Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bilgisayar koltuğu


Joker

Öne çıkan mesajlar

  • 2 hafta sonra ...

tabure güzel, her derde deva ?

boy 190, kilo 106, 12 saatim aynı koltukta geçiyor maalesef. Visco minder kullanıyorum + ikea'nın şu an 400 lira olan koltuğu var (100 liraya almıştım)

Oyuncu koltuklarına baktım ama denemeden almak pek mantıklı gelmedi, boy kilosu yakın olup bu koltuk iyidir süperdir diyen varsa tavsiyelere açığım. 

Açıkçası sağlık önce gelir deyip şu an fiyat sınırı belirlemedim.

Teşekkürler ?

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 5 ay sonra ...

Şu başlığa bir res atayım.

Ahali 1 ay boyunca ikea'nın tahta yemek sandalyesine oturmaktan anam ağladı. (evi sıfırdan dizerken bilgisayar koltuğu alacak param yoktu) Sırtım feci ağrıyor. Bilgisayar koltuğu alacağım ama gidip güzel görünen ama gerçekte tahtaya oturulan ofis koltuklarından değil. Fiyatlar çok geniş bir aralıkta. 750 liraya da var (muhtemelen güzel görünüp tahta olanlardan) 3k'ya da... Az biraz fikri olan varsa help plx.

Edit: Hepiniz dxracer demişsiniz diye aratıyorum, xdrive diye bişi çıkıyo anlamadım.

Edit2: tamam buldum Adore sadece kendi sitesinde satıyomuş. Çok para lan o. 2k'yı geçmeyeyim istiyodum. Masaj falan mı yapıyo olm o koltuk?

Aceace tarafından düzenlendi
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

12 saat önce, Darksun dedi ki:

aman diyeyim ya koltuk bilgisayardan önemli , ciddiye alın adam gibi bir mal edinin. ? 

Ben bu konuda biraz fikir degistirdim. 4 seneyi gecti dxracer max bilmem ne kullaniyorum. Zamaninin ne iyi modellerindendi ve hala tas gibi, cok da rahat. Ancak bu rahatlik sanki sagligimi kotu etkiliyor. O koltugu almadan once belki 20 sene tahta sandalyede oturdum ve posturume dikkat etmek zorunda kaliyordum otururken. Bagdas kurayim, koltugu biraz yatirayim vs. olaylari olmamasi daha mi iyiydi diye dusunmeye basladim son donemde ciddi ciddi.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

26 dakika önce, KoltukArayanAdam dedi ki:

Nurus me too kullanan var mı arkadaşlar? Sitelerinde 4500 tl, tüm günüm bilgisayarda geçiyor yazılımla uğraşıyorum paraya kıyıp alacağım var mı tavsiye başka, hayır arayıp arayıp markus almayacağım kararlıyım?

2010 yazinda almistim hala evimde calisma koltugum olarak duruyor. O zamanlar Herman Miller Mirra Chair ile bunun arasinda kalmistim. HM distributoru istedigim opsiyonlari sagladigi zaman korkunc bir fiyat cikartiyordu, stoklarindaki renkler de o zaman cok kotuydu. 

Hala asiri memnunum, kesinlikle sart olarak gordugum opsiyonlar yukseklik ayarli kolcak ve ayarli bel destegiydi. Aliyorken bunlari da almak lazim diye dusunuyorum. Hali degil de ahsap zeminde kullanilacaksa yerleri cizmesin diye sert zeminler icin yumusak tekerleri de alinabilir. 

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

markus kullanıyorum 3 senedir, satıp xdrive tarzı bir şeye geçesim var,

yeterince rahat değil markus sanki ya siz rahat mısınız? başta hypelıydım da, xdrive'lar iyi upgrade olur mu? 

On 24.05.2020 at 22:28, applev0dka dedi ki:

@Aceace

https://www.xdrive.com.tr/xdrive-akinci-oyuncu-koltuklari

 

kol ayarı, genişliği, yatma açısı, genel şekli vb. hepsini değerlendirince bunda karar kıldım. trendyol indiriminde 1400 e aldım

nasıl beğendin mi abi post alışveriş yorumu atabilir misin

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

valla hiç sıkıntı çekmedim.

kolları çok rahat. 3D olması sayesinde film izlerken falan kollarını koyacak yer sıkıntısı yaşamıyorsun.

arkasına yatma derececsi bence yeterli. yaslanıp, bacaklarımı uzatıp bir şeyler izleyebiliyorum. istersen daha fazla yatan modelleri de var.

malzeme kalitesi iyi gayet. derisi güzel. benim model bir bel, bir boyun olmak üzere iki yastıkla geliyor. tüm deriler çıkabilir durumda.

metal ayakları ve tekerlekleri gayet güzel, sağlam duruyor. kayarken bir sıkıntısı yok. şu ana kadar bir eksikliğini görmedim. 

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...