Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Expansion HYPE : Guild Wars 2: Heart of Thorns


yazuach

Öne çıkan mesajlar

  • 3 hafta sonra ...
  • 4 hafta sonra ...
  • 4 hafta sonra ...
gördüm ya, dün uzun bir sunum izledim. pvp konusundaki gelişmeler çok güzel. wvw hiç sevemedim ben, tam bir clusterfuck geliyor bana. community ile oynadığımda da anlam yükleyemedim. farmdan öte değildi yani benim için. spvp seviyordum. gerçek pvp gibi o geliyordu bana. şimdi ranked ile gvg olayı çok iyi olmuş. gvg release'de olması gerekirdi ama neresinden dönülse kardır. keşke oyunu dx9'dan da çıkartabilselerde donanım kullansa artık cpu dışında.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Anet'e o kadar sinirlenmiştim ki son yaptıkları f2p zımbırtısından sonra direk bıraktım oyunu. O zamandan beri kaç oyun oynadım saymadım. WoW, Eso şu bu piyasada ne varsa denedim sevmek için zorladım kendimi resmen asdgdas ama yok arkadaş hiçbiri şu oyunun yerini tutmuyor benim için ya. 3 yıldır daha bıkamadım şu oyundan. Bide üstüne ek paket o kadar iyi olmuş ki dayanamadım yine aldım 4 gün önce falan.

WvW çok ayrı bir sistem ya. WvW'den zevk alabilmen için cidden ne yaptığını bilen bir guildle çok ciddi bir şekilde oynaman lazım. Öyle oyuna girip pub raidlerle yaptığınız şeylerin hiçbir alakası yok gerçekten. Bu WoW'da raid finderla mythic arasındaki farka benziyor.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...