Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Saatlik,Günlük İndirimler - Christmas, Black Friday, Cyber Monday filan


2

Öne çıkan mesajlar

development makinesi bakıyorum, del xps 7590 bilencem ama fiyatı şahane, amerikadan 9K ya, burda 12.5k (şirket fatura matura 10.5K). i7 512SSD 16GB FHD nontouch makine. Tam siparişi vercem, gördüm ki Türkiye makinelerin pili 3cell, amerikadaki versiyon 6cell. amerikadan alasım var, garantiden tırsmaktayım. bi dünya soru

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Fotoğraf yazıcısı + bi paket daha Philips Hue 3'lü ampül almayı düşünüyorum. İkisi de acayip derecede gereksiz. En son kafam güzelken saçma sapan bir indirimden şunu almıştım: https://www.hepsiburada.com/dymo-letratag-elde-tasinir-etiketleme-makinesi-p-OFISDYM0725610 gerçekten online alışveriş acayip bi boş para harcama sebebi.

roket adam tarafından düzenlendi
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Hee mekanik olanı da vardı daha da ucuzdu ama bu daha havalı bir şey. Güzel cihaz yapmış adamlar. Oturdum evdeki kabloları etiketledim.

Foto yazıcısı olarak da şunu aldım: https://www.idefix.com/Elektronik/Canon-Selphy-Cp1300-Compact-Printer/Foto-Kamera/Dijital-Fotograf-Yazicilari/urunno=0001731665002 Uzun zamandır takip ediyorum, fiyat 700'ün altına düşmüyordu. Bu baya iyi. Umarım yanlışlık var diye iptal etmezler.

roket adam tarafından düzenlendi
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...