Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

La Puerta - izmir


Llama

Öne çıkan mesajlar

konu biradan beyaz yakali koleligine geldiyse dogru yoldayiz demektir.

Evet abi bakkalda da pahali bira, dukkanda da. Sen ne yaptin hayat pahalilasirken diye soruyorum. Pozisyonumu korudum, hayat kurdum falan diyosun.

Emegine saygim sonsuz da, beyaz yakali hayatlari havuz problemi gibi ulkede. Sen havuzu dolduruyosun ibnenin biri delik acmis alttan bosaltiyo. O yizden beyaz yakaliliktan once havuz problemiyle ugrasmasi gerekiyo herkesin. Yoksa herkes kole olacak 5 sene sonra. çinden beter olacak hayatlar.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

eşhçiğim kusura bakma da fırsatın olmasa muhtemelen beyaz yakanın en önde bayrak taşıyanı bir herif olacaktın, orta sınıf yönetim kademesi için satmadığın adam olmayacaktı. sende tam altındakilere emrederken çoğul kipi kullanarak yapalım edelim diyen, ama üst yönetime rapor sunarken "organize ettim, toparladım, şu şu konuda da tecrübe sahibiyim" diyecek çalışan tipi var sanki.

oh altında çalışmak istiyorum.............
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Tim said:

toggie said:

Boyle bi mekan lazimdi, super olmus (tu)
Llama panpamla geliriz ilk firsatta.

Bu arada La Puerta icin bir onerim olacak, lutfen 4+ kisi olmadikca masa rezervasyonu yapmayin. Geldigimizde bos oldugu halde masalara oturamiyoruz. Kalabalik gruplari anliyorum ama 2-4 kisi icin masa tutmayin, yazik oluyor.


2-4 kisilik masa varsa niye tutmasinlar anlamadim? Planimi programimi yapmisim, yer ayirtmiskm, kafam rahat gidicem oturucam icicem. Senin “belki kafamiz eserse ugrariz”in icin ben niye masadan oluyorum?


sen 8'de geleceksin diye 7'de mekana gelen insan oturamiyor. kalabalik degilsen zaten yer bulabiliyorsun eger butun masalar rezervasyonla isgal edilmediyse.

belki kafamiz esersa ugrariz ne demek onu da anlamadim. rezervasyon yapmayan insan disarda gezinirken duzgun bi mekanda bi seyler yiyip icmek istediginde evine donmek zorunda mi amk?
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Llama said:

yatın uyuyun ya pazar sabahı 9da konuya gel ya


once guldum.

Llama said:

dün varunada oturduk 3te oturmaya başladık
2 sap
saat 6.30 gibi garson geldi buranın yedide rezervasyonu var sizi bara alalım dedi iyi len dedik getirin hesabı biz kaçıyoruz
resmen iki sapız diye masadan itelediler bizi


sonra bastim eksiyi.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

oturmadan önce "beyefendi orası saat 8de rezerveli ozmna kadar buyrun" tarzı bir bilgilendirme yapmadan ben oturup yemeğimi yiyip biramı içerken orası rezerve yalnız saat 8de diye kaldıramazlar. daha masaya oturturken söylemesi lazım. öyle bir şey yapan yer var gitmeyin abi bir daha ne işiniz var.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...