Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Heroes of the storm Key + Turnuva


Seele

Öne çıkan mesajlar

Harita objectivelerini yapabilmen için efsane pvp dönüyor zaten? Maçın daha en başında sırf watchtower'ı almak için iki takım aynı anda 5 vs 5 gelince ayrı tat, shrineları falan elde tutmak için dönen pvp ayrı tat. Kesinlikle güzel PvP dönüyor, hatta Guild Wars 1'deki kadar fazla keyif veriyor diyebilirim.

Bu arada dün Dustin Browder'la yeni röportaj yapılmış, adam epey umut verici şeyler söylemiş, hayata geçirebilirlerse 10 numara olur. (Browder daha önce söylediğim gibi Red Alert 2 ve Starcraft 2'nin falan başındaki adam)



http://www.pcgamer.com//blizzard-on-heroes-of-the-storm-you-havent-seen-anything-yet/

Özetlemek gerekirse;

-Henüz hiçbir şey görmediniz, bolca içerik ve araç yolda demiş.

-Yeni haritalar hem şu dönemde hem oyun full release çıktıktan sonra gelmeye devam edecek, bazı eski haritalar rotasyona sokulup çıkarılacak. Ufukta ilk görünenlerden biri harita şu an Diablo temalı yeni bir harita.



Şu da Tomb of the Spider Queen yeni map:



Bu haritayla beraber yeni Diablo heroları geliyor; The Butcher ve King Leoric ilk duyurulanlar.

-Yeni herolar da aynı şekilde hem şu aşamada hem oyun çıktıktan sonra sürekli eklenecek, 1 ayda 1 hero düşünülüyor. Browder kendi Twitter hesabından da paylaşmış, Deckard Cain falan bile tasarım aşamasında. "Stay a while and listen" :)

-Yeni modlar geliştirmeyi düşünüyorlar, özellikle de ranked modları elden geçirip score screen kısmını yeni hale getirmek öncelikleriymiş.

-Oyun adına şimdiden ciddi turnuvalar düzenlenmeye başlanmış, eSports olarak görmek isteyen ve oyunu gerçekten seven kitle yeterli seviyeye geldiğinde tüm desteğimizi vereceğiz diyor. eSports kulvarında rahatça ilerleyebilmesi için yeni araçlar da eklenecekmiş.

-Oyun Starcraft 2 motoruyla yapıldığı için oyuncuların kendi içeriklerini hazırlayabileceği bir map editor, eğer kafalarına göre yarattıkları elementlerle diğer lisanslarla ve IP'lerle problem yaşamayacakları bir ortam sağlayabileceklerinin garantisini hissederlerse, o editörü halka açarız demiş.

-Hearthstone ve Heroes of the Storm ve diğer tüm Blizzard oyunları için "easy to learn, difficult to master" savunması yapıp, öğrenmesi kolay oyunların avantajının herkesin öğrenebildiği ve bu şekilde daha kompleks, derin stratejilerin ortaya çıktığı durumu sağlayabildiklerinin savunmasını yapmış.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Merc mi alsam pushlasam mi objective mi yapsam o anki ihtiyaca gore degisiyor. Mesela haunted mines ta eger karsi takim yeniyse butun takim assa indiginde sgt hameet ile base i dumduz ediyosunuz :)
Item gold kasma olmadigi icin harita objectiveleri pvp ye zorladigi icin bayagi pvp bi oyun. Hele tribute ve doubloon bolumlerinde bazen objectivei birakip uzun sure teamfight donuyor.
Biraz alismak icin zaman gerek ama hakkaten diger mobalardan daha guzel
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 3 hafta sonra ...
×
×
  • Yeni Oluştur...