Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Siradisi Bir Konu ve Patiye Elveda


Laurelin

Öne çıkan mesajlar

abi off topic falan degil yani konu oraya geldi yapacak bisi yok :D

Viktor da anlamsiz sekilde forumu falan birakmasin, sacma yani, surda zaten seveni seviyor sevmeyeni sevmemeye devam ediyor. HA derse ki ben bu degisimden onceki hayatimi tamamen unutup 0 dan baslamak istiyorum, ona bisi demem, ama oyleyse bile neden sevdigi ortami ve insanlari biraksin ki.

neyse konumuz snap chat, ilke dalga gecmiyorum lutfen anlat neden snapchatin faydali bisi oldugunu, yasli dede olmak istemiyorum.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Umarım her şey istediğin gibi olur.

Buradan milletin trollemeleri veya saçma sapan hareketleri yüzünden uzak kalmayı seçecek olmayı bir daha düşün. Şurada en çok eleştirilen, trollenen, saldırılan, andropozlu dahil pek çok hakarete uğrayan bir adamım. Ben bile burada düzgün adamların yamuklardan daha çok olduğunu görebiliyorum ve zaten o düzgün adamlarla karşılıklı fikir alış verişi; buranın benden çok daha iyi bildiğin standart üstü zekası beni ve diğer patidaşları buraya bağlı tutuyor. Sosyal çevrem çok geniş. İçinde zenginler var, sanatçılar var, yazarlar var, gazeteciler var, subaylar var, üniversite arkadaşlarım var. 72 milletten yabacılar var. Var oğlu var. Ve buna rağmen paticik'in yeri ayrıdır. Bu nedenle bırakıp geri döndüm. Kendi adıma bir çeşit eksikliğini hissettim buranın. Beni de burada "yuh lan, 40 yaşında adamsın, ne işin var burada? git gez dolaş." diye eleştirecek çok kişi olacaktır. Ama umrumda değil. Güzel çocuklar, güzel insanlar var burada. Bu önemli.

Operasyonlarının başarılı geçmesini, hayatta olmak istediğin beden içerisinde mutlu olmanı dilerim.

Senin de yeni yılın kutlu olsun Viktor.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

xunn said:

Azmodai said:

en iyisi herkese pipimin fotosunu yollayayim. sanirim asil amac o.


Abi ne zamandı hatırlamıyorum, bundan yıllar önce yeşili vurmusum kafam bir dunya, /b/'ye koydum küsküyü.

Biri Saeros digeri kimdi hatırlamıyorum öm attılar "Abi penis?"

Aramızda casual olarak /b/'de küskü threadlerinde gezenler var.


hehe mal çocuk
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

eh ben de yazmazsam olmaz

ilk okurken yahu niye bu kadar dert ediyor falan filan dedim sonra kafama dank etti. cok uzun sayilmayacak bir suredir yurt disinda yasamama ragmen turkiye'den o kadar cabuk kopmusum, o halktan kendimi o kadar soyutlamisim ki bunlara hayret eder hale gelmisim.

ha dunyanin her yerinde bu konuda toplum baskisi/aile baskisi/genel gorus vs. mevcut, ote yandan yasadigim yer disardan bakan adam icin amerika'nin yozgati zihniyetinde gibi gorunmesine ragmen, burada bile bu konularda insanlar o kadar rahat ki hic oyle bunalimlara girecek bir durum yok yani. zibilyon tane community mevcut her telden insan icin ve insanlar cekinmeden kendi sectigi yolda kolayca gidebiliyor, bu communityler hem bir cati hem de kisinin mevcut cevresinin duruma adapte olabilmesi icin tutor gorevi ustleniyor, bazi seyler daha kolay gelisiyor. Insanlar degisime ne kadar karsi olursa olsun, "insan" soz konusu oldugu ve buna deger verildigi icin fikirleri cok zorlanmadan hazmedebiliyor sonuc olarak.

ha disardan konusmasi kolay diyebilirsiniz, fakat hali hazirda cevremde fazlasiyla her turlu insan (bir kismi gay, bir kismi trans olacak parasi yok, bir kismi trans olmus, ustune evlenmisler, cocuk adopt eden var) mevcut hepsi de digerleri gibi 'kafa insanlar' oldugu icin bu cevrede, ve kim olduklarini dert etmiyorlar/ettirmiyoruz. hemen hepsi aileleriyle gorusuyor, surekli kontak halinde, ebeveyniyle bu konu yuzunden bozusup ipleri koparan insan sayisi cok cok az. yine isim geregi surekli yeni insanlarla muhabbet ediyorum, burada translarin sayisi cok fazla, pek cogu yasadigi sehri degistirmis ama disguise olmaktan ziyade eski hayatinda yasadigi tutarsizliklarin uzerine perde cekip 2. hayatina baslayabilmek icin.

ya cok klise olacak ama sene 2015 ulan. yasadigim yerin gozunu seveyim. bu sadece cinsiyet konusunda boyle degil, kendini toplumsal baskinin sinir cizgilerinde hissedecegin her konuda boyle. ozgurluk anlayisi muthis. ha irkcisi var, cinsiyetcisi var, var oglu var ama karsi tarafa bunu yansitamiyorlar. yansitamadiklari icin de nesilden nesle "farklilik" algisi yok oluyor.

anasini sattigimin turkiyesinde insanlarin 99%'u ya yobaz ya da yobaz fikirlerle yetistirilmis ve bunun baskisi altinda. cok buyuk kismi hayati boyunca bir kabuk icerisinde yasiyor ve bu kabugun disina cikamadan yasamini tamamliyor. empoze edilmis bir "ailemden uzaklasamam" olgusu var hem fiziksel hem mental olarak isliyor. bu zaten pek cok acilimin ve taslarin yerine oturmasinin onune geciyor. sonra hayatinin bir evresinde patlayip ya intihara/uyusturucuya/alkole yoneliyor insanlar ya da gecen gun eksisozlukte konulan gay twitter hesabi gibi kisisel patlamalar oluyor. konu bununla alakali oldugu icin sik sik cinsiyet uzerinden gidiyorum fakat bu limitlemeler sadece cinsiyet konusuyla sinirli degil. sonuc olarak turkiye'de maalesef bu algi degismeyecek.

tl;dr yaptigin sey kendin icin muhtesem. insanlardan kendini uzaklastirmana ise hic gerek yok, seni oldugun gibi sevmeyecek kisi kendiliginden uzaklasir zaten np. patiden de ayrilma, zaten durumu algilayabilecek zeka olgunluguna erismemisleri de gelisine sutlariz boylece optimum elitizme ulasmamizda muthis yardimi dokunur. ha bir de, mumkunse tr'den kurtul derim, her bakimdan ozgurlugunu yasaman icin onundeki engeller kalkar, psikolojik acidan kendini cooook daha rahat hissedersin.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Azmodai said:

abi off topic falan degil yani konu oraya geldi yapacak bisi yok :D

Viktor da anlamsiz sekilde forumu falan birakmasin, sacma yani, surda zaten seveni seviyor sevmeyeni sevmemeye devam ediyor. HA derse ki ben bu degisimden onceki hayatimi tamamen unutup 0 dan baslamak istiyorum, ona bisi demem, ama oyleyse bile neden sevdigi ortami ve insanlari biraksin ki.

neyse konumuz snap chat, ilke dalga gecmiyorum lutfen anlat neden snapchatin faydali bisi oldugunu, yasli dede olmak istemiyorum.


abi sana homework bu kitabi oku bi first buldugunda:http://www.amazon.com/Its-Complicated-Social-Lives-Networked/dp/0300166311
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

tekrar tekrar herkes sonsuz tesekkur ediyorum guzel sozleriniz ve desteginiz icin ki ne kadar bunu tekrar etsem azdir, 1-2 haftadir baya dip durumdaydim ki internette bole komple yabancilara WOT lar yaziyordum sirf yazmis olmak, icimi dokmek icin.

4 saat filan uyuyabildim ve su threadi ve mesajlari birakip uyuyamiyorum resmin, karnimda kelebekler geziyor. uzun suredir bu kadar rahat olmamistim ki cidden abartmiyorum, turkiyeye dondugumden beri hayati stealth action modunda yasadigimdan baya stress altindaydim. Dun gece o yukun cogu bosaldi boyle resmen baraj kapaklarinin acilmasi gibi birsey oldu

cogunuza gerek OM yolu ile gerek burdan tesekkur etmeye calisiyorum, cinsellik konusundaki turk halkinin koydugu tabulara inanan biri olmadigim icinde en ozel sorulari bile cekinmeden cevapliyorum, aman sunuda sorarsam alinirmi utanirmi diye dusunmeyin yani terbiye sinirlarini asmadikca is >_<

resmen yetisemiyorum gelen iyi dilek mesajlarina, birini cevapliyorum yenisi geliyor vs uzun suredir cok yanliz oldugumdan boyle ruhuma ilac gibi geldi :D

eger arada atlayip cevap yazamadigim birileri varsa affola

Soris said:

Saygısızlık olacak olursa şimdiden özür diliyorum ama aklıma şu sahne geldi ahah

http://www.youtube.com/watch?v=g2KsZHRrFpU


niye saygisizlik olsunki, benim durumumda olanalr zaten bunu bastan kabul ediyorlar. iran kismi geyik olsada o konusma artik klise birsey yani, soylersen aninda reddedilirsin, sakalrsan ortaya cikinca gururlarina yediremeyip oldururler vs vs

sadece aci egrcegi bir kez daha hatirlatti bana :)

xunn said:

Abi geyik espirinin çok basit rule of thumbları var.

Mesela ben yıllardır tanıyorum Viktor'u? Sataşmak istemiyor muyum? İstiyorum. Çünkü herif transition geçiriyor(literally). Adamın bariz hassas dönemi, o bu duygusal olarak hassas olabileceği dönemi aşmış olur, hayatındaki sıkıntılar biraz durulmuş olur yaparsın geyigini. Mevzu bazı insanların dalga geçilmekten muaf olması değil yani. Öyle birşey yok internette. Mizahtan saklanılmaz ama bu demek değildir komünitenin parçası olan ve zor bir dönemden geçen adama aban.

Adamın FEELS ruh haline öyle tekme tokat dalınmaz. Yoksa içimde şu an neler tutuyorum var ya.

Benim için de zor bir dönem.

http://i.imgur.com/FBWydVf.png


icinde kalmasin yaz istedigini facebook steamden vs filan ahaha, belli bir noktaya kadar rahat saka kaldirabilirim bu durumlar, AH MY GAWD I AM OFFENDED Q_Q yapicak bir insan degilim, bel alti vurulmasindan hoslamiyorum sadece, o kadar yazdiktan sonra milletin cikip "ibne" "gay" vs demesi misal sinir bozucu ama turk toplumunun cinsellik ile ilgili bilgisi kit oldugu icin alisilmasi gereken birsey benim icin iste. Su surecte azmi duydum "erkeklerle beraber olmak istiyorsan ol, ne diye tip degistirmeye calisiyorsunki" seklindeki yaklasimlari

sanssizsansli said:

lana için hayat hala aynı mesela.
http://i.dailymail.co.uk/i/pix/2012/10/25/article-0-15ABE309000005DC-658_634x827.jpg


lana zaten bir nevi sembol oldu cogu kisi icin, against me nin solisti laura jane grace ve andreja pejic de oyle oldu, mukemmel bir gecis yasamadilar baya puruzleri var ama salonun ortasina yapsalar bile toplumun kabul edicegi insanlar bunlar zaten, cok kasmalarina gerek yok sohret olmiyanlar gibi.

Llama said:

abi geri dönse
1 ay sonra her kız gibi o da kaçar


sanmiyorum sunun olucagini, dondurdugunuz misogini beni zaten etkiliyordu, benim cinsel kimligim belki sizin icin bir gecede degisti ama ben dogdugumdan beri sabittim zaten >_< erkek muhabbetlerinde yapilan misogini zaten senelerdir ruhuma isledi, yazimdada yazidigim gibi kendi kimligimden utanmama ve tiksinmeme sebep oldu senelerce. su noktadan sonra bagisiklik kazandim artik :)

Penthesilea said:

xunn said:

Allah bu sitenin belasını versin lan. Ergenligimde tipim efemine diye yıllarca "LOL KARISIN AHAHA KARI" diye dalge geçtiniz, adam cinsiyet degistirdi hepiniz saygı ve hoşgörü timsali oldunuz.

Benim de hislerim var.

http://i.imgur.com/7U0AdZb.jpg
abi su mesaji quotelamak icin aylar sonra patiye login oldum ahahahaah. DEMEK KI PROBLEM SENMISSIN XUNN.

viktorcum yeni hayatinda mutluluklar :) bu ulke icin ugrasmaya degmez de, senin durumunda olup senin gibi sansli olmayanlar icin (annenin ve cevrenin destegi acisindan yani) hikayeni olabildigi kadar kisiye ulastir bence bir gun kendini hazir hissettiginde.


tesekkur ederim <3

cok public ortamlara cikip aktivistlik yapmak istemiyorum, turkiyede bunu yapan bir kiz var zaten ve hem benden daha genc bir yasta gecisini tamamladi hemde benim alabilicegimden cok daha basarili bir sonuc aldi. Kac defa gazetelere cikti filan ama kimsenin ruhu duymadi tabi, basit bir google search bile tonla sey ortaya cikardigindan simdi kendine sevgili bulamiyor >_< ayrica gazeteler tarafingan birsuru sacma saldiriya maruz kaldi, eski ismini yazip "takma adli" filan yazdilar resmen gecis yapip ismini degsitirmis oldugu halde, erkekten donme filan diye tanittilar vs vs

zor o is turkiyede (OM olarak aticaktim bunu ama kutun dolu >_<)

Soris said:

Biraz şaşırmadım dersem yalan olur.


eh sasirmayan yokki zaten, herkes bu durudma olan birinin kiritarak gezdigini, simli pembe dar tshirtlerle filan dolasip "ayoooool" modunda gay gibi konsutugunu filan saniyor, yok oyle birsey ki cogunluk icin bu tam tersi.

http://www.thehiddenwoman.com/community-stories/emma/

bu kadinla ispanyada tanistim, 50 li yaslarinda gecis yapmis ve bouncer olarak calisiyormus eskiden ki senelerce vucut yapmis biri, bouncerliktan daha erkeksi cok az sayida is var bu gezegende >_<

Suark said:

Bu arada en üstteki fotolar seninkiler dimi? değişim baya iyi olmuş yahu.


ne yazikki degil >_< o kadar iyi sonuc alamadim ben, internettede timeline im ivir zivirim vs yok, en son chanlardan birine resim koydugumda 3 gun trollun en ust duzeyini yedigim icin tovbeliyim artik ^_^

spoilera koyduklarima benzer sonuclar alabilmeyi bende isterdim ki hayallerim baslangicta bu yondeydi hollandada bana verilen gaz yuzunden ama materyal musait olmayinca olmiyor iste >_< doktoruma Q_Q ladim gecen de "genetik olarak turksun, ne mucize bekliyordunki" dedi. o yuzden imzam su anki ruh halimi yansitiyor diyebilirim, birazda o yuzden degistirdim kac yil sonra >_<

before&after lar

http://i.imgur.com/uRFdUcO.jpg

http://i.imgur.com/hRXdGaq.jpg

http://i.imgur.com/XKekbfn.jpg

http://i.imgur.com/VgrNRJT.jpg

http://i.imgur.com/wBUdaUY.jpg

http://i.imgur.com/6sWJuTk.jpg

http://i.imgur.com/A84EYEO.jpg



Suark said:

Bu arada, arada misgonistlik yapabilcekmiyiz hala :p. Hani şurda bütün tabularımızla dalga gecıorz bız ( ben en azından gayret gosterıorm ) böle bi post sorun yaratırmı onu düşünüorm.


dedigim gibi alisigim zaten, eskidende kiziyordumda bu saatten sonra cok daha sert dalasirim misogini yapanlarla ^_^

sanssizsansli said:

bir de özelden konuştuk seninle gerçi baya koşulların iyi yönde ilerlemesi sevindirici şu an için.

fakat biraz gülelim diye şu soruyu sormak istiyorum yanlış anlamayacağını da biliyorum :D
şimdi biz erkeklerin hep yaptığı geyik var ya, kız olsam şuna veririm diye.
malum, senin bi hedefin var mı? :D


su soru cok geldigi icin aciklama ihtiyaci duydum :3

insanin cinsel yonelimi ile cinsel kimligi farkli seyler, ekekten kadin olupta lezbiyen olan yiginla insan var misal, illa erkeklerden hoslanmasi gerekmiyor yani bir bireyin >_<

ha soruya gelince benimde senelerdir cevabini bulamadigim bir sey bu, kendi benligimi bulamadigim icin boyle kesin ve net birseyde oturamadi daha. Millet saniyorki ben surekli erkeklerle dusup kalkiyorumda ondan bu isi yapmak istiyorum, alakasi yok kimse ile boyle en ufak bir romantik veya cinsel bir iliskim olmadi benim >_< (denemediysen nereden biliyorsun diyeni klise tanrilari cezalandiricak!)

crushlarim oldu tabi ki nerd oldugum icin burda sirf hayali olanalrdan bahsedip atlaticam soruyu dahada uzatmadan (zaten gereksiz birsuru detaya girmek zorunda kaldim heh). Marvel CU kulliyatini robert downey jr icin izledim sirf, thor ise misal cocuklugumdan beri asik oldugum bir karakterdi ama dun gece bunu soyledigim bir arkadasim (isim vermiyorum) "merak etme, emin ol cuce senden daha asiktir thora" diyip koparmayi basardi beni ahahahah

bide hitn veriyorum anime bolumunde bikac zamandir, fate den gilgamesh e korkunc bir crushim var ki sahneye ciktiginda icimdeki fangirl cigliklar atiyor >_<
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Tüm postları okudum, başlık on numara postum olsun.

xunn said:

Allah bu sitenin belasını versin lan. Ergenligimde tipim efemine diye yıllarca "LOL KARISIN AHAHA KARI" diye dalge geçtiniz, adam cinsiyet degistirdi hepiniz saygı ve hoşgörü timsali oldunuz.

Benim de hislerim var.

http://i.imgur.com/7U0AdZb.jpg


pıhaha çok içten atara gelmiş. Allah da seni güldürsün.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

DoruK said:


eh ben de yazmazsam olmaz

ilk okurken yahu niye bu kadar dert ediyor falan filan dedim sonra kafama dank etti. cok uzun sayilmayacak bir suredir yurt disinda yasamama ragmen turkiye'den o kadar cabuk kopmusum, o halktan kendimi o kadar soyutlamisim ki bunlara hayret eder hale gelmisim.

ha dunyanin her yerinde bu konuda toplum baskisi/aile baskisi/genel gorus vs. mevcut, ote yandan yasadigim yer disardan bakan adam icin amerika'nin yozgati zihniyetinde gibi gorunmesine ragmen, burada bile bu konularda insanlar o kadar rahat ki hic oyle bunalimlara girecek bir durum yok yani. zibilyon tane community mevcut her telden insan icin ve insanlar cekinmeden kendi sectigi yolda kolayca gidebiliyor, bu communityler hem bir cati hem de kisinin mevcut cevresinin duruma adapte olabilmesi icin tutor gorevi ustleniyor, bazi seyler daha kolay gelisiyor. Insanlar degisime ne kadar karsi olursa olsun, "insan" soz konusu oldugu ve buna deger verildigi icin fikirleri cok zorlanmadan hazmedebiliyor sonuc olarak.

ha disardan konusmasi kolay diyebilirsiniz, fakat hali hazirda cevremde fazlasiyla her turlu insan (bir kismi gay, bir kismi trans olacak parasi yok, bir kismi trans olmus, ustune evlenmisler, cocuk adopt eden var) mevcut hepsi de digerleri gibi 'kafa insanlar' oldugu icin bu cevrede, ve kim olduklarini dert etmiyorlar/ettirmiyoruz. hemen hepsi aileleriyle gorusuyor, surekli kontak halinde, ebeveyniyle bu konu yuzunden bozusup ipleri koparan insan sayisi cok cok az. yine isim geregi surekli yeni insanlarla muhabbet ediyorum, burada translarin sayisi cok fazla, pek cogu yasadigi sehri degistirmis ama disguise olmaktan ziyade eski hayatinda yasadigi tutarsizliklarin uzerine perde cekip 2. hayatina baslayabilmek icin.

ya cok klise olacak ama sene 2015 ulan. yasadigim yerin gozunu seveyim. bu sadece cinsiyet konusunda boyle degil, kendini toplumsal baskinin sinir cizgilerinde hissedecegin her konuda boyle. ozgurluk anlayisi muthis. ha irkcisi var, cinsiyetcisi var, var oglu var ama karsi tarafa bunu yansitamiyorlar. yansitamadiklari icin de nesilden nesle "farklilik" algisi yok oluyor.

anasini sattigimin turkiyesinde insanlarin 99%'u ya yobaz ya da yobaz fikirlerle yetistirilmis ve bunun baskisi altinda. cok buyuk kismi hayati boyunca bir kabuk icerisinde yasiyor ve bu kabugun disina cikamadan yasamini tamamliyor. empoze edilmis bir "ailemden uzaklasamam" olgusu var hem fiziksel hem mental olarak isliyor. bu zaten pek cok acilimin ve taslarin yerine oturmasinin onune geciyor. sonra hayatinin bir evresinde patlayip ya intihara/uyusturucuya/alkole yoneliyor insanlar ya da gecen gun eksisozlukte konulan gay twitter hesabi gibi kisisel patlamalar oluyor. konu bununla alakali oldugu icin sik sik cinsiyet uzerinden gidiyorum fakat bu limitlemeler sadece cinsiyet konusuyla sinirli degil. sonuc olarak turkiye'de maalesef bu algi degismeyecek.

tl;dr yaptigin sey kendin icin muhtesem. insanlardan kendini uzaklastirmana ise hic gerek yok, seni oldugun gibi sevmeyecek kisi kendiliginden uzaklasir zaten np. patiden de ayrilma, zaten durumu algilayabilecek zeka olgunluguna erismemisleri de gelisine sutlariz boylece optimum elitizme ulasmamizda muthis yardimi dokunur. ha bir de, mumkunse tr'den kurtul derim, her bakimdan ozgurlugunu yasaman icin onundeki engeller kalkar, psikolojik acidan kendini cooook daha rahat hissedersin.




turkiye gercegi ne yazikki iste

ekimde soyle bir olay oldu mesela, zahide yetisin programina bir trans erkek babasi baglandi ve cok samimi bir sekilde "kizim erkek olmak istiyor, hastaneye vs gitti hormona baslaticaklar bu akda rkolaymi bu isler anlayamiyorum ben" gibi dertlendi

adamin cocugunu lezbiyenlikle suclamaktan tut "kotumu yetistirdiniz, annesi ile iliskisimi kotuydu" gibi aptal saptal birsuru soruya maruz kaldi, neyseki bu konuda cok bilgimiz yok diyip kapattilar o aksam

birkac gun sonra yeniden acildi konu, studyoya perde arkasinda saklanmis kim ve ne oldugu belli olmiyan birini getirdiler. Ben trans erkegim, bu isi yaptim ama yarimim ben hic mutlu degilim bin pismanim vesaire diye konustu, benim gibi olan arkadaslara sesleniyorum ne olur gidin ailelerinize siginin vazgecin bu islerden dedi.

pesinden tuzu biberi gibi bir hoca cikardilar "soyle caiz degil boyle gunah" dan girip "bu kisilerin cenaze namazi bile kilinmaz" a kadar getirdi

LGBT aglarinda firtina koptu hemen tabi, ailesine bir sekidle kendini kabul ettirmis kisilerin bile aileleri sorgulamaya basladi durumu cunki, bir cuval incirin icine ettiler resmen 30dk icinde. change.org da kampanya, kanal onu protesto vs derken zahide denen yaratik kendisine tepki gosteren birine su tweet i atti

http://33.media.tumblr.com/7ec0e95500abc466b44abcb0cf59fa11/tumblr_ne7qbtwUjR1sjm53ho1_500.jpg

kimler kendini ne sanmaya basladi artik su ulkede...
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Rasmon said:



Lan büyük emek var burda büyük. Erkekliğimden utandım. Resmen bunu da yaparım bunu da yaparım demiş. Azim olayı ya. Rahat olmak lazım.


http://i.imgur.com/z56QfW2.jpg

baya efsanedir bu, indiegogo dan ameliyat parasinida cikardi, sesi filan zaten mukemmeldi ve direk kayiplara karisip sifirdan basladi herseye

youtube daki efsane donusum videosunu "its my life" ile vermisti, hollandadaydim ve daha anneme acilmamistim o zaman ve saat gecenin 3.30 umu neydi, sinirden boyle bisiklete atladim ve amacsizca hirsla pedal cevirirken kendimi almanyaya attim filan, cok acayip bir geceydi
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...