Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Saatlik,Günlük İndirimler - Christmas, Black Friday, Cyber Monday filan


2

Öne çıkan mesajlar

10 saat önce, Xenocide dedi ki:

harbi lan, şöyle en az 64 gb hafızalı 4+gb ram'li 1500-2000 tl'ye inmiş güzel bi telefon olsa ben de değiştirebilirim. Xiaomi tercihimdir.

o fiyata yoktur ama bu var 2500e   https://www.hepsiburada.com/samsung-galaxy-m21-64-gb-samsung-turkiye-garantili-p-HBV00000VSEEE?magaza=Samsung Türkiye

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 3 hafta sonra ...

Fiyat performans klavye arayanlar bakabilir Q,W,E,R,A,S,D,F tuşları optik

Bloody B328 Q Mekanik Klavye (8 tuş Light Strike Switch) optik diyor ama bu switchler tier list de hangi konumdadır acaba.

prime ile 168 tl aldım

https://www.amazon.com.tr/BLOODY-B328-SİYAH-MULTİMEDYA-8xiSW-MEKANİK

https://www.bloody.com/tr/product.php?pid=11&id=130#full-features-container

GreenPeace77 tarafından düzenlendi
link ekleme
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

8 tane Q,W,E,R,A,S,D,F optik olan tuşlar mükemmel. diğer tuşlar 100 lira bandının membran ürünü olduğu belli ediyor kendini. genede 150 ye aldığım thrust klavyeden çok daha iyi. klavyenin ağırlığı zemine oturuşu çok iyi. keydominator programı güzel. klavyenin kenar sivri köşeleri çizgileri rahatsız ediyor insanı.(görünüş olarak değil) bilek desteği yok.

Fiyata göre iyi ürün. bu fiyat aralığında piranha türü ürünleri almaktansa bu alınır ?

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

 

Optik olan 8 tanesi çok iyi gerçekten. diğer membran tuşlar piyasada bu fiyat bandındaki markalardan daha iyi hissiyatı ve sessiz, saçma sapan plastik click sesi gelmişyor.

keşke 2,3,4,5,x,c,v,b ve space tuşlarıda optik olsaydı ?

 

membran tuşlar için şöyle kıyaslama yapsam doğru olur herhalde logitech G105 kullandım uzun süre onun puanını 8/10  buna 7/10 veririm thrust olana 5/10 verilir en fazla.

bilemedim daha fazla ne denir abi 150 tl klavye işe kalitesiz değil hissiyatı güzel alınır ?

 

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

On 19.11.2021 at 22:00, marksman dedi ki:

ben de aldım gelsin bakalım. akşam 6 da sipariş verdim 7 de kargoya verilmiş. halihazırda g502 kablosuz var.

kargo süper hızlı geldi. malzeme kalitesi düşük f/p ürünü. genel olarak memnun kaldım ama 10 günün sonunda sağ tık çalışmaz oldu. başka pc de denedim uğraştım ettim ı ıh olmadı. penta servise gönderdim. geldiği ikinci günde yine sağ tık çalışmadı. hayatımda ilk defa bir ürünü servise yolladım bu arada sdf. kargo ve servis olayı çok iyi ve hızlıydı ama attım bi kenarda duruyor öyle. halihazırda Logitech g502 lightspeed kablosuz var. kalitesi, kullanımı, şarjı ve kablosuz rahatlığı iyi ama benim kullanımdan mı kaynaklanıyor bilmiyorum sanki nadirde olsa milimetrik atlamalar oluyor gibi. pek sevemedim

 

bu işe daha önce kullanmadığım Razer Deathadder v2 ile nokta koyayım diyorum. kullanan vardır elbet nasıldır?

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • Genel Yönetici

Kendi farem geçen yıl aldığımdan daha ucuza şu an (gerçi ben TeknoSA'dan alarak kazıklanmayı hakettim): https://www.hepsiburada.com/razer-basilisk-x-hyperspeed-kablosuz-oyuncu-mouse-rz01-03150100-r3g1-p-HBV00000QMWQ3?magaza=Hepsiburada&v=1.2

Bir yıldır çok memnun olarak kullanıyorum, tek sorunu kullanmayınca hemen kopmasıydı, onun nedeni de Windows'un güç planıymış, uyutma bu fareyi deyince düzeldi.

Bozulursa gidip üç katı fiyata G502 alacağıma yine bundan alırım.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

GERGE, teknosa malı direkt logitech'le konuşarak distributorden çekiyor, vergisini ödüyor rebate'ini alıyor diye teknosa'dan almış. ayrıca birsürü adam çalıştırıyor, dükkan kirası ve elektrik yakıyor.

hepsiburada'dan alsaydı pazardan malı toplayan bir adamdan almış, kanal için hiçbir mücadele vermemiş, ürünü sergilememiş hazıra konmuş bir firmadan almış olacaktı.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...