Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Daredevil (2015) - Netflix


progamer

Öne çıkan mesajlar

ya 1-2 şey sorucam + övücem fghjsad

komple 3. sezon

stan lee yok? polis station'da falan bi yerde fotoğrafı oluyordu da bunda mıydı jessica'da mıydı, kafes lukasında mıydı emin olamadım. bunda gibi geldi ama. "mcu'ya dahil gibi değil gibi" veya "disney'in platformuna geçilecek ama netfis salmıyor o yüzden küsüz" falan durumu mu acaba?

bi de kler yok karaoğlan nasıl küstürdüyse ayı oğlu ayının oğlu... np kimsesizler kilisesindeki rahibe var oh wait annesi çıktı. çıkmasa da olmaz mıydı? orda bi affetmeyi falan öğrendi sanırım. o ara öbür mevzuların cliffhanger'ında olduğum için "he annesi tamam. çok atarlandı dd tamam. karen nerde hadi." diye izledim fdghsjs

son olarak, panaşır'dan iyi demiştim ama bitirince çok emin olamadım. ana risk yine kingreispin, bu yine "öldürücem tutmayın" diyor, eşi dostu "abi dur bi sn hukuk falan" diye durduruyor. yan karakterlerin hiçbir arc'ı benzeşmiyor tabi. ama gene de ana konu yine "ne yapsak ne etsek de kingpin'i durdursak" (tabi böyle aşırı iyi villain yaparsanız görülmez duyulmaz koklanamaz ölümsüz ancient ninja klanından sonra "bring kingpin back" diye meydanlara dökülür insanlar :P)

ama yine de helal olsun tabi. inanılmaz iyi bi diziye inanılmaz iyi bi sezon daha eklemişler. kingpin zaten kingpin, bullseye da çok iyi uyarlanmış.

keşke geçen sezon da (ve defenders'ta) "hand'li mand'li çok değişik gizli savaşlı mistik olaylar"a girmeselerdi. "ama çizgiromanın şeyi bu yani lotr'da da dev göz var ona inanıyorsun da" diyerek karşı çıkılabilir tabi. ona da tema ve setting diyorum. batman begins yapıp gizli ancient ninja klanı koyamazsın, koyarsan ölümsüz yapamazsın, yaparsan da "but is ra's al ghul immortal? are his methods süpernatural?"

press f:

https://www.youtube.com/watch?v=dL81C_lToYw

keşke dizilerde de mcu'da olduğu gibi insan gibi arttırsalardı doğaüstü/uzaylı/düz hayat dışı mega olayları. hani baktığın zaman ana karakterlerde çok suspension of disbelief'i yıkacak uçuk kaçık güçler yok. o bakımdan kabul edilebilir. ama o ninjalar şurikenler falan neydi allah yarabb (facepalm)



herkesten özür dilerim. güncel'de arrow gördüm. ve söylediğim tüm kötü sözleri geri alıyorum, ninjalısıyla da çıkarım (hiçbişi olmasa punisher vardı :P) gfjhsdgfj
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...