Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Siradisi Bir Konu ve Patiye Elveda


Laurelin

Öne çıkan mesajlar

yok burdayim, su thread den sonra temelli zor kacirirsiniz beni burdan, heleki su forumun en aptal threadlerinden birindeki tek bir curuk yumurta yuzunden birakmak bu kadar insanin suratina osurmak gibi olur su saatten sonra

hem soz verdim kac kisiye thailand dan resim paylasicam daha :)

konuyla alakali diye cok ozele girmeden yaziyim, o aksam zaten cok moralim bozuktu ve son derece cileden cikmis durumdaydim. iyi niyetli olan, bana destek olan ama bazi konularda elmalarla armutlari karistiran cok yakin bir arkadasim bizdeydi, uzun zamandir depresif bir haldeydim o yuzden paylasmami istedi ve sorunlarimi kendince cesitli "hileler" ile cozdu ve "bunumu dert ediyorsun?" moduna girdi.

sonra israr etti disari cikalim diye ve yolda bana ideal kadinin nasil olmasi konusunda vaaz verip "kadin dedigin sabah yaninda uyaninca o ciplak kiyafet hilesiz, makyajsiz en dogal hali ile guzel olmali" dedi, "bu tanimi yapiyorsun ama bana "hile" yapmayi reva gorup uzulucek bir seyin yok diyorsun, kendi kendinle celismedinmi?" diyince "senin durumun farkli" dedi bir cipida. birde bu yetmiyormus gibi "sana ameliyat oncesi yeni isminle hitap etmem cunki anlami olmasini isterim" diye aylardir direttigi icin kahvecide uluorta bana eski ismimle hitap etti. hani bizbize olsak sunu sorun etmem ama arka masayi silen garson elindeki bezi birakip okuz gibi beni gozleriyle analiz etmeye calisinca insan tabiki sorun ediyor, allahtan bagdat caddesi ve tenha bir saatti. su sehrin bazi bolgelerinde arkadasimin su yaptigi olay yuzunden dayak yeme ihtimalim var, ornekleride var bunun birsuru. LGBT ghettosu olmasina ragmen istiklalin ara sokaklarinda benzer bir durum yuzunden komaya sokulana kadar 3 kisi tarafindan dovulen bir kiz vardi gecen sene.

neyse cok onemli degil dedigim gibi

ha sam kadar inatci olmadigimdan genel akisa bulasmam su saatten sonra cunki kisisel hakaretlere girmeden tartismayi bilmiyor cogunluk, komikli sakali resim paylasip, kisiselde iki satir yazip, cizgi dunyasina filan bakarim anca. zaten yeteri kadar stres yasiyorum gunluk hayatta birde ustune kisisel hakaret ve ithamlara girmeden kisileri degil fikirleri tartismayi bilmiyen insanlarla ugrasmam su saatten sonra. gecmiste bunu kaldiriyordum, simultane olarak bir threadde "darbeci fasist" denirken oburunde "f-tipi ajan" filan oluyordum (o zaman cehape aleyhine iki satir yazan herkez ataturk dusmani fetocuydu otomatik, simdi hukumetle cemaat dalasti, cemaat cehape ile yakinlasti ve hardcore ulusalcilar isci partisine gecti ve chp ye saldirmaya basladi, su zaten konunun absurdlugunun ozeti direk) zaten cunki turk halki kendi gibi dusunmeyen herkesi fikirlerini dinlemeden oteki ilan etmek konusunda bir numaradir. zoe quinn threadi degil su olay, baska konulardada direk bana veya bu konuda olmasada kisisel hakaret ve ithamlar yuzunden modez yukleyip iki kisiye ignore basmak zorunda kaldim.

oyun dunyasi filanda zerre umrumda degil artik, buraya has bir tutum degil cunki su, kamplasmanin oldugu her yerde ayni durum gecerli ne yazikki. omru boyunca istemedigi bir kampta zorla yasatilmis biri olarak artik herhangi bir kampa baglanmak istemiyorum, bulundugum kampin degil fikirlerimin ve karakterimin beni tanimlamasini istiyorum, benim varligim bana ait ve baskalari tarafindan veya araciligi ile degil ancak benim tarafimdan tanimlanabilir (heideggera selamlar). Bu nedenlede insan hic tanimadigi insanlardan gelen anonim hakaretlere katlanabiliyor zaten.

neyse cok uzattim :D uykum kacmisti zaten ve cenem dustu gene, biri facebooktan linkleyince bir yanlis anlasilma olmasin diye damliyim dedim ^_^
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

14 mart tam, 1 ay kaldi surda ve mail trafigi giderek yogunlasiyor :D

13200$ kalan borcumu odiycem diye 13500$ yolladim ama araci banka kesintileri ile 15 dolar eksik gitmis -_- kac gundur onla ugrasiyorum, banka o kadar dusuk miktari zaten yollatmiyor ki yollasam bile kesintilerle gene zarar edicem filan, veriyim kredi karti cekin diyorum, paypal yolliyim diyorum, gelince odiyim diyorum ihh kabul etmiyorlar :D thailand da tanidik ayarladim isini gucunu birakip 15 dolarlarini odemek icin klinige gidicek simdi onu ayarlamaya calisiyorum ahahaha
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Konuyu sonradan gordugum icin uzuldum baya ya sdf Milf kaldirma tutosu yazcam diyen Lord Argosun kiz arkadasimin cinsiyet ayrimciligi ve seks isciligi tezi falan gibi cumleler kurmasi asdf hepsini tek tek alintilayip gulmek istiyorum bi yandan bi yandan konuyu dagitmak istemiyorum falan. Viki bence sen insanlara kendini oldugun gibi kabul etmek tutosu yazsan baya faydali bi is yapmis olursun su foruma sdf (bundan faydalanacak olan guruha ben de dahilim heh)
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Ashes2ashes said:


ama ( lütfen affınıza sığınarak ) BANA NE ?
yani cinsel tercihini neden benim gözüme sokuyorsun


Gerci eleman banlanmis ama belki hala okuyodur.

Ya arkadas niye bir baska insan mutlu oldu diye mutlu olamiyorsunuz ya da hadi olmadiniz baskasina mutlulugu cok goruyorsunuz? Vikinin sirf su konuda yazdiklarini okuyup da ya da before after fotolari arasindaki tebessum farkini gorup de duygulanmadiysan bile en azindan "30 senelik bir azaptan sonra bunlari paylasip da hic beklemedigi bir sekilde olumlu tepkiler alinca mutlu olmus ben haz etmedim ama cenemi kapatayim bari" diyecek kadar insanlik gostermek zor olmasa gerek.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

valla ben de cok ilgilenemedim de anladigim kadariyla boktan is yapan kadinin kadinligini kullanarak is almasi, ortaya cikinca da magdura oynamasi.

klasik.

gaming gibi %96 erkek, %53u kadin eli tutamayan erkek olan sektor olunca normalde olmasi gereknden buyuk gurultu kopmus galiba.

hicbir sey bilmeden sallamak da cok keyifliymis be. oranlari da kusuratli verdim. degme keyfime.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

barbu said:

Zoe queen olayi ne ozet olarak? Cok uzun ya


Zoe Quinn bi oyun yapımcısı, eski erkek arkadaşı kendisini aldattığı insanları internette ifşa ediyor, kadın sırf oyunu iyi tanıtılsın diye çeşitli sitelerin editörleriyle yatmış falan. Bide bi çirkin aklınız durur. Neyse buraya kadar kanıksadığımız standart yozluk var, dandik oyunları 10/10 alsın diye IGN e reklam parası yediren büyük firmalardan bi farkı yok çünkü işin.

Bunların öncesinde Anita diye bi hatun, toplum genelindeki kadın düşmanı yaklaşımları sanki sadece oyun dünyasında varmış gibi yansıtıyor, bunlarla ilgili belgesel yapacağım diyip kickstarterdan bi ton para topluyor. Asıl amacı oyuncuların tepkisini çekip kendini kurban yapmak tabi, ki bunda başarılı oluyor çünkü hepimiz düştük baitine. Gerçekliği tartışılır bi iki ölüm tehtidinden sonra zaten ana haber bültenleri talk showlar falan sürekli bi donation istemeler götürüyor parayı.

Son örnek de Brianna Wu diye bi hatun şu kötülükteki oyunu yapıyor,

http://www.youtube.com/watch?v=bBZhYYUMRa0

Steam sayfasında yanlış hesapla kendini eleştiriyor falan

http://i.imgur.com/7gkng7O.jpg

3ünün de ortak yöntemi kendilerini kurban ilan edip alevli tartışmalar sayesinde medyada yer bulmak, oyun/programlarını bedava reklamla herkese duyurabilmek. Ki başarılı da oldular iyi para kazanıyorlar. Gamergate de bu tezgaha dur demek isteyen isteyenlerin çok da organize olmayan internet oluşumu.

Hayatım tehlikede algısıyla ürün pazarlamak sanırım viral marketingde yeni, ama baya başarılı yöntem http://www.bustle.com/articles/63466-im-brianna-wu-and-im-risking-my-life-standing-up-to-gamergate
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 2 hafta sonra ...
siteye girmiyom eskisi gibisinden, diye bişe yazdım/ yazcaktım linkler falan buraya geldim. bu giriş metni şaka değil yani. test, çalışma falan da değil. öle aramızdaki bir asosyal sıkılmış. memlekette bülent ersoyluk serbest olduğundan falan. amelyat mı oluyore ?

şaka yapsak oluyor mu şimdi ? yani çok geyiği yapılabilecek bir şey. hem de bir sürü etiketin olur. sexist falan. büyük amelyattan önce ufak bir operasyonla birkaç kaburgadan kurtulup (kilo da vermiş nasılsa ) kendi penisi ile oral falan denemeler yapsaymış bari. sonra pişman olmamak adına.

ya da ne kasacan direkt başka penislerle deneseymiş. işte bu bence tehlikeli, zira bülent ersoyluğa zorlar adamı. denemiş de mi karar vermiş mesela :P ya daha çok geyiği yapılabilecek bir şey. insanlar nasıl böyle durumlara düşebiliyorlar tam anlayamıyorum. biraz daha okiyim
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...