Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Saatlik,Günlük İndirimler - Christmas, Black Friday, Cyber Monday filan


2

Öne çıkan mesajlar

süpürge demişken geçen hafta şunu almıştım 950'ye. çekiş gücü bi derece düşük ama aynı zamanda elektronik pompa olması nedeniyle çok kullanışlı. psi değerleriyle ister lastik ister top ne istiyosanız şişiriyor. elektronik pompalar zaten 500 üzeri olduğu için fiyatına göre çok kullanışlı oto süpürgesi. 200 lira fark olunca ben iade ettim düşük fiyatla yine aldım. 770'ye iyi ürün.

https://www.hepsiburada.com/lydsto-duo-plus-kablosuz-sarjli-arac-supurgesi-ve-hava-kompresoru-lydsto-turkiye-garantili-p-HBCV000006HRS7?magaza=Lydsto Türkiye

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

bende birincisi var bunun, süpürge hantal, gürültülü ve ayar mayar yok bambam. ama bu zamana kadar emdirmemişiz diyeceksiniz. ayar olsa zaten çekemez dyson gibi. diğer süpürgeler gözle gördüğün havları falan alırken bu mikrotoz alıyor aslında güzel kısmı o. özellikle fırçalı büyük ucu sadece halıya tüylü koltuğa değil parkeye fayansa da vurduğunuzda yerdeki tozu "agitate" edip, yerden kaldırdığı için neredeyse paspaslanmış hissi veriyor sadece süpürmek bile. fırçanın uçları baya dayanıklı ben senelerdir sert yüzeye vuruyorum pek eskime yok. peki adam siparişi çoktan geçmiş daha neyi pazarlıyorum? bilmiyorum belki de bilgiç gözükmek istedim...

kutudan çıkar çıkmaz düdük gibi ötme falan olursa borularda (bende olmuştu) hemen panik yapmayın, parçaları kademe kademe takıp düdüğü tespit edip o parçanın geçme yerine ince bi bant atıp sızıntıyı doldurun geçer.

ha bir de motor koruma filtresi bile yok o mini siklonlar gerçekten tozu iyi topluyor, 2-3 tur süpürüp arada bir hazne döküyorsun, ama hazneyi dökme kısmı da en dandik kısmı, topladığın tozun bir kısmını geri alırsın evin ortasında poşete doldurmaya çalışırsan. poşet kıpradıkça evi tozla tütsülersin.... içekaçık komşular gibi apartman çöpünün orada veya bahçede balkonda terasta falan dökeceksin. hazneyi döktükten sonra hemen kapamayıp birkaç şaplak atarsan mini siklonlarda sıkışan baya bi toz var onlar da dökülür iyi olur.

goldbären tarafından düzenlendi
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Abi fanını bilmiyorum da biz v15 aldık, ondan önce de philips'in "en iyi" makinesi vardı. Evi philipsle süpürdükten sonra Dyson'la süpürdük denemek için. Dyson'ın haznesi doldu sdflkjsdg. Kablosuz falan olunca insanın eli daha çok gidiyor bir de süpürgeye. Aşağı yukarı her gün hızlı hızlı süpürge yaptığım oluyor ve 15dk falan alıyor 100m2 civarı yeri süpürmek. Koltuk/yatak altlarına kolay girsin, koltukları, kumaşları süpürsün diye falan ayrı aparatları var ve gerçekten kolaylık sağlıyorlar. Hayat kalitemiz arttı aldığımızdan beri. Tek sorunu eşek yüküyle para istemeleri.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

hmm açtım baktım biraz. emin misin o kadar iyi çektiğine? bence üstüne tekrar philips'le süpürsen o da alırdı. dyson küçük hacimli şeffaf haznesinde çektiğini gösterip algı yaratıyor gibi. cihaz bi kere şarjlı ve üstüne 600 küsür watt. sanmıyorum ki kablolular gibi tutup ağır halıyı havaya kaldırsın. bende şu yukardaki rowenta var 750watt, hava giriş tam kapalıyken kullanamıyorum halı üzerinde resmen yapışıyor gitmiyor. o yüzden iterken baş parmak bölgesindeki hava girişini açıyorum çekerken kapatıyorum sürekli. hele bez falan yakaladı mı makineyi kapatmadan bırakmıyor. ha tabii dyson'ınkine göre süper amele ve low tech oluyor. baya da zorluyor, ama o zorluğu zaten çekişten kaynaklı. belki dyson hava akımını daha akıllıca kullanıyordur ama doğru düzgün bi karşılaştırma videosu çeken de olmamış.

ışık olayı baya mantıklıymış yalnız, ama lazer olmasa da olurmuş sdf. bi de kaç parçacık topladığını falan gösteriyor full party trick ya sdf.

razzRaziel tarafından düzenlendi
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

V15 bizde var mielenin kablolu süpürgesi çok daha güçlü ama onu hiç kullanmadık dyson aldığımızdan beri. Nedeni ise sadece pratiklik. Dysonu duvardan alıp süpürüp koyuyorsun performansı da gayet iyi. Lazerli başlık ise bir boka yaramıyor. En azından bizde yaramıyor çünkü sert zemin başlığı o. Her halıda başlık değiştirmekle uğraşmıyorsun. 

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

benim fanboyluğum canister olanlar için (klasik tekerlekli haznesi olan borulu  kablolu süpürgeler). kablosuzları diğerlerinden çok farklı değil ben kablolular için yazdım onları. bir de kablosuzlar hala filtreli, filtresizi çıkmadı. muhtemelen siklonun çapı yetmiyor tamamen tozu ayıklamaya. kablosuzlardaki pArçAcIk sayısı tam gimmick ama katılıyorum.

yine de rowentanızla kıyaslamayın hiç kullanmadan... hele ki kablosuz dyson ile kablolu rowenta kıyaslamışsın. iddia ediyorum rowenta süpürgesi olan insanın zaten o güne kadar kullandığı en iyi süpürge rowentadır, annesinin evindeki simtel veya öğrenci evindeki fantomun üstüne rowenta alınca ABİ BEZE YABIŞIYOR BIRAKMIYOR diye anlatırsın tabi, zaten elektrikli süpürge bare minimum o sdfs.

ama ne olursa olsun canister devri de geçti/geçiyor zaten, şimdi olsa orta halli robot + kablosuz kovalarım, dedwolün dediği gibi süpürmeye başlama bırakma işi ne kadar basitleşirse o kadar sık yapıyorsun. öbür türlü kablo tak ev büyükse öbür tarafa götür tak peşinden hazneyi çekiştir köşelere çarp vs. first world problems.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Eminim o kadar iyi temizledigine, cunku philips o kadar temizlemiyor. Olay sadece watt degil. Hali basligi falan bayagi farkediyor. Philips kedi tuyunu falan alamiyor halidan yeterince, halilar kalin tuylu diplere ulasamiyor vs. v15 anasini belliyor. Philips koltuktan falan toz cekmiyor dogru duzgun, dyson cekiyor.

Parcacik sayma isinden ziyade toz miktarinin arttigi bolgelerde makine kendisi gucunu arttiriyor auto’da o olay guzel. Sarj/temizlik dengesini iyi ayarliyor.

Philips’in daha iyi oldugu tek konu isik mevzuu. Philips’in ledleri daha guzel aydinlatiyor bence tozlari. O da adamin sinirini bozuyor.

Babamlarda kablolu dyson ve v12 var. Onlar da artik kabloluyu sadece temizlikci gelince cikartiyorlar. Muhtemelen o daha iyi cekiyordur ama kablosuz bayagi pratik oluyor. 63 yasinda adam her gun kahvaltidan sonra supurge yapiyor evde sdf

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

dyson in hem kablolu canister tipi, hem de sarjlisi var. Robot supurge ve sarjli geleli beri kablolu supurge neredeyse komple servis disi kaldi diyebilirim. Kablolu olan iclerinde en guclusu, en fazla kullanim cesitliligi ve en fazla temizlik saglayani olmasina ragmen sarjlinin tek basina kolayligi yetiyor. O yuzden ev belli bir m2 altindaysa ve yarim saat supurme yetiyorsa robot + sarjli net en iyi kombo. Heryerin altina girip mop yapabilen robot + motorize dyson basliklariyla alinmayacak kir yok sanirim. 

Yine de hem robot, hem dyson un torbasiz containerlarinda o kadar her incelikte tozu almasina ragmen bosaltirken yine ortama o tozu veriyorsun ister istemez, bunun kacari yok. Ciddi allerjisi olan ve ona takik olan birine, kesinlikle temizlik adina torbali bir model onerirdim. O kadar ugrasip yapilan temizligin sonra bu kadar verimsiz ve pis olarak bosaltilmasini bi turlu anlamiyorum. Dysonlarda nesillerden nesile sayisiz upgrade geldi, su bosaltma isine hala duzgun bir cozum yok bence.

O acidan yine alsam miele c3 alirdim, hem dyson ile esdeger temizlik yapiyor, hem de torbayi 0 pislikle cikartip atabiliyorsun. Torbalar biraz pahali ama makine ciddi daha ucuz. Bi yerlerde maliyetleri birbirini yakalayacaktir tabii ama makul bir bedel gibi geliyor bana. 

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Ben de aktiftablet gibi düşünüyorum. Çekiş gücü olayı aşırı abartı bir marketing gimmick. Zaten aşırı kalın anneanne tarzı halılar artık hiç bir evde yok, mesela bizde iki tane kırçılsız dümdüz ufak halı var o kadar. Yerdeki tozu alsın yeter diyerek 300 liralık arçelik alıp, kalan parayı borsa ya da faize gömmenizi öneririm.

1000 dolar falan inanılmaz bir para bir süpürge için. Ayrıca bunların bataryası ölüp gidecek bir süre sonra, yani yatırımın çöp olma riski de yüksek. Gerenk yok.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

14 dakika önce, roket adam dedi ki:

Ben de aktiftablet gibi düşünüyorum. Çekiş gücü olayı aşırı abartı bir marketing gimmick. Zaten aşırı kalın anneanne tarzı halılar artık hiç bir evde yok, mesela bizde iki tane kırçılsız dümdüz ufak halı var o kadar.

Genelde kaliteli halılar daha yumuşak olduğundan daha iyi süpürülüyor. Dandik halılar naylon olduğundan ihç süpürülemiyor neredeyse. Yıkatma en iyi çözüm.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...