Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kadıköy Buluşması vol.32445


Wishmaster

Öne çıkan mesajlar

Kyra said:

fizban said:

20 erkegin bulusmasina gitmeden once 20 erkegin hepsine 'kari gormemis ezik nerdler' demis, ortama kiz cagirmaya calismis, onu da becerememis. sonra gitmis, oradakilerden de yalnizca bir kisi verilmesi gereken tepkiyi vermis.

su adamla ayni masada oturdugunuz icin (td)

ocak disisiniz.


Kusura bakma ama sevgilimin fotoğraflarını koyduğunuz konuyu foruma 100 sayfa fapping muhabeti yapıp sonrada benim foruma gelip rica etmem üzerine bile konuyu kitlemeyip rezil osbirci muhhabetinize devam ederseniz benim koyacağım tepki budur daha fazlasını da beklemeyin.

O konuyu kitlemeyen ve kitlenmemesi için de direten kişide sendin ki sevgilisinn fotoğraflarına osbir muhabbeti yapılan bir konuyu kitleyip kapatmamak hem erkekliğe , hem insanlığa yakışmadığı gibi forum yetkililerini de kötüye kullanmak oluyor.

Sonra gelip öyle yazan adama en doğru tepkiyi vermiş adam ildeniz falan diyemezsin.

Zamanında forum yetkilisiyken düzgün bir adam olup forum yetkilerini şahsi gıcık olmalarına kullanmak yerine doğrusunun olduğu şekliyle kız arkadaşımın fotoğraflarını paylaşıp 31 muhhabeti yaptığın konuyu forum kuralları gereği kitleseydin şimdi ne Babacumus ile ne de bir sürü adamla papaz olmayacaktım.

Hiç boş boş konuşmaya hakkın yok şimdi o yüzden kapa çeneni lütfen.
sen mukemmel cakralarini kullanarak actirmistin di mi ban'ini? ehuehueheuheuh

en dogru tepkiyi vermis adam ildeniz. ayrica gecen gun burda kari fotolarina laf atarken senin icin hersey cok tatliydi. simdi git ve hurriyet.com.tr galerilerinde eski sevgilinin fotograflarina fapleyen ergenlerle ugras.

ayrica insanlarla papaz olabilirsin; ama insanlar seninle papaz falan degil. o ortamdaki 20 insan senin hakaretlerini dahi siklemedikleri icin seninle ayni masada oturmuslar, o kadar onemsiz gormusler seni. bi wishmaster bi ramses2 onemsemis, biri cocuk biri de abazanin onde gideni, sayilmazlar onlar o yuzden.

verilmesi gereken tepkiyi ildeniz vermis, ama onu da anlamamissin.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Gizli said:

ya anasını satayım silin şu konuyu da kurtulalım bu adamdan bela gibi yapıştı foruma



Kibarca ettiğim yetmemiş gibi üstünede bir sürü insan sataştı etti. Bende madem öyle kalıyorum dedim yani.


Ama dediğim gibi Fizban "hayır efendim kitlemeyiz biz bu konuyu sana mı kalmış , istediğimiz kızın fotoğrflarını yayınlar altında istediğimiz muhabbeti yaparız " çıkışını yapmasaydı azılı fapperların gazına gelip "hayır kitlemeyin konuyuuuuuu" diye ağlayan şimdi bu kadar adamla aramızda yok yere gergin olmayacaktı...

Anlamıyorsunuz ama o 31 muhhabeti yaptığınız kız benim eşimdi ve birlikte yaşıyorduk ve siz aylarca her gün deva ettiniz rezil muhhabetlerinize. Ben forumda kalışımdan 1 yıl sonra kilitlendi konu.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

kermit said:

Saeros said:

@Kermit Şimdi ben Sana Özelden Ana Bacı Gideceğim Ortalığı Karıştırmaktan Vazgeç Artık Elimden Bir Kaza Çıkacak ...

azıcık erkeklik varsa sende yaparsın...
bekliyorum...


üzdürtme bana kendini kermit!
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
×
×
  • Yeni Oluştur...