Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

The Expanse (2015) - Amazon


Norak

Öne çıkan mesajlar

Bolum kotu degil, ama Expanse in Naomi ye bu kadar airtime ayiracak luksu yok. Iddialara gore yapimcilar 7 sezon olucak sekilde hikaye orgusu hazirlanmis, ama Amazon 6. sezonun son sezon olmasini istemis (Amazon nedense 2 sezon kala, haydi 1 sezonda kapatin diyor bazi dizilere, bkz. Man in the High Castle). Simdi yapimcilarin elinde 2 sezonluk malzeme var, bunu 1 sezona sikistirip atlaya atlaya gidecekler, hikaye orgusunun icine sicilma ihtimali var. Arti Expanse in bolum uzunlugu yaklasik 42-53 dk arasinda, GoT gibi default 55dk olsa, ayir Naomi ye zaman. Ayriyetten Cas Anvar in durumu belirsiz, taciz iddialari yuzunden son sezondan cikarildi haberi geldi. Yerine yeni aktor mu gelicek (bence daha dogru bir tavir), yoksa hikayeye son dakikada yeni karakter mi sokulacak belli degil.

Bu sene iple cektigim 2 yapimdan birisi Expanse, o yuzden beklentim hep daha iyisi icin.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

5 saat önce, Lancelion dedi ki:

ben de yeni izledim son bolumu, bu nasil bir fillerdi, boyle luksleri olmamali 10 bolumluk dizilerin.

Bende ayni kafadayim. Cek 20 bolum daya filler i. 5x8 in yonetmeni 5x7 ile ayniysa zictik.

Spoiler

Naomi nin bulunma dramasini izleyecez: "Holden erkegim!"

 

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Spoiler

Baba diye gordugu adam oldu kadin yuzunden (sanirim), rigged farkedermi hatuna yapar birseyler.

nedir bu hatun milletine super sacma sorumluluk yukleyip (hero, muhendis, anne, asik, sevgili, dusman, yigit, acimasiz, duygusal, dengesiz, kalitesiz oyunculuk, ebesinin orekesi) altindan kalkamaz hale getirmek. inandiriciligini yitiriyor ve diziden sogutuyor. bakiniz star trek!! naomi bir baska versiyon.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Naomi lead cast oldugu icin her rolu yukleme kafasinda dusunulmus olabilir. Ama Expanse in diger kadin karakterleri cogu diziden daha iyi. Drummer, Avasarala, Bobby (Gerci Bobby in acting inde sikinti var biraz) cok iyi karakterler. Yan rol/yardimci oyuncu olarak Belt kadrosunun kadin castingleri cok iyi. Tahminim casting daha sert bir Naomi ye gore yapildigi icin, aktor asiri duygusal sahneleri kotaramiyor. Birde butun bolum ona ayrilinca sikinti oluyor. Ben okumadim ama yukarida kitapta da durumun ayni oldugundan bahsetmis birisi. 

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Spoiler

This is Naomi Nagata of the Ro... Tell James Holden I am in... nav control...

This is Naomi Nagata of the... Tell James Holden I am in... nav control...

This is Naomi Nagata of... Tell James Holden I am in... control...

This is Naomi Nagata... Tell James Holden I am in... control...

This is Naomi Nagata... Tell James Holden I am in... control...

This is Naomi Nagata... Tell James Holden I am in... control...

macguyver Naomi ❤️

Drummer'da sezon finalinde Karal'ı airlocktan atar artık.

iki bölümdür gayet iyiydi Naomili kısımlar bence. Bi şeyi de beğenin sdf

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

sorun kadin degil kadina ayrilan gereksiz sure..

Spoiler

oglunu ozledin gittin kurtuldun gemidesin, agladin salya sumuk uzayda uctun!! falan filan tamam bu kadar. diger tarafta dunyalar savasiyor milyonlar olmus protoseks partikulu geziniyor ortamda.

de bi bit artik naomi..

Scalanova tarafından düzenlendi
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

2. sezonu bitirmek üzereyim, öve öve bitirilemediği için başladım. 3. sezonda açılıyormuş dediler. sabredip bekliyorum. şu ana kadar içim şişti. scripting aşırı bayık, pace leş, diyaloglar filler bile değil senaryo için bariz screen time dolsun diye yapılmış, aşırı kısa bir plotu var etrafından dolanıyorlar kaç bölümdür. çok gereksiz karakterler var mesela nereye bağlayacaklarını bilmiyorum da belki bir amaçları vardır diye onları eleştirmiyorum şimdi. karakterlerin potansiyelleri empati yapmayı gerektirmiyor, geriye dönüp baktığımda vay be neler yaşadı bu da diyemiyorum npc gibiler. kesin kitabı daha iyidir. şunları kitaptan okusam zevk alırım ama bu hikayeyi böyle uzatmaktansa 2-3 sezona bağlardım ben olsam. umarım dediklerimi yedirtir kalan sezonlar.

 

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...