Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Westworld (2016) - HBO


Norak

Öne çıkan mesajlar

Birseyin ne kadar suyu cikarsa kalite dusuyor haliyle. Amerika bunun uzerine kurulu hep ya. Durmadan content pompalama, user sayimiz ne oldu, user sayimiz artti mi, stock price ne oldu, estimates beat oldu mu...

Netflix haftada bir dizi cikariyor. Normal yani kalitenin dusmesi. Bircok tek sezonluk dizi gereksiz uzatiliyor haliyle tutunca. Tutmayan da onlarca var.

Cunku sirketlerde var hep bu baski, durmadan yeni content generate etme, durmadan pompalama, her quarter user sayisini arttirma filan. Sonsuza kadar mi artacak sanki bu is.

Bunlar public sirket olmanin boktanligi ben hep diyorum. Valve, Bethesda gibi firmalar bugun public olsalardi 3 gunde bir oyun cikartmak zorunda kalabilirlerdi. Blizzard public olmasa cok daha iyiydi bence vs vs.

Tabii kullanici gozuyle bu. Yoksa shareholders elbette memnundur.

Netflix documentary'leri cok iyi bu arada. Neyse cok derail ettik...
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

deadwoll said:

Bence dizi sektoru genel bir kalitesizlik icerisinde. Izledigim her seyi biraktim ben. Inanilmaz zaman kaybi gibi geliyor. Bir seyler yerken falan netflix’ten documentary falan izliyorum yetiyor.


bu bana da oldu. uzun bir süre sadece GoT izliyodum. onun da şimdi son sezonunu izlemedim bile. uzun bi süredir ne sinema ne dizi hepsi inanılmaz bayık geliyor
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Ben ikinci sezonun ilk sezondan kötü olduğuna katılmıyorum. Belki ilk sezonun ilk bölümünden itibaren verilen etrafta gizemli bir şeyler olduğu duygusu bu sezonda aynı yoğunlukta olmadığı için daha az ilgi çekti. Ama eminim bu sezonda da sürprizlerle karşılaşacağız.

Fakat bana göre her iki sezonda da olan önemli bir eksiklik hiçbir karakterle fazla bir duygusal bağ kuramamamız. Mesela kafamıza tencereyi geçirip seyrettiğimiz Ertuğrul gibi "Yürü be koçum!" diyebileğimiz bir karakter yok. Belki Teddy yancı olmaktan kurtulursa, belki Maeve bir tık daha ilerlerse veya son bölümde eklenen kadın empati kurabileceğimiz biri olursa bu konuma gelebilirler.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

işte dolores kurbandı ama cellatlığa geçince o da bitti benim için, teddy sidekick olmaktan kurtulursa belki yani. dizideki insanların %99u filan villain ama bunun üzerinden skynet haklıymış dedirtemezler bana yine de. şu anda da bütün başroller skynette olunca evet öyle bir durum sözkonusu hani. ille empati yapmayı beklemiyorum da sempati beslediğim kimse kalmadı.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

ed harris süper neyse ki, bir oyuncu sıkıntısı var ama hopkins yokluğunda. onu da bu sezon düşürürlerse okkalı birileri lazım got'un figürandan kral durumuna düşmemek için.

bölüm sonundaki twist'i ortasında tahmin ettim en baştaki hatırlatma bölümü yüzünden. hiç vermeselerdi de şaşırsaydım unuttuğum için. :p
Komutan said:

4. Bölüm

Ford'un yeni bedene koymak için hazırlattığı zihin kendininki olabilir mi? Eğer öyleyse Anthony Hopkins'mi oynar, yoksa başka bir genç aktör mü?

Onun dışında William'ın karısı veya daha zayıf ihtimalle Arnold olabilir.


benim de direkt bu aklıma geldi, kurulum bu yönde oldu son bölümde. ama dediğin gibi hangisi olur orası belirsiz. en son söylediklerini çok daha az olası buluyorum.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...