Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Saatlik,Günlük İndirimler - Christmas, Black Friday, Cyber Monday filan


2

Öne çıkan mesajlar

Goering said:

ihtiyaci olan yoktur ama iyi fiyat

hava nemlemdirici / hava yikayici:
https://de.camelcamelcamel.com/Beurer-Luftw%C3%A4scher-Luftbefeuchtung-Luftreinigung-R%C3%A4ume/product/B004TQIW0Q?context=search

ben bebelere (bitki) aldim :)
Bu iyi mi ya?

HEPA filtresi falan yok galiba, açıklamasında göremedim en azından.

Ben de Xiaomi'nin hava temizleyicisini alıcam da, kararsız kaldım şimdi fiyatı güzelmiş cidden.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

cuma indirimlerinden aldığım nvm-e harddisk ile super bir macera yaşadık bugün. cuma sabaha karşı aldığımda, hızlı kargo seçeneğini seçip siparişimi verdim. cumartesi sabahi aradığımda. adrese gelip bulamadıklarını söylediler, hızlı kargo ücreti iade edilmiştir, normal kargo ile gönderilecektir dediler. ücret iade olmayıp ürün ulaşmayınca kendilerini aradım. bugün (salı) aradığımda özel kargo ücretinin iade olamayacağını söylediler. motor kurye ile yollamalarını istedim. biraz önce aradılar urunun anadolu yakasında olmadığını (ki sitelerinde bostancıdan kargoya teslim edileceği gözüküyor) motor kurye ile gönderemeyeceklerini, ancak normal kargo ile yollanacağını söylediler. urunu iptal ettim. bu sırada yurt dışından aldığım ram yarin elimde olacak büyük ihtimalle.

kısacası hızlı kargo ile ürününüz gelmez.
gelmezse para iadesi yapılmaz.
motorla isterseniz o urunun hiç olmadığı ortaya çıkar.
telefonda da bir ton yalan yersiniz.

bir daha vatanin kapısından geçmem.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Vatan kargo olayı boktanmış ama normal ya kargo problemleri, aynı mağazadan bir günde 1000 lerce ürün çıkmıştır black Friday diye.

Hızlı kargo için extra ücret alıp onu geri yatırmadılar mı? Bunun mantıklı hiçbir yanı yok yani... Ama sen de ucuza aldığın şeyi niye inada bindirip iptal ettin ki, adamlar onu 150 TL pahalıya satacak şimdi, daha bile iyi oldu onlar için :D

samaella said:

kargolarda sıkıntı oldu sanırım baya saldırmış millet. Bizim BİR ARKADAŞA da ucuz yollu aldığı lcd yerine 2k144hz gelmiş. Geri de istememişler.


Bunu da takip etsene ne olacak merak ettim. Açıp kullanmaya başladı mı, ortaya çıksa vatan aradaki farkı alabiliyor mu acaba vs. İlginç bir konu bu =)
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...