Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

The Expanse (2015) - Amazon


Norak

Öne çıkan mesajlar

Son 2 bolum tamamen Drummer a calismislar. Cara Gee de cok iyi oynuyor. Sezonun bitmesine 1 bolum kaldi, ama havada kalan cok sey var. Gelecek bolum 1.5 bolum uzunlugunda olucak diyorlar, bakalim ne kadarini toparlayacaklar.

Amazon'a da 2 cift lafim var. Hadi Sci-fi mal gibi cancel etti, Amazon kurtardi seriyi, bari az biraz reklamini yapsaydiniz. Sci-fi fani bir suru insana denk geliyorum, 6 sezon olmus, adamlar adini bile duymamis.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Geçen ay son kitabını okudum, şimdi son bölümü izledim. En sevdiğim serilerden biriydi Expanse. Hüzünlendim sdf

Final güzeldi ama son sezona bi 4 bölüm filan daha lazımdı. Marco'yu biraz daha görseydik de kitaptaki versiyonuna daha yaklaşabilirdi, hem de kitaptaki cascade failure olaylarını tamamen atlamasalardı keşke. 

İnatla yaptıkları Laconia/Duarte/Barbarians build up sonunda umarım son 3 kitabı da uyarlamayı başarırlar ve 30 sene bekletmezler bizi sdf

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

On 12.01.2022 at 07:51, BiTcH_oFBaT dedi ki:

Daha önce de yazmıştım ama bu dizinin en kral karakteri:

  Gizli içeriği göster

Drummer

 

İnanılmaz bir dizi karakteri cidden. Bu kadar tutartlı, çizgisini bozmayan, karizma... Dizinin başından beri çok iyiydi.

 

Ben final olduğunu bilmeden izledim bölümü, gidişattan zaten ortaya çıktı. En underrated dizilerden biri. Böyle cheapy bilim kurgu ortamlarına rağmen hikaye iyi olunca bağladı kendisine. Bitmesi çok üzücü oldu ?

 

Spoiler

Kadının kendi çocuğunu öldürmesi vs. de inanılmaz detaylar olmuş ve bunu olay sonu dramatize etmemeleri de 10 numero

 

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Spoiler

Benmi çok yüksek beklentiyle izledim nedir, son savaş birtek benimmi ilgimi çekmedi ? teknik taktik beceri yok plan tek düze belliki çok yazıf yazılmış yada işlenmiş  peki nasıl kazanırız? geçit zımbırtılarını uyaralım inarosu o tarafa itekleyelim god modlar şıklatıp işi bitirsinler mehh..  ?

Düzeltecem diye spoiler yemek ??(Drea)

son sezon en az 3 bölüm daha istermiş yani çok belli artık para mı corona olaylarımı zorladı bilinmez bi tık daha ilerisini hakediyordu bu dizi ama genede güzeldi 7,5/10 ?

dreagloth tarafından düzenlendi
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Ilk paragraf spoiler. Ama bende benzer gorusteyim son bolum aksiyon sahneleri icin.

Bolum sayisi izlenme sayisi ve butceyle alakali. Dizinin yapimcilari "Amazon varken paranin lafi olmaz" gibi bisiler soylemisler. Buyuk ihtimal izlenme/ayrilan butce orani istenildigi gibi degildi. 10 bolum yerine 6 bolumde baglayalim dediler.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 3 hafta sonra ...
  • 1 ay sonra ...

ilk iki bolumu zorla bitirebildikten sonra ara vermistim bugun bitirdim 6.sezonu, sevmedim maalesef. olmamis, herkesin dedigi gibi daha uzun olmaliydi. 6 bolumun 5.5 bolumunde hic bir sey yok diyebilirim. 

film vs gelse bari. patlatmayalim ama sonra oldurelim. sacma sapan olaylar.

dedektif abiyle biteydi keske.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 4 hafta sonra ...
  • 2 hafta sonra ...

St Discovery'dekine ne kadar uyuz olduysam bunu o kadar sevdim. BM sekreteri Bulent ersoy abla zorluyor bir tek beni. Avrupa yakasi'na koy evin annesini oynasin siritmaz.

 

Yanik korsan dede ve amos'a ayri parantezlerim var. ikisi cikinca keyifleniyorum. Alex'e bir sey olursa da diziyi birakirim herhalde.

sylvanas tarafından düzenlendi
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...