici oluyor anadolu bozkırında açık camından içeri toz ve pattes sovan satan traktörün sesi gelen internet kafedeki samet.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...