Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

E-Book satışlarından ödeme almak.


Mithat

Öne çıkan mesajlar

Konuya hakim değilim , şimdi google'a girişicektim , ondan önce burada bilen arkadaşlar varsa daha anlaşılır kolay şekilde yazarlar diye sizlere sormak istedim.

Amazon / Smashwords ikilisinde kitap satmayı başarırsak , ödemeyi nasıl yapıyorlar? Ödeme alma yöntemlerimiz neler olur en rahat? Orada ödeme yöntemleri gözüküyor ama Türkiye için en rahat hangisi olur asıl merak ettiğim o.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Amazon'da seller olmak icin bi seller hesabi olusturuyosun. Banka hesap bilgilerini falan soruyo. O asamada Turkiye hesabini girebileceginden supheliyim. Amazon'un hangi sitesinde satis yapiyosan o ulkedeki hesabini girmeni istiyor. UK icin UK, USA icin USA. En guzel yolu mail atip sormak ya da selling e-book amazon seklinde bi google'lamak. Eminim vardir bi yerde. O bilgiler isine yaramazsa direkt sitesine girip contact kismindan live chat'e dadanabilirsin. Muhtemelen yardimci olamayacak ordaki representative ama seni dogru yere yonlendirecegine eminim.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • Genel Yönetici
Zor değil.

Bir USA adresi, telefonu ve banka hesabı gerek. Borderlinx - MyUS, Skype ve Payoneer gibi servislerle okur. Borderlinx ile aldığın adres her şekilde yasal bu arada, yazışmalarda kullanılabilir.

Vergi olaylarını bilmiyorum ama.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 3 hafta sonra ...
  • 2 yıl sonra ...
×
×
  • Yeni Oluştur...