Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

%75 indirim ile 12.5$


DareJedi

Öne çıkan mesajlar

Oyunun temeli şuna dayalı. Şu konsepti anlayabildiğinizde gerçekten eğlendirip sıkmamaya başlıyor.
Tabi arayüzden, addondan, size ne yapacağınızı söyleyen büyük yazılardan.. hoşlanan birisiyseniz başka. Açıkcası bir mmo da reflex de kullanmak güzel geliyor bana.

edik: video çok eskidir. Oyunda kalite böyle değil de bloom efekti ve kalite yüzünden mi nedir, niyeyse videoların bir çoğu dandik görünüyor.
http://www.youtube.com/watch?v=SgfVZZkgsZI&feature=youtu.be

yukarıdakinden sonra vaktiniz varsa şuna da göz atın bence. Yukarıdakini izledikten sonra aşağıdaki video daha anlamlı olur.

fazladan not: bilerek thief videosu koyuyorum. Diğerlerinde herşey çok daha hızlı geliştiği için iyi noktalar kaçabilir. Thief çarpışmaları biraz daha yavaş gibi olduğundan daha anlamlı gelir yeniye.

http://www.youtube.com/watch?v=KRcTKt47ixk
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

imamizer said:

salı akşamları mı maintanence olayları? 1 saat once fln patch geldi hala girilmiyor. primetime da patch olayı çok zekice gerçekten.


Yoo 2 haftada bir patch geliyor sadece de öyle kapalı kalma olayı yok. Sadece aynı anda çok kişi yüklendiği için download sırasına girmişsindir.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

asasian oynayım dedim baydı. woryor açtım 7 lvl da great sword aldım akıyorum resmen. 10 lvl mı ne oldum.

kasma mevzularına çok alışamadım. sağ üstte nereye ok gösteriyorsa gidiyorum. çoğu zaman

http://i.kinja-img.com/gawker-media/image/upload/s--gnSWo1nI--/japbcvpavbzau9dbuaxf.jpg

şeklinde takılıyorum. bi bölgede şunu yap diyor o bölgeyi map de göstermiyor. quest mantığı değişik, event olarak var. bölgedeki eventleri bitirdim diğer bölge ise yüksek geliyor. e bu görevler tekrar edilmiyor ne yapıcaz grind fest e mi döncek oyun şimdi.

bi değişik. akşamları 1-2 saat oynarak bu kadar oldu. bu hızla zaten 3 aya 80 im.

vanilla wowda quest textten tarife bakardık, şuranın kuzeyi buranın guneyi diye ordan gider bulurduk yeri. kötü alışmışım sonrasında sadece map e bakarak herşeyi bulmaya.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

oha lan şu oyunda dünyadaki en rahat level kastığın oyun. map'te kalpler var abi, o kalplere gittiğin zaman hepsinde garip garip görevler var. atıyorum şunu öldür, bunu topla, şunları kurtar gibi. onları yapıyorsun ana hat olarak. onları yaparken sürekli mapte event başlıyor. çıktığı zaman zaten uyarı veriyor "Event Near" gibi bir şey diyor. o eventlere gidersen çok güzel exp alıyorsun. escort eventi oluyor, boss eventi oluyor. çok dinamik. bunları tekrar tekrar yapabiliyorsun bu arada. ayrıca etrafta tıkladığın her şeyden exp alıyorsun, map'te her discovery exp veriyor. point of interestler var, küçük kutular. vistalar var, harita şeklinde, cinematik viewler. kalpler var, quest line gibi düşün. bir de way pointler var, tıklayıp teleport oldukların.

hani map'in bir ucundan girip diğer ucuna kadar bunları yaparsan (yolda tonla event olacak zaten) o zone'dan alacağının çok daha üstünde level alıyorsun, bir sonraki zone'a geçiyorsun. aynı level aralıklarında birden fazla zone var bu arada. 10-20 mesela 3 tane var sanırım ama 2 tanesini yapman gerekmiyor asla.

kabaca map'e başlıyorsun, yapa yapa ilerliyorsun, geriye dönme vs. olmuyor wow'daki gibi -questi al, yap, getir tarzı- sürekli ilerliyorsun, sonuna geldiğinde alman gerekeni almış oluyorsun.

bütün silah kombinasyonları farklı abilityler açıyor bu arada.

ha ayrıca storyline var, o da ayrıca exp veriyor deli gibi. hikaye, lore tarzı.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

10 olunca asasianda yapmıştım storyline güzeldi o görevler.

ben o kalpleri hep bitirdim 8 level mı ne oldum. 11 level yakındaki kalpler. yapmasına yapıyorum ama glacing vurmaktan sıtkım sıyrılıyor. kaldıki 11 bitince li kalp başlıyor yakınında. ben ise 9 atlayamıyorum.

zaten surekli oku takip ettiğim için, haritada şurda açılmadık yer var, burda vista var, şurda waypoint var gibi şeyleri yaptırıyor bana. onları dolanıyorum da bi yandan.

şunu oynayınca war un kıymetini tekrar anladım ya. ne güzel ilk levellarda bile pvp ile kasılıyordu anasını satayım.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

@imamizer Open world pvp yapıp hızlı kasmak istiyorsan casual bir şekilde pvp yapabileceğin eotmde kasabilirsin. Biraz daha yavaş olsun ama full pvp yapayım dersen gidip herhangi bir WvW borderlandinde zerge katılabilirsin. Veya spvp yaparak her biri 1 level atlatan scrollardan toplayabilirsin. Yani her türlü pvp ile level atlayabiliyorsun.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Xaenin said:

imam levelingine laf etmiş lan oyunun resmen. Son 50 yılın en kaliteli questingi var oyunda, Knight Online'cı beyefendiye beğendiremiyoruz.


New player experience adı altında silkip attılar onu. Hatta bu isim altında yaptıkları değişiklikleri (bilhassa yeni trait sistemi) beğenmediklerini söyleyip yeni expansion packte kaldıracaklarını söylediler :d
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

yas geçtikçe oyundaki learning curve'a takat seviyesi azalıyor. zor değil tabi ama anneye anlatır gibi de değil oyun. alistik abi yıllardır tutorial niyetine neredeyse senin yerine oyunu oynayacak mmolara.

dün kavradım işte artık olayı leveling gayet akıcı, baymıyor.

ilk girdiğimde statlarım nerde, hangi stat benim için önemli anlamadım, hangi stat tam olarak neyi etkiliyor anlamadım. power, atağı arttırır diyor da damage mi bu yoksa hit chance gibi bi şey mi hala bilmiyorum. quest var ama nerde yapılıyor haritada göremiyorsun. 2 cümle yazıyor sadece. action bar a bakıyorum yine anlam veremiyorum, skiller haritadan alınıyormuş event olarak ama oyun dışı okumadıysan göte bala denk gelip alıyorsun yada benim gibi 15 lvl da falan olayı kavrayıp alıyorsun bunun gibi daha bir çok şey ilk başta bu mu o kadar anlatılan oyun dedirtiyor.

kolaya alışmışım işte bu kadarı bile bu ne lan dedirtmeye yetti ilk başta.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...