Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bilgisayar koltuğu


Joker

Öne çıkan mesajlar

ben iş yerinde "GOLDSİT QUATRO FİLELİ YÖNETİCİ KOLTUĞU - SİYAH KUMAŞ" diye ismi olan şu görselli KO4-103.jpgürünü kullanıyorum, ayakları krom olmayan sanırım 650tl civarı bir fiyatı var ve oldukça rahat ve sağlam bir ürün.

üzerine çıkıp değişik ihtiyaçları gidermeye çalışılmayacaksa, veya koltuğun ucuna oturulmayacaksa sorun çıkarmıyor, 3 sene oldu galiba 

 

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

1 saat önce, Fistan dedi ki:

o 25 inç tablalar genelde tezgah yapılmak için o boyutlarda oluyor, masa yapıp ya da masa yap diye kaktırıyorlar tr de. hazır da bulursun ama en temizi özel yaptırmak 30 mm masif panelden falan. 120x350 ceviz 3500 lira, çam 600 meşe 1000 lira

şöyle bir site var

https://www.ahsap-yapimarket.com/masa-tablasi---mese-ebat200-cm---80-cm--u1854

https://www.ahsap-yapimarket.com/masa-tablasi---kayin-ebat200-cm---80-cm--u1853

 

kayın ile meşe arasındaki sağlamlık farkı nasıl olur acaba. esneme yapar mı

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

20 yıldır internet cafe işinde olduğum için epey bağlantım ve deneyimim var. 

1- 1500 TL altı koltuk almayın (Eylül 2020 itibari ile)

2- Kolçakların üstü deri vb malzeme olmasın. Çabuk eskiyor.

3- Xdrive iyi ürünleri var ve arkasında duruyorlar. Bozulan parçaları hemen gönderiyorlar. Delikli deri olan modelinden terletmez mantığı ile almayın, çabuk eskiyor.

4- Adore koltuklardan çok sıkıntı çektik. Derileri 2 yılın sonunda çok deforme oluyor, tamiratı koltuk fiyatına geliyor. Metal aksam sürekli yağlamak gerekiyor. Metal parçalarında garantileri çok iyi, arızalandığında hemen gönderiyorlar.

 

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

evet bende de 3. yılına girerken adorenin sattığı max racing deri dökülme oldu, kolçak kısmı süngerdi hem soyuldu hem dümdüz kaldı. Gerçi kolçağın deri olması daha mı rahattır bilemedim ? 

Ben herhalde 1 kere bayılayım diye dxracer alacağım.Pandemi mandemi diye eve geçersek hemen alıyorum.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

koltuk almanın en garanti yolu ofis mobilyaları satan ortalama bir mağazaya giderek denmek, altına üstüne bakma uygun fiyatlı bulunabilir veya referanslı marka ürünler almak, haliyle pahalı oluyor. onun dışında internet satışların ve zincir mağazaların standart ürünleri pek randımanlı değiller.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 3 hafta sonra ...
  • 5 hafta sonra ...
6 saat önce, Aiko dedi ki:

geldi mi?

Bugün aradılar. Yastığa ne yazmamızı istiyonuz dediler. (Yastığa bişey yazdırabiliyomuşsun) İstemiyom ben yazı dedim ama o zaman da HAWK yazılı geliyomuş. Tamam Ace yazın Hawk neymiş dedim. Bakalım gelsin review yazcam söz.

Yalnız 6 günde (arada haftasonu vardı) gönderememiş olmaları üzücü.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

şundan var bende memnun değilim.

yani koltuğun kendisi rahat da, temizlemesi ciddi dert. arkası çok tozlanıyor. makineyle temizlemeye çalışsam da file deliklerine giren tozu almak zor oluyor. bir de bel desteğinin olduğu yerde biriken tozları temizlemeye çalışmak büyük dert. dezenfektanlı mendille elimi sokabildiğim yere kadar girmeye çalışıyorum ama yine de "yeni alınmış gibi" temizleyemiyorum, toz kalıyor, diplerdeki tozları hiç alamıyorum.

temizlerken bir yerde hata yapıyorumdur belki bilmiyorum, belki koltuğu tamamen sökmeden doğru düzgün temizleme yöntemi olabilir. ama bu tarz fileli koltuklara sahip ofislerde (hele bir de sabit temizlikçi yoksa) koltukta oluşan tozu ve kiri hayal edemiyorum

 

9586617319474.jpg

 

 

 

bir de ikea millberget white var. yukarıdaki fileli koltuk kadar rahat değil sanki ama yine de denemiş olduğum koltuklar arasında en iyisi.

10 sene önce almış ve uzun süre kullandığım bir tane vardı, rengi kahverengiydi onun. aşırı kullanmaktan kırıldı ve üstündeki kumaşı söküldü. bunu o kadar uzun kullanmadım henüz ama belki bunun da ömrü dolunca benzeri sorunları yaşatabilir.

ama fiyatı çok ucuz (benzeri koltuklara göre) ve temizlemesi fileli koltuklar gibi zor değil, zaten yüzeyi gayet kutu gibi, girdisi çıktısı yok.

boyum çok uzun değil (bir Sparkcaster değilim), sırtlık kısmı kafamı koyacak kadar uzun. ek bir başlık olsa daha rahat olabilirdi ama idare ediyor.

çok daha özelliklere sahip çok daha konforlu koltuklar vardır belki Türkiye'de de satılan, ama dolar bu kadar artmışken alması pek mantıklı değil gibi.

 

white-office-chair.jpg?resize=1024,787&s

Bone tarafından düzenlendi
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...