Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Space Engineers


BalisticGel

Öne çıkan mesajlar

Aramada hatta googleda aradım forumda başlığı yok gibi, açıyorum bende o halde.

Çoğunuz oyunu duymuştur da duymayanlar için açıklayayım. Minecraftın uzayda geçeni gibi bir şey. Fakat çok daha komplike. 2 modu var. Survival dediği hayatta kalmak üzerine elbette ve creative mode var ondada kaynağa ihtiyaç duymadan istediğinizi inşa edebiliyorsunuz. Temelde ihtiyaca göre küçük, büyük, savaşçı, madenci herhangi bir türde gemileri inşa edip hayatta kalmaya çalışıyorsunuz.
http://www.youtube.com/watch?v=atK87HDhlIU

Şu anda 15.5 lira steamde. Early access almayacağım bir daha dedim kendime ama bu oyun için vaz geçtim. Pişmanda değilim henüz. Steam komünü sayesinde oyuna yeni modlar eklenebiliyor. Multiplayer mevcut. Dedicated serverlarla 32 kişiye kadar destekliyor sanırım, direk oyun içinden kurulan server 16 kişiyi destekliyor. Öğrenme evresi biraz sıkıntılı yalnız. Oyun size çok fazla şey açıklamıyor. Bir çok şeyi youtube vidyolarından öğrendim. İşin temelini öğrendikten sonra gerisi kendiliğinden geliyor.

http://www.youtube.com/watch?v=W1FAF9PAUbU
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 3 ay sonra ...
  • 7 ay sonra ...
nienna said:

işin kötü yanı koca bi gemi inşa ediyosun ama uzay bomboş diye hareket ettiğini bile anlamıyosun.


sağolsunlar işin kötü yanını çözmüşler. bugün update geldi gezegenler eklendi. inip inşa etmek falan mümkün. girip denicem yarın.

http://forum.keenswh.com/threads/update-01-108-planets.7372785/
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

baya iyi olmus ya. loadingsiz falan iyi halletmisler. direk kalkip gordugun gezegene ve uydusuna gidebiliyosun. procedural da guzel calisiyor. asil simdi oldu oyun. ilk early accessten beri oynuyodum ama iki uc goktasi etrafinda takilmak sikiyodu. uzayda gecen minecraft sevenlere tavsiye ediyorum. cok acayip mekanizma ve modlari var full atolye destekli.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 2 ay sonra ...
Bunu ilk çıktığı zamanlar almıştım da ölümüne sıkılıp bırakmıştım. Geçen gün yine bir denedik bir arkadaşla, epey zevkli hale gelmiş. Temel mantığını öğrenip "uzay minecraftı" moduna girme hızı oldukça ideal, sonrasında kafayı kırıp tüm detaylarıyla saçma sapan şeyler inşa edecekseniz ona da güzel izin veriyor falan. Planets da gelince güzel olmuş baya.

Bazı early access'ler gibi temelini atıp, parayı toplayıp, ayda bir minor bugfix yapıp paranın üstüne yatmaca değil. Türü sevenlere (özellikle sale dönemlerinde) tavsiye ederim.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 4 ay sonra ...
  • 3 yıl sonra ...
×
×
  • Yeni Oluştur...