Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Expansion HYPE : Guild Wars 2: Heart of Thorns


yazuach

Öne çıkan mesajlar

@bingildak

Yeni mastery sistemi tam olarak paragon level gibi değil. Stat boost mantığında çalışmıyor yani. Dediklerine göre yeni gelecek contenti tamamlamak için gereken skilleri mastery pointlerle açacakmışız. Mesela belli mastery skilleri olmadan bir fightı tamamlayamayacakmışız. Gliderda mastery pointlerle açılacak bir sistem ve dediklerine göre glider olmadan bütün haritayı açamayacakmışız. Yeni gelecek region şuan oyundaki en büyük regionmuş ve 3 katmandan oluşuyormuş. Katman mantığı biraz eotm gibi. Büyük ihtimalle yeraltı, yeryüzü ve bir katman yukarıyı katman olarak ayıracaklar. O bir üst katman için glider gerekli olabilir bilemiyorum. Tekrar level kas, eski content ve itemları hiçe sayarak yeni hedef koy mantığını uygulamak yerine mastery sistemine geçiş yapmışlar işte. Ben beğendim şahsen.

Bunun yanında GvG duyuruldu. Stronghold = GW1'de ki GvG. Ufak yenilikler haricinde hiçbir farkı yok. Guild leaderboardu geleceği ve GvG maçları olacağı üsüne Guild Hall geleceği duyuruldu.

Bu arada yeni gelecek specialization sistemini yeni weapon skilleri olarak sınırlamayın. Bazı kişiler öyle anlamışlar forumlarda. Her class için kaç yeni weapon geleceği açıklanmadı. Specialization açıklamaları bu yönde: "Specializations in Heart Of Thorns is a system that allows each profession to master a new specialization, to grow it into a secondary profession. For example, Ranger's will be able to learn and master the abilities of the Druid in the jungle. They'll be able to grow themselves to become a Druid. When they become a Druid they'll unlock a whole new set of skills and weapon sets." Hani dediğim gibi bir weapon setten çok daha ileri bir sistem. Hatta her class için bir tane specialization gelip gelmeyeceğini bile bilmiyoruz. Birden fazla gelebilir.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

ilk çıktığı zamanlar cidden güzeldi. 1-2 güncelleme sonrası zergling savaşlarında aşırı laglar, kasmalar olmaya başladı zevki çıkmaz oldu. halbuki ben devam ederdim oynamaya. o lag içinde etrafta koşturmak hiçbişiy yapamamak anlamsızlaştı sadece...
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 2 hafta sonra ...
  • 2 hafta sonra ...
@Phoenixlin

Hiç Gw1 oynadın mı acaba? Bu forumda, Gw1'de doğru düzgün competitive GvG yapmamış adamların bile Gw2'de GvG yok diye ağladıkları sistemi 20v20 falan sanıyorsan çok yanılıyorsun. Mantıken aynı sistem üzerine oturtulmuş 8v8 arena bazlı pvp idi. Flag runnerları da çıkarırsan topu topu action içine giren 14 kişi vardı iki takımdan da toplam. Herkesin gelsin diye yırtındığı zamanında aman çok güzel, aman çok müthiş dedikleri GvG bu işte. Ne gibi bir aksiyon bekliyordunuz ki? 300 kişilik guildden 20-30 kişilik takım oluşturup pvp yapmak falan mı? Competitive bazlı bir sistem yaratıp bundan azda olsa esport ekmeği yemek istiyorsan, hele ki Gw2 gibi combata sahip bir oyunda öyle kalabalık bir pvp sistemini anca rüyanda görürsün. Gw2'de spvpde 10v10 gibi ufak bir rakamın bile ne kadar kaotik bir ortam yarattığını görmesek inanacaz. Pax'da şu Stronghold'u oynayıpta kötü yorum yapan bir kişi bile yok daha.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

açıkcası: guild pvp diyip ortaya zerg koysalardı o zaman hayal kırıklığı olurdu.

Şimdi bir de şöyle bir sorun var. Her guildi bir grup temsil edecekse bu iş yalan olacak. Her guild (en azından) 3 farklı takım kurabilmeli. Ne bileyim işte liglere mi bölünür guild pvp si bilemeyeceğim. Lig atlayan olursa 2 grubu otomatik birleştirmeli gibi .. hiç bakmadım nasıl bir çözümleri var bu işe.

bir de şu replay işi gelse güzel olur.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Bir guildden birden fazla takım katılabilecek. Şöyle diyeyim. Bu map spvpye eklenecek. Ardından guild queue seçeneği eklenecek. Guild üyeleriyle 5 kişilik bir team kurup spvp yapar gibi gvg yapacaksınız. Aynanda guild içi oluşturulacak 3-4 team farklı guildlerle kapışabilecek yani. Bu maçlardaki başarılara göre guildiniz guild leaderboardda yükselmeye çalışacak. Bunun dışında gvg turnuvaları olacak her ay şuanki aylık spvp turnuvası gibi. Ancak bunun hakkında ayrıntılı bir açıklama yapılmadı daha.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...