Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

H1Z1 faydalı bilgiler


Densiz

Öne çıkan mesajlar

DayZ fanboyları kızgın abi. hazır motor üzerine, hazır konsept üzerine, hazır map üzerine yapılan oyundan, çalışan mekanikleri çıkartıp tekrar çalışır hale 1 senede getiren (bkz. araçlar) ve daha alpha sürecinin en fazla %25'ini tamamlamış olan bir oyunun karşısında Day-1'da çoğu mekaniği düzgün çalışan ve muhtemelen birkaç ay içinde alpha'dan çıkacak olan bir oyun var. DayZ platformlarında görüyorum bu oyunun faillemesini o kadar gönülden istiyorlar ki nedendir artık bilinmez.

Kızgın olun yiğitler, olun ama DayZ'e olun. Hedefiniz yanlış.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

ben gayet h1z1'e kızgınım ya

şerefsiz herifler

resmen oyun sektöründe yanlış gidişatın vücut bulmuş halleri

>need to fund the game
>say things you need to gather money
>when you have enough, do the opposite for more money
>community outrage
>fuck community, we didnt mean it
>gief moar money
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Faydalı Bilgi: Oyunu satın almayın - oyun kötü diyenler ya DayZ fanboi, ya da fakir.


Şaka şaka. Oyun kötü değil bence, ama ne bekliyorsunuz şu anda o önemli. Daha çok erken oyundan epik keyif alabilmek için, content sınırlı, map küçük. Ama zaman içinde (DayZ'in harcadığı sürenin çok çok çok altında) daha iyiye gidecek potansiyel var bence.

Early Access'ten sonra gelen ilk patch'te düzeltilen şeyler ben oyunu oynarken en çok canımı sıkan şeylerdi. Zombiye ok sallıyordun, ok havada kalıyordu mesela. direk düzelttiler. DayZ olsa 1 yıl oklar havada gezeriz anasını satim. Çünkü okların havada durmasından daha önemli olan hiçkimsenin kullanmadığı stun baton itemının gelmesi gerekiyor.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

metal shard için Metal Bits lazım
Metal Bits için Scrap Metal lazım
Scrap Metal drop olabilir çıkabilir veya levye ile arabalardan sökebilirsin.

Kıçı kırık levye de silah gibi değerli fakir için. Bir servera zula yapmak lazım :P. Levyeden başkası söküyor mu bilmiyorum.

şurada görebilirsin


ilk doğuşta
sadece tshirt parçalayıp bow yapıyordukya. Artık donuda parçalıyoruz ve sadece clothları discover edip minik bir çanta yapıyoruz.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

arcane said:

türünde bir tane iyi oyun olmayınca piyasanın en iyisi olmak anlam ifade etmiyor. zevksizlite, enayilikte mobacıları aştı survival FPSciler.


ya ortalama ustu bir oyun durumunda suan iste. burda kimse de of mukemmel olmus demiyor ki. pazar mevcut rakiplerine gore kiyasliyoruz onlara gore kat ve kat daha iyi. turu seven adam icin alinip oynanabilecek bir oyun gayet.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...