Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Başarı Hikayeleriniz


pontipati

Öne çıkan mesajlar

wastyrx said:

dana22 said:

zevkine kafes dogusu yapiyoruz abi agiz burun kirdiriyoruz..


Hobi olarak derken hayatımı ölüm döğüşüyle kazanmıyorum, kazanmayı düşünmüyorum da. Birde zevkli bence, insana baya bi özgüven ve korku veriyor.


Bu çevik kuvvetler çok yapıyo bu kafes dövüşünü diye duyduydum bi ara doğrumudur??
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

VazgectimSenden said:

Özet :

Çok kötü bir çocukluk.. Anne yok, baba konusuna girmek istemiyorum... Çorba alacak para olmayan gençlik.. Doymak için ekmek arasına kıymalı pide koyarak yerdim. Çok defa parklarda, demiryolları istasyonlarında yattım. Ölmeyi düşünürken bir kız sevdim o da beni aldattı. Hem de kızı herifle yakaladım benim için arkadaşım dedi :) Bende üzülmesin diye bişe demedim sustum :) Bu olay beni daha da yıktı en dibi gördüm. Sonra ne oldu bilmiyorum sanıyorum bu kız olayı beni kamçıladı hırs yaptım dedim güçlü olucam kimseye muhtaç olmayacağım. Ama şanssız başlayan hayatımda sonrasında şansım ve Allah çok yardım etti. Yine de kul hakkı ömrümde yemedim insanlara yardım etmekten de vazgeçmedim.. 2 - 3 işte birden çalışıp borçlarımı ödedim.. Daha iyi bir iş buldum ve sürekli terfi alarak yükseldim. Sonra artıya geçtim.. içkim, sigaram, gece hayatım yok benim.. Sonra daha da artıya geçtim :) Evim, arabam ve en önemlisi hayatta değişmeyeceğim bir aileye sahip oldum... Kendi göremediğim sevgiyi her zaman onlara vermeye çalıştım.. Şu an ölsem gözüm açık gitmez.. Yaşadığım son 10 yıllık mutluluk tüm ömrüme bedeldir...

Uzun lafın kısası küçükken parkta yatarken apartmanların ışıklarına bakardım. İçeride mutlu aileler yaşar diye düşünür ne şanslılar derdim. Artık o yanan mutlu ışıklardan biri benim..

Kusura bakmayın konu başlığı çok dokundu :/


T.T

*huggles*
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

wastyrx said:

dana22 said:

zevkine kafes dogusu yapiyoruz abi agiz burun kirdiriyoruz..


Hobi olarak derken hayatımı ölüm döğüşüyle kazanmıyorum, kazanmayı düşünmüyorum da. Birde zevkli bence, insana baya bi özgüven ve korku veriyor.

http://tr.askmen.com/top-10/1097374/article/tum-zamanlarin-en-iyi-20-kafes-dovusu-nakavti keyifli olduğu belli
bu çok fena


Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Dworgian said:

Abi okudum, direk "troll?" sinyali gitti kafaya, arkadaşın önceki mesajlarına, sitelere fln baktım.

Eğer ciddi ise (bak hala emin olamıyorum zira bu site ninja fln gördü), takdir edilecek bir başarı cidden.


ben de aynen 10 sene onceki mesajlarina, reklamini yaptigi siteye falan baktim sdf
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Dworgian said:

Abi okudum, direk "troll?" sinyali gitti kafaya, arkadaşın önceki mesajlarına, sitelere fln baktım.

Eğer ciddi ise (bak hala emin olamıyorum zira bu site ninja fln gördü), takdir edilecek bir başarı cidden.


:) Sanıyorum benim için yazdınız. Ben çok yazmam ama yazılanları okurum burada.. başlık dokunduğu için yazdım... Yoksa yine yazmazdım herhalde.. Bu arada bunlar yazdıklarım. Bir de buraya yazamadığım, yazmak istemediğim şeylerde var..

Sitelere falan değinmişsiniz..

vazgectimsenden.com kız beni aldatınca açtığım sitedir. ilk sitemynet üzerinden açmıştım sonra büyüttüm geliştirdim o hale getirdim. En azından o süreçte ki yalnızlığımda duygularımı ifade edebileceğim bir alan oldu... Zaten adından da anlaşılabilir sanıyorum neden açıldığı? :) Bulabilirim.com da şu anki hobimdir. Kimileri akvaryum alır evine bende bu tür şeyleri seviyorum ve rahatlıyorum.

Burada troll yapmaya ne ihtiyacım var ne de niyetim.. Ancak burayı seviyorum.. Kendi forumum dışında yazılarını takip ettiğim iki site vardı ne yazık ki face çıkıncı biri tamamen yok oldu gitti. Bir burası kaldı :) Aslında son gerçek forum bence.. Umarımda hep böyle gider...

Her ne kadar yazdıklarınızın bazılarını sanıyorum jenerasyon nedeni ile anlamıyor olsam da :) TT ne bilmiyorum mesela.. Troll ne demek geçen başka bir yazıda görüp yine internetten araştırıp öğrenmiştim :)
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Valla aslında ben genel olarak yazılan her kişisel bilgiyi doğru kabul ederim. Ama dediğim gibi bu ortamda öyle başarılı sahte hesaplar gördük ki. Bir de hikayen gerçekten çekilse dizi veya film olacak kıvamda olunca insan duraksamaya başlıyor. Ama tabii aslında gerçekten büyük başarı yaşayan kişilerin genelde dibi görmüş olanlar arasından çıktığı gerçeği de baki. Dediğim gibi, saygı duyarım böyle bir başarı hikayesine.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 1 ay sonra ...
:)o

Oski said:

Su an cok yazamiycam da burs imkani bolume okula gore degisiyor. Ben hukuk yuksek lisansi yaptim okulun bursu vardi notlarimla degil ama cv mle aldim bursu.

Jean monet bursu var misal ab nin ama 2 sene sigortali calisma veya hala ogrenci olmak istiyor

Once okul bolum tercihini yapip sonra arastirin

Garanti tek soleyebilecegim irlandada okul sonrasi direk vize alabileceginiz ve vergi oranlari sebebiyle it sektorunun dublin de konuslanmasindan dolayi londraya gore daha az rekabetle daha rahat is bulabileceginiz

Benim kiz arkadasim londraya tasindi simdi. Cuma aksami isten cikip 45 dk ucusla gatwicke gidiyorum. Islignton da hatunun evde olmam isten cikinca totalde 2-3 saat suruyor. Pazartesi sabah da ayni sekilde ise gidiyorum. Masraf yaklasik 80 euro veya 60 pound oluyor

Londra ve ingiltere sevdaniz buyukse boyle de yasayabilirsiniz dublinde.

part 2
ben direk okuldan almistim bursu; tr'den degil.

simdi tekrar okuyorum da ''CVmle aldim'' amma iddialiymis ahah. CVMLE ALDIM!!11

soyle ki, not ortalamam 65.36ydi benim undergrad'te (100 uzerinden). bu tek basina yeterli degildi. ben Cover Letter'imda neden benim iyi bir tercih olacagima yuklenmistim baya. iste irlanda - tr arasindaki ticari iliskileri guclendirmek icin iki ulke arasinda daha aktif calisan hukuk adamlari gerektigini, okul sonrasi irlanda'ya yerlesip bu alanda calisacagimi falan yazmistim. amacimin diplomayi alip ulkeme donmek olmadigini, Irlanda'ya ve universiteye katma deger olarak karsiligini verecegimi soyledim. bu tarz seyler iste. bulursam cover letter i yollarim. baya gurur duydugum bi eserimdir kendisi :P

cv'm de de bunu destekleyecek uluslararasi egitim ve PQE vardi. direk undergrad sonrasi master'a basvurmadim ben yani. o zamanlar turkce haric 2 dil biliyordum vs.

onlar da acik acik ''academic'' basarin degil ''PQE''ne bakarak burs teklif ediyoruz demislerdi.

dediklerimin de cogunu yaptim hakkaten. ha dersen, iki ulke arasinda ne iliski kurdun... nerdeyse sifira yakin. burda kaldim, verdikleri bursun 2 kati gibi vergi oduyorum yilda. ama baska bi ulkeye/ulkelere yonelik calisiyorum.

hayat boyle iste, ne oldum degil ne olazagim diycen

ozet: Cover Letter en onemli belgedir bence basvurudaki.

Mortis said:

hehe yazayım madem ^^

Bu topicden -http://forum.paticik.com/read.php?21,5036356,page=1 - 1 sonra 2011 Eylül'ünde gittim İngiltere'ye, Cambridge'deki Anglia Ruskin Universitesine. Okul pek de başarılı olmasa da dayım Cambridge'de yaşıyor diye orayı seçmiştim, kalma masrafından kurtulurum, kredi çekip sırf eğitimimi karşılarım diye.

Okul hayatım eğlenceliydi, Cambridge tam bir öğrenci şehri çok güzel. Kaldığım süre boyunca Sainsbury's de (supermarket) part time çalışıp harçlığımı çıkardım. Eğitim anlamında orta, sosyal anlamda çok keyifli bir yıl geçirdim. O sene mezunlara verilen 2 senelik work permit kalktı. Nisan'da son work permitler verildi, biz kaçırdık.

Oraya 2 sene ajans deneyiminden sonra gitmiştim. Yazın, derslerimin bitmesine yakın benim çalıştığım ve ona benzer ajansların Londra ofislerine başvurdum, hepsi saolsun az da olsa deneyimimi görünce geri döndüler, fakat EU vatandaşı veya Work Permit'imin olmadığını duyunca ne yazık ki dediler.

Derslerim Mayıs'da bitti, tez için 6 ay vardı. Fakat ben dayımın yanında kalkmaktan, ve ona yük olmaktan rahatsızlık duydum. Part time işle de zar zor geçinmek istemedim (20 saat work permitim vardı haftada), bir süre yine reklam medya ajansları üzerinden iş aradım, work permit nedeni ile olmayınca haziranda istanbul'a döndüm. Döndüğüm gibi yine bir ajansa işe girdim. 2.5 seneye yakın çalıştım o ajansta, oldu sana 2014 Yazı.

2014 yazında da bir IT şirketinin Irlanda ofisinden teklif aldım. Dublin'e taşındım. Oski ile de ev arkadaşı oldum hehe. Kendisi şu an içeride götü deviriyor.

Kasım'dan beri de Dublin'de yaşıyorum. Askerlik derdini de bedelli saolsun atlattım. Şimdilik burada kalırım gibi gözüküyor, keyfim yerinde. Dublin güzel. 5-6 sene sonra da vatandaşlık alıyorsun. Çift vatandaşlık sahibi olur ondan sonrasına bakarım diye düşünüyorum.

Bu şekilde

edit: Şükrü daha iyi özetlemiş
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 2 yıl sonra ...
Dworgian said:

Abi okudum, direk "troll?" sinyali gitti kafaya, arkadaşın önceki mesajlarına, sitelere fln baktım.

Eğer ciddi ise (bak hala emin olamıyorum zira bu site ninja fln gördü), takdir edilecek bir başarı cidden.


Ciddi :) Bu da benim bahsi geçen ailem :=)...


[video]https://youtu.be/moIgBIRmFNk?feature=oembed" width="459">

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Hava kararmaya başlıyordu, eve giderken bisikletle, küçük bi kız gördüm 8 yaşlarında falan heralde. Elindeki havluyu açmış bekliyordu, ağacın altında. Baktım ağaçta bi tane papağan var, cinsini hatırlayamıyorum şu an papağanın. Kuş evden kaçmış ağaca konmuş, onu yakalayacak kız. Bisikletten indim, haşortman üstümü çıkarttım dur dedim sen oradan ger havlunu, 3 diyince ben haşortman üstümle kuşu yakalıcam. Kuş erişilebilir bi noktada. Bi yandan da kedinin biri dolanıyor, ağaca çıkıyor. Ağaca çıkıp kuşu avlamak istiyor, adrenalin hat safhada. 3 dedim atıldım kuşun üstüne, kuş öyle bi çığlık attı ki, dedim heralde kuşu öldürdüm, kuş çırpınıyor elimde. Neyse kuşu kıza verdim, teşekkür etti gitti. O gün kahraman bendim . İşte benim başarı öyküm.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...