Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Internet Düzeldi


WindShade

Öne çıkan mesajlar

KAYNAK MILLIYET

Türk Telekom, Cezayir'de geçen hafta meydana gelen deprem nedeniyle kesilen internet bağlantılarını yeniden sağlamaya yönelik çalışmalarını sürdürüyor.
Türk Telekom'dan yapılan açıklamada, kurumun, deprem nedeniyle arızalanan kablolar üzerinden gerçekleştirilen yurtdışı internet çıkış kapasitesini yüzde 100 oranında artırdığı, böylece yurtdışı erişimde büyük ölçüde rahatlama sağlandığı bildirildi.
Türk Telekom'un, arızalanan yurtdışı internet hatlarına alternatif olabilecek yeni devrelerin uydu ve fiber optik kablolar üzerinden hizmete verilmesine yönelik çalışmalarını, Kamu İhale Kanunu çerçevesinde sürdürdüğü belirtildi.
Depremden dolayı İtalya ile Fas arasında deniz altından geçen kablolarda arıza oluşmuş, bu nedenle, Türkiye'nin yurtdışı internet trafiğinin yüzde 80'ini karşılayan kablolarda arıza meydana gelmişti.


CIDDI CIDDI DUZELDI HERKEZLERE GECMIS OLSUN IYI OYUNLAR IYI SURFLER IYI NETLER IYI HERSEYLER.. :) :)[hline]Hepsi Gercek...!!!
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

tam düzelmedi ama yeterince beklersen siteler geliyor sanırım. icq gene çalışmadı ama nedense, online diyor da icraat yok..[hline]Eaglewingg, 29 May 2003 01:19 tarihinde demiş ki:
yani anlayıcağın bu dizi seni acmaz sam amca hiç izlemeye başlama çünkü bu diziyi izlemek biraz derinlik ister
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

http://web3.ttnet.net.tr/uplink.html

ya saat 4-6 arası hep böle be...Neresi düzgün allah aşkına.Sabah girebilirsek ve eski pinglerimizi alırsak ozaman düzgün dersiniz...[hline]''Most of us walk in the light and the shadow but there are the chosen few who walk this world , carrying their own light to brighten both day and night.''
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

ya ilginç ki açamadığım yahoo games e giriyorum oynuyorum ping 1074ms tabiiki çok lag oluo ama bence ilk zamanlara göre iyi bu olayın düzelme sebebi internet kullanıcı sayısının düşmesidir bence yoksa uplink falan nerde ? niye değişmiyor?[hline]~Sultan of the Empire Earth~
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

o sayfadaki uplink grafikleri eski hatlara ait, yani tt yeni yedek hatlar açsa ve internet düzelse bu o sayfada gözükmez. o sayfadaki grafikler kopan kablolar tamir edilmeden düzelmiycek. yani oraya bakarak anlamak mümkün diil[hline]George Costanza: Alright, I'll tell you the truth. I'm not gay. My name's Buck Naked. I'm a porno actor.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Evet aslında o uplink ler o hattlara ait , acaba uydudan falan mı destek alıyolar yoksa yunanistandan falan mı alıoruz?
TT geçer mi ki tamamen uyduya? bence geçmesin nede olsa Türkiye de yaşıyoruz , Her an ne olacağı belli olmaz , Gök taşı çarpar , uzaylılar saldırır , uyduyu da kaybederiz

*!açar şom ağzını*[hline]~Sultan of the Empire Earth~
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
  • Yeni Oluştur...