Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bilgisayar koltuğu


Joker

Öne çıkan mesajlar

ocak ayında bu koltuğu almıştım adoreden https://www.adoremobilya.com/max-office-racing-oyuncu-ve-calisma-koltugu-siyah-gri benim yoğun kullanımım sonucu ön tarafındaki dikiş attı ve içindeki süngeri zedelendi. ha kullanılıyormu kullanılıyor halen neyse gittim adorenin web sitesindeki formu doldurdum dedim şansımı deniyeyim, 3 gün olduydu ne geri dönüş var ne cevap. aynı gün ben bunları arayım diye düşünürken kargo smsi geldi eve adamlar oturulan kısmı göndermişler bastım repi adoreye.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

bende duorest var, dxracer çirkin ve biraz overpriced, ama ulaşılabilir ve sağlam gibi. ulan kime gösteriş yapcam diyip çirkin almanızda sorun yok konfor bu işin %95'i yani. markus ise overpriced, aslında 300 liralık bir ömrü var.

markus aldım beş senedir hiç bişey olmadı diyen adamlar akşam koltukta kim milyoner olmak ister izliyor. günde iki saat belki oturuyorlar.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

zipzip said:

Arozzi nedir bilmeyen cahiller dxracer hypelamış dicem de satışı yok buraya :(


arozzi dxracer akracing hepsi yakın bunların birbirine kalite olarak ya. diil mi. ben sanmıyorum biri birinden çok üstün olsun. tr'ye kumaş olan dxracerları getirmiyorlar, o sorun. hepsi suni deri. yazın yapışıp kalıyorsun üstüne. yani terleyen biri olarak ben yapışıyorum maalesef en azından.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 3 ay sonra ...
Ben Markus kullanıyorum, kumaş, 5-6 yıldır ve baya da sık kullandım süngerinde sıkıntı yok ama mekanizması kırıldı. bi taşınma sırasında içinden bi rulman kayboldu o yüzden oldu. aynısından almayı düşnüyorum tekrar. Bu dxracer vs. belki çok rahattır ama acayip çirkinler, niye evin içine yarış koltuğu koymak istiyosunuz abi
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Celtics said:

tunch said:

Markus yerine madem alıyorsunuz yeni versiyonunu alın. 100 lira falan daha pahalı ama boyun ve bel desteği hareketli ve kol destekleri daha rahat pozisyonda

2 aydır kullanıyorum gayet memnunum

yeni versiyonu dediğin hangisi?


https://www.ikea.com.tr/urun-katalogu/is-yeriniz-icin/ofis/sandalyeler/90363553/jarvfjallet-donen-sandalye.aspx

kolçakları ayrı satılıyor
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...