Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Tinerci vb. insanlar


monoscope

Öne çıkan mesajlar

kermit said:

evden çıkmadan önce zehirli sigara pakedi hazırla. dudağının değdiği yerlere zehir sür. süründürmeyip direk öldüren cinsten.
sigara sitediklerinde direk ver pakedi ve uzaklaş.
hem kendi içip ölecek hemde arkadaşlarına ikramda bulunurken arkadaşları geberecek.
ben hep öyle yapıyorum


ya adam sigaradan bir fırt çekip teşekkür için dudağına yapışırsa?
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

geçen arkadaşın önünü çamlıkta kesiyor tinerciler, bunun telefonla cüzdanı istiyor, arkadaş da benim babamın alın teri var bunlarda kusura bakma diyor.

sonuç: ağzını burnunu eline verip gözüne de kaşe basıp paketlemişler bunu. gözler dönünce telefona cüzdana dokunan da olmamış
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Rewendor said:


Yani şöyle diyeyim, bundan 10 sene önce Mecidiyeköy'de (hani daha kötü ünlü semtlerde yine mümkündü de) trafik polis ekiplerinin ortasında ana caddede trafikteki arabaya "bahşiş ver" diye taşla saldırmaya cesaret edemezlerdi, o kadar yüzsüz değillerdi.


İnsanlar tekelden bira alır diye sokağın girişini çevirip kimlik kontrolü yapan polislere iki sokak yukarıda tinercilerin yol kestiğini söylediğimizde "tinerciler bizim işimiz değil" cevabı ala ala bu konuma geldik.

İşiniz güvenlik değil tekel önünde insan harraslamak çünkü.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

eskiden çok karşılaşırdım böyle insanlarla ama şimdilerde pek karşılaşmıyorum gittiğim yerler nedeniyle, öğrencilik yeniyetmelik yıllarımda karşılaşırdım çok, kafam bozulunca uzun yürüyüşler yapmayı çok severdim bi de, şimdilerde suriyelilerle karşılaşıyorum ama onlar baya efendi tipler =) kendi hayatıma pek değer vermeyen bir insan olduğum için direk en sert lafları söylerdim böyle artis artis para isteyen tiplere

en kötü örnekten başlayayım, bir gece nasıl içmişim, sevgilim bir hafta önce terk etmiş beni, kızı nasıl seviyorum ama, bira göbekli kırk yaşında amcaların takıldığı bir bar var, oradan çıkmıştım, eve gidiyorum, gece saat iki falan, bir orospu çocuğu kesti önümü, elinde tuttuğu bir cisim var sivri, bir kısmını avcunun içinde tutuyor, bir kısmını da benim görebileceğim şekilde uzatmış bana doğru tutuyor, ucu görünüyor sadece, sipsivri bir şey, ver lan telefonunu paranı dedi, gözümün içne bakıyor pis pis, o zaman da bende nokia e50 var, nasıl seviyorum telefonumu, kızla fotoğraflarım var içinde, aptal salak kafelere gidip çektiğimiz fotoğraflarımız, kayıtlarımız, smsleri var kızın falan... vermiyorum, dedim, onu sok bi tarafıma da hapiste götünü siksinler senin, dedim, bir an şaşırdı bu böyle, o öyle şaşırınca yanından geçtim aynen yürümeye devam ettim, biraz yürüdüm, durdum arkama baktım, çömelmiş biraz önce benim önümü kestiği yere, elini alnına koymuş önüne bakıyor, bilmiyorum ağlıyor muydu düşünüyor muydu, gebermiştir açlığından inşallah, bir sigara yaktım yoluma devam ettim

birinde de sabaha karşı beşe geliyordu galiba bir arkadaşın evinden (ben de hep böyle sabaha karşı sokaklarda dolaşıyorum isteniyormuş gibi sdfsdf) çıktım benim eve gidiyorum, xbox'ta oyun oynayıp bira içmiştik, vizeler yeni bitmiş, sonra uyudu bu, ben de canım sıkılıp çıktım evden sessizce, yolda yürüyorum, iki tane herif çıktı karşıma, baya herifler, saçları sakalları beyaz, bir şeyler söyledi bir tanesi artis artis böyle, bana iyilik yapıyor sanki dümbük, anlamadım, ne diyorsun, dedim, karnımız aç, para ver dedi öbürü, diğeri de sikerim lan gibisinden artis artis bakıyor bana hala, gelin çorbacıya gidelim, yiyin için istediğiniz gibi, ben ödeyecem, dedim, ehehehe, ben öyle diyince, eeeeeöööeeeeeööööö sen bize parayı var, biz gideriz, dedi bu, birbirinizin götünü nerede sikiyorduysanız oraya geri gidin o zaman, dedim, devam ettim ama bir yandan da arkama kulak kesilmiştim böyle, hızlı hızlı gelen ayak sesi duyarsam topuklayacam, bu ilk benden para isteyen puşt benim arkamdan küfür etmeye başladı ama dönüp bir şey demdim, düz devam ettim

daha çok var böyle
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Shean said:

sipeyskeyk said:

o kafayı bir ıskala da götünü kessinler sonra.

yumruk ıskalanırda kafayı ıskalayanıda ilk kez görüyorum. özellikle tinerciye karşı.


eğer 60-70 kilo bir şeysen kafa atmaya çalıştığında karşıdaki refleks ile iterse kafayı boşa sallayabilirsin
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Rewendor said:

Yani şöyle diyeyim, bundan 10 sene önce Mecidiyeköy'de (hani daha kötü ünlü semtlerde yine mümkündü de) trafik polis ekiplerinin ortasında ana caddede trafikteki arabaya "bahşiş ver" diye taşla saldırmaya cesaret edemezlerdi, o kadar yüzsüz değillerdi.

Bunun sebebi göç, eskiden bu kadar kalabalık değildi İstanbul. Giderek kartopu gibi büyüyor İstanbul nüfusu, daha çok keko doluyor hergün.

Bu yüzden Avrupanın ceza kanunları bizim gibi cahil fakir toplumlar için yetersiz kalıyor, İran gibi Çin gibi daha sert cezalar olmalı ki adamlar korksun.
Yoksa 50 tane sabıkadan sonra yakalanıyor, girip 6ay 1 sene yatıyor içerde bi de pişiyor sonra daha azılı kurnaz şekilde devam ediyor çıkıp, oysa 1 değil 10 sene atsan sönecek enerjisi ve diğerlerine de ibret olacak, korkacaklar.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

ortaköy sahilde starbucks'da oturuyorum. biri geldi mendil satıo. ilk defa "alayım lan" dedim niyeyse. aldım, cebimdeki 2 3 lira bozuğun hepsini verdim. hemen başka biri geldi "bana da para ver" diye. dedim yok kalmadı hepsini verdim. "o zaman bana yemek al" dedi. kafamda "yemek? ortaköyde? sana? sanki 3 liraya tavuk döner var burada? ben bile yemek yerken hesap kitap..." fln diye düşünürken sıkıldı gitti çocuk. o ara suratım nasıl bir boş ifade aldıysa artık
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

dayanamadım

Aceace said:

Kesin çözüm değil biliyorum ancak onları uysallaştırmayı deneyebilirsin.

Bakkallarda aç bitir salamların tanesi 1.25 lira. Al iki tane. Zaten içinde 8 tane falan var. 5-6 köpeklik bir çete gördüğünde besle onları. 2-3 defa besledikten sonra sana ve yanındakilere asla saldırmazlar. Hatta refakat ettikleri dahi olur. Bizim parktaki çete bir süre sıkıntı yarattı ama artık beni gördükleri anda uysallaşıyorlar. Haftada 1 tane aç bitir salama mal oluyor.

Kesin çözüm için belediyenin devreye girmesi şart.


aynı yöntem işe yarar mı acaba
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Birgün elimizde iki poşet bira işyerinden iki arkadaşla bunların takıldığı yere gittik. Başta şaşırdılar misafir geldik, var mı içen dediğimizde. Odanın içinde ortada ateş yaktılar. Ateşin başında oturduk muhabbete başladık. Emin olun gördüğünüz tinercilerin hepsi fakir değil. Yokluktan da maddeye alışmış değiller. Hatta birisinin babasının galerileri varmış.

Konuştukça şaşırdık. Rehabilitasyon falan neden düşünmüyorsunuz diye konuştuk. Uyuşturucu olsa daha kolay olacağını ama diğerinin yoksunluğundan çok çok daha kötü olduğundan bahsettiler. Bazen bulamadıklarını, yoksunluğa giren bir arkadaşı olursa hepsinin adamı kontrol edebilmek ve bir sıkıntı çıkmaması için üzerine çullandıklarından bahsetti. Dehşet birşey. Kimisinin gözü mor, kimisinin kolları çürük içinde...

En azından yaşamak için içlerinden birkaçı kağıt, plastik şişe falan topladığını anlattı. Ellerine 500-600 gibi bir para geçiyormuş ve neredeyse tamamını madde için harcıyorlarmış. Madde açlığı mideye baskın geliyormuş. Üzüldük. Çıktık bir çorbacıya gittik. Hepimiz karınlarımızı doyurduk. Sonra kaldıkları resmen izbelik yere döndü çocuklar.

Aslında çocuklarla konuşup bir hafta sonra çekim için gelelim mi diye bir düşüncemiz vardı haber için. Vazgeçtik.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...