Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Expansion HYPE : Guild Wars 2: Heart of Thorns


yazuach

Öne çıkan mesajlar



said:
HYPE çeşmesini açabilirsiniz sevgili arkadaşlar, çünkü büyük bir şey geliyor.

Kısa bir süre önce 23-25 Ocak tarihlerinde PAX South fuarında büyük bir duyuru yapılacağı biliniyordu. İlgili haber burada.

Bu basın toplantısının ismi "Guild Wars 2: Beyond the Point of No Return" diye duyuruldu. Uzun süredir beraber ortalıkta gözükmeyen ağır toplar Mike O’Brien ve Colin Johanson bu toplantıda duyurular yapacak ve "bir MMO'nun nasıl evrenini genişletebileceği konusunda yeni bir yaklaşım kuracakları" konusu gündemdeydi. "Living World sadece bir başlangıçtı" denmişti.

Bunun ardında forumlarda ve birçok fan sitesinde sonu gelmeyen spekülasyonlar döndü, yazılar yazıldı, yorumların arkası gelmedi. Son olarak NCSoft'un bugün yeni bir marka tescil etmesi ile bu hype ayyuka ulaştı: "Heart of Thorns"

Şu linkten marka sicil kaydı ile ilgili resimlere ve draft yeni marka logosuna ulaşabilirsiniz.



Heyecan dorukta, bekliyoruz.


Konunun ana linki : http://www.guildwars2tr.com/forum/showthread.php?tid=5058

Zaten hem Mike hemde Colin'in Pax'da bulunacağı öğrenildiğinden beri heryerde expansion duyurulacağı konuşuluyordu. Buda üstüne tuz biber ekmiş oldu. Şimdiden mmorpg.comda filan hype train başladı. Hayırlısı. İnşallah Guild Wars'un expansionlarını aratmaz...
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Xaenin said:

Büyük şeyler geliyor diyorsun, marka tescillenmiş diye haber linkliyorsun.


Ben yazdım haberi abicim bu arada GW2 Türkiye fan sitesi için.

Bu haypa ihtiyacı var şu anda oyunun, uzun süredir ek paket konuşmasıdır gidiyor, bu durumda bu önemli haber aslında. 23-25 Ocak'ta PAX South'ta büyük işler konuşacağız diyip duruyorlardı adamlar falan o hesap.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

@Xaenin

- ArenaNet şu ana kadar hiçbir şey için böyle bir girişimde bulunmadı.

- 11 gün sonra Pax var. Haftalar öncesinden Mike ve Colin'in orada olacağı ve çok büyük bir duyuru yapılacağı söylendi ki bu iki isim daha önce bir arada hiçbir yerde bulunmadılar oyun launch olduğundan beri.

- Living Story s2 bitti. Yeni dragon gelecek. Lore olarak bütün oklar expansionı gösteriyor.

- Haftalardır Mmorpg.comda Guild Wars 2 yazarları çok büyük birşey gelecek diye hype yapıyor.

- ArenaNet'de şuan 300 civarı çalışan bulunuyor. Ve bu çalışanların sadece 80 tanesi güncel content üzerinde çalışıyor. Geri kalan 200 küsür kişi ise kapalı kapılar ardında nerdeyse 1 yıldır sessizce birşey üzerinde çalışıyorlar. Üstüne üstlük Ncsoft Wildstar'ın dev. ekibi dahil bütün west şirketlerinde küçülmeye giderken ArenaNet'de kesinlikle küçülmek gibi bir planları olmadığını duyurdu. Tam tersi Anet işe alımları artırdı.

- ArenaNet Future pack 1 çıktıktan sonra, oyun release olduğundan beri görmediğimiz bir suskunluğa gömüldü. Ne yaptıklarını ise hiçbir şekilde açıklamıyorlar.

- En son expansion pack ile alakalı bir soru sorulduğunda Çin releaseini beklediklerini söylediler. Oyun Çin'de aylar önce release oldu ve gayet iyi rakamlara ulaştı.

- Ve son olarakta karşındaki şirket Valve değil, Anet. Öküz gibi bir dev. team ile birlikte sadece tek bir oyun üzerinde çalışan ve geçimini o kıytırık cash shop ve gelecek expansionlara bağlayan bir şirket. En önemlisi de son verilere göre yıllık gelirinde ciddi bir düşüş olan ve Ncsoft gibi paragöz bir patrona hesap vermek zorunda olan bir yan şirket.

Yeterli sanırım? Ki ne zararı var merak ettim? 3 yıldır expansion bekliyor bu oyunun fanları ve inatla living story updateleri almaya devam ediyorlar. Böyle büyük bir haber çıkmış, bütün oyun forumları hypeın babasını yapmış, biz kendi aramızda hype yapmaya kalkışınca mı sorun oluyor? Expansion çıkmama ihtimali çok ufakta olsa var ama bu oyunun ve fanlarının böyle hypea yinede ihtiyaçları var. Taşak geçmek için bahane arıyor bazı kişiler kusura bakma.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...